eleven

4.1K 402 1.2K
                                    

Yanaklarını ıslatan sulu öpücükler başını döndürürken sırtının çimlere değdiğini hissetti. Ardından alfa bacaklarının arasındaki yerini alıp tüm suratını öpmeye devam etti. Omega bu eziyete daha fazla dayanamayınca eşinin ensesini kavrayıp dudaklarını birleştirdi. Dilleri sürekli olarak buluşup duruyor, dudakları şehvetle ısırılmaktan çatlıyordu. Fakat ikisi de nefesleri kesilene kadar öpüşmeyi bırakmadı.

İlk geri çekilen alfa olurken çevik bir hareketle yerlerini değiştirdi ve omeganın sırtını kendi göğsüne yasladı, ellerini de onun karnının üzerine koyup hafif hafif okşamaya başladı. Omeganın içi yeniden kıpır kıpır olurken bakışlarını aşağı çevirdi, ve karşı karşıya kaldığı kocaman karnı gözlerini korkuyla büyültmesine neden oldu.

Gözyaşları yanaklarına süzülmeye başladığında kendisini iyice alfaya yapıştırdı. Kalbi gümbür gümbür atıyordu çünkü o hamilelikten korkardı. Kocaman olmuş karnıysa tabii ki bu korkusunu tetiklemişti.

Fakat alfanın elleri öyle güzel hissettiriyordu ki korku yerini yavaş yavaş huzura bırakıyor gibiydi.

Islak yanaklarında hissettiği yumuşak baskı kapadığı gözlerini açmasına neden oldu, ardından başını alfanın omzuna yaslayıp suratına bakmaya çalıştı. Görebildiği tek şey her zamanki gibi bir çift yeşil iris olurken bir anlık içgüdüyle öne atıldı ve dudaklarını parlamaktan görünmeyen elmacık kemiğine bastırdı.

Louis gözlerini açar açmaz baktığı ilk yer karnı oldu. Her zamanki gibi dümdüz durduğunu görünce de rahatlayarak derin bir nefes verdi. Bu gördüğü en acayip rüya olabilirdi, zira duyguları birbirine girmiş gibi hissediyordu. Karnındaysa ne olduğunu tanımlayamadığı acayip bir his vardı.

Gördüğü rüyalardan bıkmıştı çünkü ne zaman Miguel'e karşı bir şeyler hissedecek olsa rüyalar devreye giriyordu ve Louis, Harry'yi her görüşünde saçma sapan bir duygu selinin içerisinde buluyordu kendisini. Harry, Alvin'i seviyordu; Louis de Miguel'i. Rüyaların bu hikayede hiçbir yeri yoktu. Olmamalıydı da.

Miguel bu akşam Louis'yi dağ evine götüreceğini söylemişti ve Louis biraz korkmadığını söylese bu yalan olurdu. Miguel'e güveniyordu fakat, yalnızca kendisini ilişkiye girmeye hazır hissetmiyordu. Bunun için henüz çok erkenmiş gibi hissediyordu ama Miguel'in böyle düşünmediğini biliyordu, çünkü alfa her seferinde bu konuyu açarak isteğini belli ediyordu.

Tamam, daha bir hafta önce mühürleneceklerini kendisi söylemişti fakat düşünmeden konuşmuştu işte. Yemekten sonra bunu Miguel'e söylediğinde alfa başını sallamak dışında hiçbir şey yapmamıştı. Fakat yaşadığı hayal kırıklığını çok net bir şekilde görebilmişti Louis.

Şimdiye dönecek olursak; beyaz uzun kollu tişörtünün altına siyah bol bir pantolon giydi. Uzun tişörtün eteklerini de yüksel bel pantolonun içine sıkıştırdı. Dizlerinin altında biten gri hırkasını da üzerine geçirip aynanın karşısına dikildi. Erkenden hazırlanmaktan zarar gelmezdi, değil mi?

**

Saatler sonra Miguel Louis'yi evinden almış, ikisi beraber ormanda yürümeye başlamışlardı. Araba denilen şey varken neden yürüdükleri Louis'nin kafasında büyük bir soru işareti oluşturmuştu fakat bir şey söylemedi.

sunflowers & kisses | l.s.Where stories live. Discover now