V.

2.3K 95 12
                                    

,,A přestanu teprve až se přestane snažit dostat se do mé hlavy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,A přestanu teprve až se přestane snažit dostat se do mé hlavy."

Byly to už dva roky, co Camille a Jasper cestovali s Alice a Lucasem. Vždy na jednom místě vydrželi maximálně měsíc.

Camille a Jasper se učili držet kontrolu nad svou žízní a snažili se živit pouze zvířecí krví, ale bohužel za ty dva roky každý z nich ztratil aspoň třikrát kontrolu.

Bylo také zvláštní, že i když se Camille živila pouze zvířecí krví dlouhou dobu, její oči nikdy nezměnily barvu. Stále zářili tou jasně karmínovou barvou.

Všichni tři upíři měly krásnou jantarovou barvu, ale Camille ne. Byly stále rudé a obyčejným lidem naháněly strach.

Všichni čtyři byli zrovna na lovu a Camille se snažila nakrmit co nejvíce. Nechtěla, aby se jí stala další nehoda, která se jí stala před třemi měsíci.

Camille chtěla běžet dál, jenže jí cestu skřížili tři upíři.

První vypadal opravdu mladě a Camille mohla hádat, že byl proměněn v podobném věku, jako ona sama. Měl krátké a hnědé vlasy, ostré rysy a plné rty.

Další uprostřed skupiny, se nacházel muž, kterému mohlo být něco kolem 25. Jeho vlasy byly krátké a blonďaté. Tak jako první upír i jeho rysy byly ostré, ale jeho rty nebyly už tak plné.

A nakonec po mužově pravici stála středně vysoká žena, která vypadala stejně mladě, jako muž. Její vlasy byly lehce zvlněné a kaštanově hnědé. Její nos byl menší a její rty byly plné.

Ale co měli všichni tři společného, byla velmi bledá kůže a oči, které žluté zářily a celou si ji prohlížely.

Camille udělala pár kroků zpět a byla velmi nejistá. Také se trošku bála, aby řekla pravdu. Bylo to pro ni velmi zvláštní. Překvapila dokonce samu sebe.

,,Prosím, neubližuj tě mi, jen projíždíme a potřebovali jsme lovit." Řekla Camille a udělala pár dalších kroků dozadu.

,,Neboj se. Nechceme ti ublížit. Také jsme na lovu. Smím se zeptat, jak se jmenuješ?" Zeptal se muž opatrně.

Viděl tak jako ostatní, že byla vyděšená a nechtěl ji vyděsit ještě víc.

,,Camille." ,,Dobře, Camille, říkala jsi, že necestuješ sama. Kde jsou ostatní?" ,,Jaspere, Lucasi, Alice!" Zakřičela a hned na to se vedle ní postavili všichni tři upíři.

Alice se postavila vedle Camille po její levici. Hned vedle Alice Lucas a po Camilliyné pravici se postavil Jasper, který si ji ochranářsky přitáhl k sobě.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Where stories live. Discover now