5 Pure lust

1.3K 23 7
                                    

Ik rekte me uit en raakte bijna Dave toen ik dat deed. Hij gromde wat in zijn slaap en draaide om. Hij knuffelde mijn kussen. Ik stond op en liep naar mijn kast. Ik had slechts een onderbroek aan, maar ik had het niet koud. Ik zocht naar een broek die leuk zou staan bij Dave zijn shirt. Ik trok een grijze met gaten eruit en trok Dave shirt over mijn hoofd. Het was veel te groot, maar ik vond het latijd hilarisch een shirt aan te doen van een jongen.

Ik zag hoe hij langzaam zijn ogen opende toen de zon in mijn kamer begon te schijnen. Hij knipperde met zijn ogen en gaapte. Hij zocht naar zijn shirt, die ik dus aan had. Ik zocht in mijn kast en trok een shirt eruit die hem zou passen. Uiteraard was die niet van mij. Waarschijnlijk van een arme man die het licht niet meer kon zien.

Hij wreef over zijn ogen en wanneer hij dat deed leek hij net 5 jaar. Hij rekte zich uit en ik zag hoe zijn spieren zich relaxte. Ik likte mijn lippen. Gisteren was leuk. Geen lijken en puur plezier. Ik deed mijn haren in een staart en liep naar beneden. Dave volgde me en wreef over zijn gezicht. De zon was waterig en gaf amper warmte.

Precies zoals ik het wil. Ik ben niet zo'n fan van de zon. Ann was er, ik kon haar ruiken, maar ze was waarschijnlijk ergens in de kelders om te schuilen tegen de zon. Ik hoop dat we nog wijn hebben, anders verveel je je daar dood. Hij pakte conrflakes uit een kast die we blijkbaar nog hadden. Hij keek af en toe naar mij terwijl hij cornflakes in zijn mond propte als een varken.

Dave had geen vragen gesteld, over het feit dat ik in een huis woon waar Bill Gates ook kon wonen. Of het feit dat ik er alleen was, terwijl ik volgens mijn paspoort pas 17 was. Hij dacht dat ik een vampier was, en hij zat er niet al te ver naast. Ik duwde hem de deur uit. Hij pakte de sleutels uit mijn hand, maar ik had ze snel zelf al weer van hem afgepakt.

Ik liep naar mijn Audi R8 en zette de motor aan. De zilveren velgen glinsterde in de zon en de dauw die er nog op lag. Dat deed me eraan denken dat ik één zorg minder had. Doug. Ik schudde mijn haren door elkaar en wenkte Dave die naast me in de passagierstoel ging zitten. Ik maakte mijn gordel vast en zette mijn handen aan het stuur.

'Gisteren was geweldig.'

Ik knikte. Dit keer heb ik het hem liet laten vergeten. ik had hem wel bevolen niks te zeggen tegen iemand. Wat is het nut eigenlijk om een jongen te plezieren als hij het zich niet kon herinneren? Ik tikte zachtjes op het stuur en keek af en toe naar Dave. Hij zat op zijn mobiel.

Ik moest denken aan Doug. Zou Jesse het al weten? Vast wel, wat een aangename verassing zal dat voor hem geweest zijn.

'Waarom lach je?' Ik keek naar Dave. Hij glimlachte naar me. 'Gewoon, een binnenpretje', zei ik. Maar mijn gedachten vernadere weer in duistere herinneringen. Dave verliet mijn huis en ik leunde tegen het aanrecht.

Ik had het elektrische apperaat in mijn hand, waarmee ik een vriend van me had gebeld. Ik tikte ongeduldig met mijn lange nagels tegen het granieten aanrecht. Pas toen ik de bel hoorde, viel ik weer in mijn oude patroon.

Een man, die volgens de vrouwen als knap zou worden gezien, leunde met zijn ellebogen tegen de deurpost. Hij had een brede glimlach en kuiltjes in zijn rechterwang. Hij had een gespierd lichaam en hij was een kop groter dan ik.

Hij had een baard, maar meer stoppels, wat hem een ruige uitstraling gaf. Hij had een leren jas aan en zwarte laarzen. Hij liep langs mij naar binnen, zijn geur was pure cologne en zijn eigen mix van mannelijke aroma.

'Het verbaasde me dat je belde'. Zei hij, zijn lage stem was nog hetzelfde. 'Aangezien we elkaar al jaren niet hebben gezien.' Hij keek met zijn donkere ogen naar mij. Ik glimlachte speels terug. Ik spinde zachtjes toen ik naar hem toe liep.

'Heb je me gemist Villian?' Spinde ik in zijn oor. Hij rilde even, maar zijn donkere ogen gaven niks was weg van overgave. Hij draaide zichzelf om, zodat mijn borstkas tegen hem was aangedrukt. Hij beet zachtjes in mijn nek. Zijn scherpe tanden voelde heet aan tegen mijn huid.

Perfectly TwistedWhere stories live. Discover now