I.

2.5K 105 1
                                    

,,Už mám dost toho poslouchání

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Už mám dost toho poslouchání. Nejsem pes! Chci mít svůj vlastní život, chci mít své soukromí, chci si vybrat lásku sama!"

Další stejný a strašný den.

Camille už měla dost svého života. 119 let pořád to stejné. Stejný proces každý den, který Camille z celého srdce nesnášela.

Camille Lockwoodová byla dívka z bohaté rodiny. Byla to nejoblíbenější a nejkrásnější dívka ve městě.

Ale nebyla namyšlená, právě naopak. O každého se starala, ke každému byla milá. A to že byla bohatá nesnášela.

Podle jejích rodičů se musela schovat jako slušná a vychovaná dáma. Každý s ní chtěl kamarádit jen kvůli penězům, takže pro Camille bylo velmi těžké si najít skutečného kamaráda.

Bylo jí už 137 let. Když jí bylo 18, šla pozdě v noci po ulici a to jí bylo osudné.

Flashback

,,Už toho mám dost! Budeš nás poslouchat na slovo a Masona si vezmeš!" ,,Už mám dost toho poslouchání. Nejsem pes! Chci mít svůj vlastní život, chci mít své soukromí, chci si vybrat lásku sama!" Křičela Camille a vyběhla z domu.

Už nechtěla poslouchat své rodiče na slovo. Už 18 let řídili její život, ale tohle skončilo, nechtěla poslouchat jako nějaký pes, kterému když jste řekli sedni, tak si sedl.

Tohle byla poslední kapka. Měla si vzít Masona Morgana, ale ne z lásky. Bylo to dohodnuté manželství, které Camille nechtěla.

Byly dvě nejbohatší a nejvlivníš rodiny v celém Texasu a jejich otcové se chtěli spojit, ale Camille nechtěla být nucena do žádného manželství.

Když si Camille všimla, že ji pozorovala zvláštní osoba, začala zrychlovat, jenže se nečekaně objevila před Camille, takže musela zastavit.

Byla to žena. Byla vcelku vysoká a vypadala, že bude přibližně ve stejném věku jako Camille. Měla černé dlouhé vlasy, bledou pleť a čeho si nejvíce všimla, byly rudě zářící oči.

,,Ahoj." ,,Kdo ji?" ,,Jsem Maria a mám pocit, že se mi budeš velmi hodit."

Než Camille stihla cokoliv říct, žena se jí zakousla do krku.

Byla to neuvěřitelná bolest, Camille cítila, jakoby její tělo bylo v plamenech. Pomalu se jí začaly zavírat oči, až je nakonec zavřela úplně.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Where stories live. Discover now