11 Scared of lonely

1K 27 11
                                    

kheb  Logan voorgesteld. We hebben Kelly en Jim. En nee, het is nog niet echt een driehoeksverhouding. Omdat dat zo cliché is. En dat haat ik.

Dus, you will see what happens ; )

Fan mai! Would really like it.

Goodbye little devils

xx Delia

Proloog

I am in this fight and I am swinging and my arms are getting tired

I am trying to beat this emptiness but I am running out of time

I am sinking in the sand and I can barely stand

I am lost in this dream, I need you to hold me

(Beyonce- Scared of lonely)

*****

'Nee, laat me niet alleen' ik schreeuwde mijn longen uit mijn lijf. Ik rende achter Jim aan, alles was wazig en hij bleef maar rennen. 'Jim laat me alstjeblieft niet alleen, ik ben bang'. Ik rende achter hem aan. Maar hij stopte niet, hij ging als een waas steeds sneller vooruit.

Zwarte slierten kronkelden over mij heen. Ze brandde door mijn lichaam.

'Ik wil niet dat je weggaat' schreeuwde ik, de schim bleef maar doorrennen, door weilanden, door bossen. De slierten sisden in mijn oor. Bevalen me te stoppen, maar ik negeerde het.

Ik bleef rennen achter hem aan. Het enige lichtpuntje in deze wereld.  Ik wist niet meer waar ik was. 'Jim laat me niet alleen'. Ik hield het niet meer ik moest stoppen om op adem te komen. De schim stopte niet en rende door, totdat ik heb niet meer zag. Ik legde mijn hoofd op mijn knieën en ging op een boomstam zitten. 'Alstjeblieft' maar mijn stem was zo klein dat toch niemand het zou horen.

De slierten kronkelde onder mijn voeten en zogen me naar beneden. Naar het donker, het duister. Ik zag zijn postuur, voor het hellevuur van mijn vader. Voor de hel. En ik wist dat waneer  ik daar naar binnen zou gaan.

Het voorbij zou zijn.

Ik zou bij hem zijn, niet meer bij Jim. En ik wist niet of het iets goeds was of niet.

'Es meus, puclhra filia diaboli'

(Jij bent van mij, mooie dochter van de duivel)

Zijn stem was zo erotisch. Alles aan hem trok me aan als een magneet. Hij was, zo, duister. Zijn ogen verschenen voor me. De blauwe ogen. Zijn geur verspreidde zich om me heen en liet me verlangen naar hem.

Naar zijn kracht.

'Venit mihi'

(kom tot mij)

Ik zag zijn gezicht niet. Hij had een scheve lach en zijn lippen pruilde een beetje. Hij deed een stap dichterbij en de donkere spinrag cirkelde om me heen.

'NEE'!

Ik werd abrupt wakker. Ik zweette en mijn ogen zoefden door de ruimte. Alles was vaag en ik zag nog steeds Lovesus voor me, met zijn blauwe heldere ogen. 

 'NEE!' schreeuwde ik weer. Ik zag een gezicht boven me. Die van Logan, nog steeds met die schaduw over zijn gezicht, zodat ik enkel zijn ogen zag. Zijn goddelijke ogen. 

'LAAT ME GAAN! LAAT ME MET RUST! Ik kon niet meer nadenken ik moest hier gewoon weg. Mijn ogen tolde door mijn kassen. Het gezicht van Logan, de zwarte slierten voor mijn ogen. Alles ging door elkaar. Ik wist niet meer wat in welke tijdvolgorde ging. Wat wel en niet echt was.

Perfectly TwistedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu