XV. (Nový měsíc)

1.4K 61 2
                                    

,,Co se děje?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Co se děje?"

Byl to další a předposlední školní rok. 

Camille byla ráda, že už se blížil konec střední, protože by potom byl aspoň na chvíli klid a mohla se dostat od školy a od krve.

Alice také všechny otravovala s tím, že má Bella narozeniny, a že jí chce přichystat narozeninovou oslavu. Camille se z toho snažila vykroutit a vymluvit se, že půjde na lov, ale to jí Alice okamžitě zatrhla.

Brzy ráno se sourozenci sešli v garáži a jeli spolu do školy.  

Camille, Jasper, Alice a Lucas šli po chodbě, když zahlédly Bellu a Edwarda a Alice místo toho, aby sešla posledních pár schodů raději přeskočila zábradlí a běžela Bellu obejmout a dát jí dárek.

,,Bello! Všechno nejlepší." Usmála se Alice a Bellu objala. 

Camille stála s Jasperem a Lucasem dál od trojice a všichni mlčeli. 

,,Říkaly jsme si, žádné dárky." Řekla Bella, když jí Alice předala dárek. ,,Zdálo se mi, žes ho rozbalila a byla nadšená. Vezmi si to, dnes večer. No tak, Bello. Bude sranda." Přemlouvala Alice.

Camille si všimla, když Jasper začal Belle měnit náladu a musela se usmát.

,,No tak fajn." Řekla Bella. ,,Jo." ,,Bezva, tak dneska v sedm." Radovala se Alice, než se otočila a chtěla jít pryč i s Camille, Jasperem a Lucasem, ale Bella je ještě zastavila.

,,Jaspere. Žádné pohrávání s mojí náladou." Řekla a Jasper se ušklíbl. ,,Promiň Bello. Všechno nej-" Začal Jasper, ale zastavil se, když si všiml Bellyna výrazu. ,,Tak nic." Řekl než čtyřčlenná skupinka odešla od Edwarda a Belly.

Škola šla celkem rychle a byl konec školy a blížila se sedmá hodina. 

Celá rodina stála v obývacím pokoji, který byl vyzdoben na narozeniny. Už se čekalo jen na Bellu, kterou jel Edward vyzvednout.

Netrvalo to příliš dlouhou a když všichni slyšeli, že přijeli, Alice se okamžitě vydala k nim a za chvíli se všichni tři objevili na schodech.

,,Promiň nám to všechno. Chtěli jsme to Alice rozmluvit." Řekl Carlisle. ,,Ale nedalo se. Všechno nejlepší, Bello." Dodala Esme a Bellu objala.

Alice vzala Bellyn foťák a vyfotila Esme a Bellu společně. Bella se odtáhla a otočila se na Alice.

,,Já ho našla ve tvé kabelce. Můžu?" Zeptala se Alice trochu pozdě a Bella přikývla.

,,Máš starší ženskou, dobrý?" Zeptal se Emmett Edvarda. ,,Jsi pako." Řekl Edward Emmettovi. ,,Proč?" Zeptal se, ale otázka už nemohla být odpovězena.

,,Ty první, Rosalie." Řekla Alice a podala Rosalie malou krabičku, kterou Rosalie jen tak předala Belle.

,,Je to náhrdelník. Vybrala ho Alice." ,,Díky." Poděkovala Bella a zatím dárek odložila na malý stolek.

Alice přitáhla Edwarda k Belle a vyfotila je. ,,Ukažte mi lásku." Řekla při focení.

,,Tohle je od Emmetta." Řekla Alice a předala Belle další dárek, ale byla to pouze prázdná krabice.

Bella zkusila s dárkem zatřást, ale když zjistila, že tam nic není, otočila se na Emmetta.

,,Už jsem ti to dál do auta. Škoda takového sterea do takovýho krámu." ,,Hele. Neurážej mé auto." ,,Promiň, Bello, ale Emmett má pravdu. Je to krám." Řekl Lucas a všichni se zasmáli.

