30 Numb

466 20 13
                                    

Ectasy...in the air

I don't care, can't tell me nothing

I'm impaired, the worst to wear

Cause...

I am going numb

*

Jim P.O.V

Verraad. Mijn vader had gelijk. Ze had me verraden, me voor haar eigen doeleinden gebruikt. Al die tijd dacht ik dat ze ook wat voor mij voelde. Toen ik haar had gered van Jesse. Toen ik met haar meeging naar de hel. Haar door de zware tijden heenloosde.

Haar beschermde voordat ze het zelf wist.

En wat kreeg ik ervoor terug? Een klap in mijn gezicht. Ze dacht dat ze het zo kon doen? Kelly, twee mensen kunnen dit spel spelen.

Aangezien je mijn liefde niet voor genoeg ziet. En mijn vriend hebt vermoord, je bent mij onwaardig. Je bent Pater onwaardig. Alles zal eindigen, net als jouw leven. Ik zal je laten zien wat hemelse kracht wel allemaal kan aanrichten.

Kelly P.O.V

Ik was totaal gevoelloos. Ik had geen ziel meer. Had hem uitgezet als het ware. Ik sta er alleen voor. Zoals altijd. Niks meer kon me mijn gevoel teruggeven. Ik voelde me als een moordmachine, geen schukdgevoelsn en niks om aan toe te geven.

Geen lust en geen verlangen. Geen geuren die mijn hoofd op hol deden slaan of gedachten die mijn oordeelsvermogen in de weg zaten. Ik was vrij van alles wat me tegenhield.

Gevoelens.

Ik liep met snelle passen die over de vloer raasde naar het portaal. En hoopte dat niemand me zou zien en tegen zou houden. Ik stond in de grijze kamer en sloot snel de deur. Ik pakte  mijn talisman en ik voelde de dorst voor bloed al weer komen. Ik zei de spreuk hardop en ik voelde hoe de gornd onder mijn voeten verdween.

De kolkende kleuren om me heen kregen een vaste vorm en ik was terug in Londen. Ik liep met snelle passen, maar nog wel menselijk snel naar de Big Ben. Het was al donker en als een hagedis klom ik tegen zwaartekracht in op de muur. Mijn adem werd wolkjes toen ik naar de top ging. Ik moest van al mijn adrenaline af, en wat was een betere manier dan de Big Ben beklimmen?

Mijn benen droegen me, maar mijn hoofd was er niet bij. Ik liep als king kong erop en stopte bij de wijzer. Ik pakte het ijskoude staal op en maakte een radslag naar de top.

Ik keek over Londen. Het uitzicht deed me niks meer. Enkel bloedlust raasde door me heen. Als een gek voelde ik de ontembare honger in mijn keel die door bleef razen. Steken van verlangen.

'Hier'. Een vage geur van rotte eieren en mensenbloed vulde mijn neus en liet me kokhalzen, maar zo gauw het er was, zo gauw was het weer weg.

Ik keek naar achter over mijn schouder, maar zag niks. Ik schudde mijn hoofd en ademde uit. Ik liet me naar beneden zakken. Ik viel naar beneden. Ik voelde de kou en de wind in mijn gezicht slaan. Mijn benen die naar beneden wezen. Ik sprong naar beneden, vanaf de wijzers tot de grond, en gaan angst of plezier kwam in me op.

Enkel dorst en hinger naar het volgende. Dat was het enige dat maakte dat ik verder wilde.

Ik kwam neer met een harde knal. Ik kwam op mijn knieën en mijn handen hielden de klap tegen. Ik stond op en een groot gat als een krater zat nu in de weg. Ik haalde mijn schouders op. Het was nu na middernacht. Ik rende in snelheid waar een ferrari jaloers op zou zijn naar een club. Harde muziek en dronken jongeren liepen naar buiten. Ik liep door de rij langs de uitsmijter. Hij gaf me een blik, maar hield me niet tegen.

Perfectly TwistedWhere stories live. Discover now