XXI.

1.1K 49 1
                                    

,,Tohle je jak z nějakého bláznivého románu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Tohle je jak z nějakého bláznivého románu."

Každému se moc nelíbil Bellyn nápad, aby Cullenovi a Quiletové spolupracovali, ale jestli chtěli chránit Bellu a jejího otce, museli spolupracovat.

Bella je aspoň na dalších pár dnů přemluvila, aby spolupracovali, ale nebylo to moc klidné spojenectví.

Většinu času hlídali Cullenovi, ale vždy pozdě v noci, je vystřídali vlci, aby mohli lovit a mít dost síly, kdyby se vrátila Victorie, nebo další upír.
———————
,,Seattlem se nyní šíří hrůza. Policie je zaskočená nárůstem počtu vražd a zmizení." Camille, Jasper, Carlisle a Emmett sledovali televizní zprávy a poslouchali, co se děje v Seattlu.

,,Teorie se pohybují od krutého nového gangu, po vysoce nebezpečného sériového vraha." Pokračovala reportérka.

,,Zhoršuje se to." Řekl Carlisle Edwardovi, který přišel i s Bellou a vypl televizi. ,,Musíme něco dělat." Dodal.

,,Ani jeden z nás nezpůsobí takovou škodu, jakou popisují. Je jich víc. A jsou neukáznění, nápadní." Řekl Jasper. ,,Novorozenci." Řekl Edward, který si přečetl Jasperovi myšlenky.

Camille a Jasper se na sebe znepokojeně podívali. Oba si vzpomněli na časy, kdy byli ještě u Marii. A ani jeden na to vůbec vzpomínat nechtěl.

,,Co? Jako nový upíři?" Zeptala se Bella. ,,První měsíce po proměně." Odpověděl Jasper. ,,Tehdy jsme nejvíce neovladatelní. Divocí, šílení žízní." Dodala Camille. ,,Máš se na co těšit." Ušklíbl se Emmett směrem k Belle.

,,Tyhle nováčky nikdo nevychoval, ale není to náhoda." Řekl Jasper. ,,Někdo buduje armádu." Řekl Carlisle. ,,Teď rozhodně pojedeme do Seattlu." Řekl Emmett a vstal.

,,Vzniká armáda upírů?" Zeptala se Bella. ,,Je vytvořena k boji." Odpověděl Jasper. ,,Jsme jediný klan kolem Seattlu." Řekl Edward. ,,My sami je ale nezastavíme, to dokáží jedině Voltuři. Proč to nechali zajít jen tak daleko." Řekl Carlisle. ,,Možná jsou za tím oni." Řekl Edward.

,,V Itálii jsem četl Arovu mysl. Chce, abych s Alice přešel k nim. Ví, že nemá šanci, dokud bude naše rodina naživu." ,,Armáda by za něj všechno vyřešila." Souhlasil s Edwardem Jasper.
———————
Nakonec uplynula dalších pár dnů a žádný nebyl zrovna dobrý.

Camille, Jasper a Emmett pořád zkoumali okolí. Kdyby se mohli unavit, už určitě jsou, ale nemohli.

Camille také začala vzpomínat na časy, kdy učila novorozenou armádu, zabíjela a musela poslouchat Mariu.

Kdyby mohla spát, věděla, že by měla noční můry.

Když se po dlouhé době vrátili z další hlídky, Camille viděla Rosalie, jak si četla časopis, Carlisle zpravoval Belle poraněnou ruku a Edward se na to díval.

,,Zase sis zakopla o nohu, Bello?" Zeptal se ze srandy Emmett a zasmál se. ,,Praštila jsem vlkodlaka." Odpověděla. ,,Drsňačka. Bude z tebe pěkně tvrdej nováček.." ,,Dost tvrdej, abych tě srovnala." Ušklíbla se Bella.

Rosalie už to nechtěla poslouchat, naštvaně hodila časopisem na stůl a odešla ven na balkón.

,,S tím se netrap." Řekl Emmett Belle.

,,Tak, co máte?" Zeptal se Edward Camille, Jaspera a Emmetta. ,,Ani stopa po vetřelci." Odpověděl Jasper. ,,Ale Victorie se nepřestala dál objevovat." Dodala za něj Camille.

Camille si všimla, že se Bella zvedla a šla za Rosalie na balkón. Věděla, že ji Rosalie řekne svůj příběh. Nebo spíše minulost, která nebyla nejlepší.

Camille se otočila a zmizela ve svém pokoji.

Polekaně vyskočila, když se jí po chvíli kolem pasu omotaly dvě silné paže.

,,Co se děje, Cam?" Zeptal se Jasper. ,,Nic, jen… přemýšlel jsi někdy nad tím, co by se stalo, kdyby jsme neutekli, nebo kdyby se Maria vrátila?" Zeptala se a otočila se. ,,Popravdě ani moc ne." Odpověděl a Camille si povzdechla.

,,Od té doby, co začali ty útoky se mi vrací vzpomínky na Mariu, na armádu, na válku a smrt." Přiznala. ,,Camille." Přerušil ji Jasper.

,,Já vím, je to blbost, když už je to za námi, ale prostě… nejde na to zapomenout." ,,To je v pořádku. Jen si pamatuj, že jsem tu stále pro tebe a vždy budu." Řekl Jasper a Camille políbil.

Camille se usmála a dala mu ruce kole krku.

,,Já vím a jsem ti za to vděčná. Miluju tě." ,,Miluju tě." Oplatil a znovu ji políbil.

,,Víš… napadlo mě, že by jsme mohli obnovit naše sliby." Začal Jasper. ,,Jako že si mě chceš znovu vzít?" ,,Přesně tak, madam." Přikývl. ,,To nezní jako špatný nápad, majore." Usmála se Camille a opřela se o něj.

,,Pamatuješ si, co jsi mi řekla poprvé, když jsem se po proměně probudil?" Zeptal se Jasper. ,,Hmm… nech mě chvíli přemýšlet." Řekla a začala přemýšlet.

Už to byla nějaká ta doba, ale Camille věděla, že si nakonec vzpomene.

,,Aaa… už to mám. Už jsem se začínala bát. Není moc zvykem, že se novorozenci probouzejí tak pozdě." Odpověděla nakonec a usmála se.

,,Opravdu jsem o tebe měla strach. Byl jsi důvod, proč jsem se začala znovu usmívat." Dodala a podívala se mu do očí.

,,A pamatuješ si, co si řekl ty?" ,,Major Jasper Withlock, madam."  Odpověděl Jasper.

,,A je mi ctí, že jsem byl ten, kvůli kterému jsi se znovu usmívala. Ale také jsi se kvůli mě trápila." Dodal. ,,Ale teď mě děláš znovu šťastnou a to víc jak sto let." Usmála se a dala mu malý polibek na rty.

,,Tohle je jak z nějakého bláznivého románu." Dodala a zasmála se, než si opřela čelo o jeho hruď.

,,Aspoň, že je to román a ne nějaký horor." Poznamenal Jasper a dal Camille pusu do vlasů.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Where stories live. Discover now