twenty three

5.9K 371 843
                                    

(birazcık) detaylı bir smut var burada, okumak istemeyenler direkt geçebilir ☺☺☺

okuyacak olanlara da iyi oku(m)alar <3

• • •

"Kaçmak istediğimi kim söyledi, alfam?"

Omega fısıldayışının hemen ardından alfanın dolgun alt dudağını resmen ele geçirdi. Alfa da onun bu istekli hallerine daha fazla dayanamadı ve ellerini omeganın sırtından beline indirdi, ardından yavaş yavaş yürüyerek omeganın geri geri eve doğru ilerlemesine sebep oldu.

Louis çamurlu toprakta geri geri yürürken düşmemek için Harry'nin geniş omuzlarına sımsıkı tutunmuştu, bunu yaparken onun dudağına eziyet etmeye de devam etmişti.

Sonunda ahşap kapıdan içeri girebildiklerinde Harry bir ayağıyla güçlükle kapıyı kapattı ve çamurlu çoraplarını ayaklarının yardımıyla hızlıca çıkardı. Ardından dudaklarını ayırdı ve aşağı eğilip Louis'nin büyük botlarını da ayağından çıkardı. Kapının önü çamurla dolduğunda ikisi de bunu umursamadı ve sırılsıklam olmuş dudaklarını yeniden birleştirdiler.

Omega sürekli olarak memnuniyet dolu mırıltılar çıkarttığı için Harry her saniye daha da fazla sertleştiğini hissediyordu. Louis'nin narin bedenini duvara yapıştırdıktan sonra kendi vücudunu da onunkine yasladı ve omegasına kumaş parçaları üzerinden de olsa dokunmaya başladı.

Kendisine ait olmayan sertlik omeganın vücudunu daha önce hiç tatmadığı bir elektrik dalgasıyla titretirken istemeden de olsa alfanın ağzına doğru boğuk bir şekilde inledi.

Harry ağzının içinde kaybolan ses dalgaları yüzünden ellerini onun uyluklarına attığında Louis hemen onun isteğini anladı ve geniş omuzlarına tutunarak olduğu yerde zıpladı. Etli bacaklarını alfanın beline dolandığında güçlü kollar onu bacaklarından sımsıkı kavradı ve bedenini kendisiyle duvar arasında sıkıştırdı. Louis hayatında hiç bu kadar sahiplenilmiş ve güvende hissettiğini hatırlamıyordu.

Louis onun dudaklarını emmeyi bırakır bırakmaz Harry'nin dili kendisinin dişleri üzerinde dolaşmaya başladı. Harry'den henüz pek bir ses çıkmıyor olsa da Louis inlemeden duramıyordu, resmen bu şekilde öpüşmeye devam etseler bile kendisine hiç dokunulmadan boşalabilirdi.

Alfa istemeyerek morarttığı dudakların üzerine son bir öpücük kondurduktan sonra omeganın mühür noktasına yöneldi ve bu sefer orayı emmeye başladı. Bu hareket Louis'nin içindeki omegayı resmen çıldırttığı için iki elini de onun ıslak saçlarına çıkarıp başını iyice boynuna bastırdı, Harry de onun bu yaptığından memnun olmuş bir şekilde emdiği yeri çok hafif dişledi. Daha fazlasını yapmak istiyordu fakat henüz sırası gelmemişti. Onu şimdi değil, içindeyken mühürlemesi gerekiyordu.

Boynu hafiften acımaya başlayan Louis bir süre sonra alfayı geri itti ve ellerini onun ıslak gömleğinin yarısı açık olmayan düğmelerine attı. Ufak ve aceleci bir uğraşın ardından gömlek tamamen açıldığında omega onu çıkarmaya çalıştı. Alfanın da yardımıyla birkaç saniye sonra gömlek yerle buluştu ve kusursuz vücut omeganın gözleri önüne serildi.

Yutkunarak alfanın vücudunu mümkün olduğunca süzdükten sonra üzerindeki sweatshirt o daha ne olduğunu anlayamadan alfanın gömleğinin yanına düşüverdi.

sunflowers & kisses | l.s.Where stories live. Discover now