Četrnaesto poglavlje

3.3K 144 19
                                    

Ponekada je pravi način da volite nekoga, da odete

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ponekada je pravi način da volite nekoga, da odete.

-k. Tolnoe

___________________________________________

Sedela sam na kauču prostrane dnevne sobe Aspenovog stana.

Ovo je onaj deo stana koji nisam uspela da vidim kada sam prvi put bila ovde jer sam bila prezauzeta istraživajući Aspenovu spavaću sobu, kao i radnu iz koje sam uzela ono što je Migelu Del Maru bilo potrebno.

"Evo", Aspen se pojavio iza ugla, sa sobom noseći neke stvari u ruci i peškir koji mi je zatim pružio. Onda je spustio pored mene ženski gornji i donji deo trenerke.

"Opa. Neka devojka zaboravila da se obuče pri polasku?", sa podsmehom sam dodala, dok je Aspen ležerno dohvatio svežu šolju kafe sa stola i ispio gutljaj pa se smestio na fotelju preko puta.

"Bivša devojka mog cimera je ostavila stvari ovde i nikada nije ni došla po njih. Iako moj brat više ovde ne stanuje, u njegovoj sobi i dalje stoje njene stvari. Nisam hteo da sklanjam ništa a on to nije ni tražio", slegnuo je ramenima a ja sam u sebi zabeležila to da je njegov brat bio neko vreme njegov cimer.

"Nisam znala da imaš brata", pomalo sumnjičavo sam upitala, pazeći da Aspen ne primeti. Kako mi je to promaklo u istraživanju?

"Polubrata tačnije. I nismo baš u nekim odnosima pa i ne pričam o njemu", kratko je rekao i skrenuo pogled. Morala sam da znam sve kako bih videla da li je njegov brat bitan za moju operaciju.

"Gde je on sad?", nenametljivo sam dodala, leženo svlačeći mokru duksericu sa sebe i navlačeći suvu žensku sivu duksericu.

Ako čoveka opušteno pitate o nekoj temi, praveći se da ne marite previše za odgovor - kao što ja sada radim - više će vam se otvoriti.

"Nije među slobodne", namrštila sam se blago na to, ali nisam stigla da to više proanaliziram jer je Aspen promenio temu. Takođe sam primetila da nije ni pogledao dok sam se svlačila i presvlačila. Zamišljeno je posmatrao oblake kroz visoke prozore.

"Jesam li te uznemirila pričom o bratu?",upitala sam posle kraće pauze, prilazeći mu iza leđa i dodirujući ga po ramenu. Misići na rukama su mu se pri mom dodiru zategli.

"Ne", kada je to rekao, zaobišla sam ga i sela mu u krilo. Opkoračila sam butine oko njegovih kukova i stavila mu ruke oko vrata.

"Jesi li siguran?", jednim kratkim pokretom sam se zaljuljala, trljajući se o njega. Pa još jednom.

Grleno je zastenjao, što sam ja iskoristila da ga poljubim. Sjedinila sam jezik sa njegovim, ali mi je Aspen isto tako brzo pokazao ko vodi glavnu reč. Baš kada sam zavukla ruke u pojas njegove trenerke koja mu je tako lepo stajala, Aspen me je uhvatio za ruke i sklonio ih, zatim se odmakao.

Anđeo Inferna|✔Where stories live. Discover now