,,Otevři můj a Carlisleův." Usmála se Alice a předala Belle malou krabičku.

,,Jen taková drobnost, ať máš hezký den." Řekl Carlisle ,,Poslední dobou jsi hrozně bledá." Dodala Esme a usmála se na Bellu.

Bella se snažila roztrhnout balící papír, jenže se po chvíli řízla o papír. Z jejího prstu začala vytékat kapka krve, která z prsu spadla přímo na zem.

Camille a Jasper na to upřeně hleděli a krev je tolik lákala. Camille hned v chvíli bylo jasné, že se neudrží.

Edward si toho všiml, a když se Camille a Jasper začal přibližovat, odstrčil Bellu, více než chtěl a odhodil ji trochu dál na vysoký stolek, kde stály tři vázy.

A Camille a Jaspera hned na to odhodil na piáno, které se rozbilo.

Esme a Rosalie Camille okamžitě vzaly za ruce a nepouštěly ji, i když se vzpírala. Carlisle, Emmett a Lucas se zase snažili držet Jaspera, ale vzpíral se ještě více než Camille.

Alice k nim okamžitě přišla a začala je uklidňovat, což se zrovna moc nevedlo, hlavně u Camille, která se nedokázala uklidnit, nedokázala se ovládat. Tolik se snažila získat kontrolu zpět, ale prostě to nešlo.

,,Uklidněte se. Je to v pořádku, je to jen trocha krve..." Začala Alice, ale zarazila se. Otočila se a viděla, že Bella měla ve své ruce zabodané střepy a teklo jí z ruky více krve.

,,Odveďte Camille a Jaspera pryč." Řekl Carlisle a běžel k Belle, aby to mohl zkontrolovat.

Emmett, Lucas, Rosalie a Esme odtáhli Camille a Jaspera pryč, Edwarda zůstal v obývacím pokoji a Alice se nakonec přidala ke zbytku rodiny.

Když byli dál od obývacího pokoje, Camille a Jasper od ostatních utekli a zavřeli se v pokoji.

Oba dva se posadili na postel a Jasper si Camille okamžitě stáhl k sobě na klína. 

Oba dva to velmi mrzelo. Byli na sebe naštvaní, že se nedokázali udržet a uklidnit a málem Bellu zabili. 

Za chvíli se v pokoji objevila další osoba a oba dva zvedli hlavu, aby se mohli na Edwarda podívat. 

,,Mrzí nás to, nechtěli jsme, aby se to stalo." Řekla Camille a vydala suchý vzlyk. Nemohla brečet a to ji štvalo. Přála si brečet, ale prostě to nešlo. 

Edward zatím mlčel a oba dva se báli jeho reakce, předce jen, chtěli zabít jeho přítelkyni. 

Ale Edward věděl, že za to nemohli, nedával jim to za zlé. Viděl jak moc se snažili, především Camille, také věděl, jak moc to pro ně bylo těžké. Nebyli tak dlouho bez lidské krve jako ostatní. 

,,Bude to v pořádku, vím, že jste se snažili." Řekl nakonec a Camille a Jasper se na něj překvapeně podívali. Mysleli si, že na ně bude křičet, i když se to ještě nikdy nestalo. 

Edward tam s nimi ještě chvíli byl, než se dvojice rozhodla jít na lov, protože jejich žízeň byla velká. 

Na lovu byli velmi dlouho, a když se vrátili, viděli všechny, jak balili své věci.

,,Co se děje?" Zeptala se Camille zmateně a všichni se zastavili. 

,,Odjíždíme. Edward nechce, aby se Belle stalo něco dalšího." Odpověděl Carlisle a Camille se podívala dolů.

Camille se moc stěhovat nechtělo, ale museli. Ale na druhou stranu také věděla, že se vrátí, akorát to bude nějakou tu dobu trvat.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Where stories live. Discover now