XXIX. (Rozbřesk část 2.)

1K 45 3
                                    

,,V tom případě se budu těšit, majore

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,V tom případě se budu těšit, majore."


Všichni Cullenovi stáli v obývacím pokoji a čekali až se Bella a Edward vrátí, protože ji vzal nejdříve na lov, než se setká s rodinou a hlavně Renesmee.

Za nějakou dobu vstoupila Bella a Edward do domu a všichni Cullenovi odstoupili, aby jim dali prostor a dostali se k Rosalie, která měla Renesmee.

,,Vítej do rodiny." Usmála se Esme. ,,Ty jsi tak krásná, Bello." Pokračovala Alice. ,,Konečně tě nebudu chtít zabít kdykoliv, když budu mít hlad." Žertovala Camille a všichni se zasmáli.

,,Někdo se tu na tebe těší." Řekl nakonec Carlisle.

,,Rose." Řekl Edward a Rosalie se otočila společně s Renesmee v náručí.

Bella se na Renesmee chvíli dívala, než si ji převzala od Rosalie a prohlédla si ji. Renesmee položila Belle ruku na tvář a ukázala jí první vzpomínku na sebe.

,,Co to bylo?" Zeptala se zmateně Bella. ,,Ukázala ti první vzpomínku na tebe." Vysvětlil Edward. ,,Jak mi ji ukázala?" ,,Jak slyším myšlenky? Jak Alice vidí budoucnost? Jak Camille umí rušit ostatní dary a ovládat oheň? Má ten dar." Odpověděl ještě jednou Edward.

,,Byla jsem mimo jen dva dny." Zamračila se Bella, když si všimla, že Renesmee už rostly první zoubky. ,,Renesmee roste závratným tempem." Vysvětlil Carlisle

,,Fajn. Pro dnešek by to mohlo stačit." Přerušil je Jacob a chtěl si vzít Renesmee, ale Bella od něj odstoupila. ,,Jaku, vede si skvěle." Zamračil se Edward. ,,Jo, ale neriskujme."

,,Co máš za problém?" Zavrčela Bella. ,,Řekni jí to, Jacobe." Řekla Camille s úšklebkem. ,,Tohle bude zajímavý." Řekl Emmett.

Edward si raději převzal Renesmee a Bella se otočila na Jacoba.

,,Hele, je to vlčí záležitost." Řekl opatrně Jacob. ,,Co je vlčí záležitost?" Zavrčela na něj Bella.

,,Tohle neumíme nijak ovlivnit. Nemůžeme si vybrat komu se to stane a neznamená to to, co si myslíš. Neboj se." Uklidňoval ji Jacob.

,,Odnese Renesmee pryč." Zavrčela Bella. ,,Edwarde, nesahej na mě. Nechci ti ublížit." Dodala, když jí Edward položil ruku na rameno.

Bella popadla Jacoba za krk a táhla ho ven, kde ho přímo vyhodila ze dveří.

,,Ty seš vtiskl do mé dcery?!" Zakřičela Bella. ,,Já jsem to tak nechtěl." Bránil se Jacob. ,,Je to nemluvně!" ,,Takhle to není. Kdyby bylo, nechal by mě Edward žít?" ,,Pořád to zvažuju." Ušklíbl se Edward.

,,Držela jsem ji jedenkrát. Jen jedenkrát, Jacobe, a to už ti stačí, aby jsis myslel, že na ni máš vlčí nárok?!" Křičela. ,,Je moje." Dodala a praštila Jacoba.

Edward se zasmál, ale ostatní z toho nevypadali moc nadšeně.

Seth a Leah se objevili ve svých vlčích podobách vedle Jacoba. ,,V pohodě." Řekl jim Jacob.

,,Drž se od ní co nejdál." Zavrčela Bella. ,,Víš dobře, že to nejde." Řekl Jacob a Bella ho znovu uhodila.

,,Zastav ji, Edwarde." Řekla Esme ustaraně. ,,Je v pohodě, říkal." Pokrčil rameny. ,,Je skvělá, že." Dodal a trochu se zasmál.

,,Vzpomínáš jak moc jsi chtěla být před třemi dny se mnou. To je pryč, viď?" Řekl Jacob, když vstal. ,,A jak dávno." Přikývla Bella.

,,Bylo to jen kvůli ní. Od začátku to byla Nessie, kdo mě tam chtěl." Pokračoval Jacob. ,,Nessie? Dal jsi mí dceři přezdívku podle Lochnesský příšery!" Křičela Bella.

Seth se postavil mezi Jacoba a Bellu, která ho odhodila stranou, aby se mohla dostat k Jacobovi.

Leah a Jacob mu okamžitě přispěchali na pomoc a Leah Sethovi pomohla na všechny čtyři tlapy.

,,Jsi v pořádku?" Zeptal se Jacob a Seth trochu zakňučel, ale i tak přikývl. ,,Sethe, promiň." Řekla okamžitě Bella.

,,Bello, znáš mě předce líp než kdokoliv jiný. Jediné co chci je, aby Ness..." Začal Jakob, ale raději se opravil. ,,...Renesmee byla v bezpečí." Řekl opatrně a Bella se uklidnila.

Camille se musela usmát. Konečně bylo vše, jak má být. Po dvou dlouhých let, během kterých se stala spousta špatných věcí.

James, narozeniny, Edward se chtěl nechat zabít, novorozená armáda a Victoria a nakonec Bellyno těhotenství a útok vlků.

,,Když jsem se já poprvé probudila, zabila jsem sedm novorozenců a zapálila půlku stodoly." Podotkla Camille potichu, ale i tak ji všichni upíři slyšeli a trochu se zasmáli.

,,To jako fakt?" Zeptala se Bella. ,,Probudila jsem se na neznámém místě, s obrovskou žízní, s upíry všude kolem sebe, byla jsem vyděšená a chtěla jsem utéct, tak co myslíš?" Řekla jí Camille.

,,Vítej zpátky." Dodala nakonec a objala Bellu. Tentokrát už beze strachu, že by jí mohla ublížit.

,,Teď nemáš jako jediná červené oči." Řekla Bella, když se odtáhla a Camille se na ni smutně usmála. ,,Ale ty je nebudeš mít napořád." Řekla.

,,No nic, už tě nechám jít za tvou dcerou. Už na tebe čeká." Usmála se Camille a odstoupila, aby mohla pustit Bellu i Edwarda do domu.

,,Konečně už můžeme žít šťastně až navěky." Usmála se Camille, když později stála v jejím a Jasperově pokoji.

,,To je dlouhá doba. Pro nás ještě delší." Řekl Jasper a zezadu ji objal okolo pasu.

,,Tak... kdy si mě znovu hodláte vzít, majore?" ,,Ještě jsem vás ani podruhé nepožádal o ruku, madam." Řekl Jasper a oba dva se zasmáli.

,,Nejspíše až někdy po Vánocích." Odpověděl nakonec a Camille se k němu otočila čelem. ,,Takže další zimní svatba?" Zeptala se a Jasper přikývl.

,,V tom případě se budu těšit, majore." Usmála se a dala mu krátký a malý polibek na rty.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Where stories live. Discover now