Peto poglavlje

4.2K 160 14
                                    

Govoriću ti svo vreme da je raj na Zemlji sa tobom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Govoriću ti svo vreme da je raj na Zemlji sa tobom.

-Lana del Rej.

___________________________________________

"A ne, nećeš!", povikao sam i uhvatio je za zglob ruke, čvrsto ali ne i jako, uvukavši se je u obližnju doktorsku kancelariju.

Gospođica Dotična je htela da pobegne a da se ne pozdravi a ja sam uz izgovor da moram do toaleta, izleteo iz Ajline sobe i pojurio za Leksi, čiji su sitni koraci bili neverovatno brzi.

Zatvorio sam vrata za nama, zaključavajući bravu.

"Šta to radiš?", planula je, krenuvši ka meni ratoborno. Iz očiju su joj sevale varnice i bila je ljuta jer sam uradio ono što sam želeo. Smeđe boja očiju su joj poprimile tamniju nijansu a sitnim očima je škiljila ka meni, šaljući besne talase.

Uhvatio sam je za ramena i zadržao poput besne životinje koja je krenula da me napadne. Otrgla se, zbacivši moje ruke sa sebe i gurnuvši me dlanovima u grudi. Dopustio sam joj taj trenutak, iznenađeno zakoračivši jedan korak unazad i time uspostavivši ravnotežu.

"Jesi li gotova? Istresi bes, a onda ja preuzimam", dodao sam hladno, a izgleda da je malu plavušivu, anđeoskog lica to samo još više razbesnelo. Zarežala je i zaletela se ka meni sa skupljenim pesnicama. Uhvatio sam je za zglobove pre nego što je uspela da zada udarac u grudi. Priznajem, nije bila slaba.

Za ženu njenog stasa i veličine, bila je poprilično žestoka.

"Ne možeš tek tako da me uvučeš ovde!", nakrivio sam glavu u stranu na njene reči, posmatrajući njeno lice iz potpuno drugog ugla.

"Provociraš me. Neće se dobro završiti", zapretila je, a ja sam iskrivio usne u osmeh u stranu.

"Reci ponovo provociraš. Tvoje usne izgledaju tako provokativno kad to kažeš", pokazivao sam prstom na svoje usne, posmatrajući kako sužava oči ka meni i besno me strelja pogledom.

"To je to. Idem odavde", mrsko je odgovorila i otrgla se uz mog stiska, pokušavajući da me zaobiđe. Stao sam joj na put, koraknuvši opet ispred nje.

"Što, razmišljala si da ostaneš?", podigao sam obrve sa nedokučivim osmehom na licu. Prekrstio sam ruke preko grudi, posmatrajući kako se njen izraz lica menja iz besnog u uznemirujući smiren.

Prišla mi je za korak, posmatrajući me direktno u oči. Onda je lagano spustila pogled na svoju haljinu i dodirnula se po rubu dekoltirane haljine kako bi je popravila. Ponovo je podigla pogled ka meni kada je prelazila prstom preko ruba kože koji je bio otkriven iznad grudi. Istog trenutka sam osetio kako mi se pantalone zatežu i erekcija raste na sam pogled njenih oblih grudi.

Čoveče!

Ja sam majstor manipulacije i zavođenja ali ova devojka je čist profesionalac. Nije bilo sumnje da sam našao sebi ravnu.

Anđeo Inferna|✔Where stories live. Discover now