Du blir med oss! |Del 50

191 9 0
                                    

Bilen stoppet utenfor et nydelig bygg, et palass egentlig. De som bodde her må være helt sinnsykt rik..

Døren min ble åpnet, og jeg gikk ut av bilen. Jackson tok hånden min, og vi gikk hånd i hånd på den røde løperen inn i bygget. Det var fotografer som sto å tok bilder av oss, og dette var egentlig bare helt sykt. Jeg skjønte enda ikke hva jeg var med på.

Vi fikk hvert vårt glass med champagne, og jeg smilte litt, så meg rundt. Det var litt ubehagelig. De fleste kvinnene så på meg med et overlegent blikk, mens mennene så på meg med et ganske så ekkelt blikk.. Det var sikkert fordi jeg var ung, mens de andre kvinnene her var godt over 40 alle sammen. Samme med mennene. Det var nå jeg skjønte hvor ung Jackson var som drev med dette.. Vi var noen av de yngste her tror jeg.

«Neimen er det ikke Jackson?» hørte jeg bak meg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


«Neimen er det ikke Jackson?» hørte jeg bak meg. Vi snudde oss, og det sto en eldre mann på kanskje slutten av 50 årene. Jeg kjente han igjen fra det ene bildet Jackson tidligere hadde vist meg.. «Christian,» mumlet Jackson med et falskt smil og tok hånden hans. «Skal du ikke introdusere meg til den vakre kvinnen?» spurte han med et stort smil og så på meg. Jackson dro meg nærmere han og la armen rundt meg. «Dette er Alissa..» sa han. Jeg strakk ut hånden forsiktig, og mannen tok meg i hånden og kysset den. «Min forlovede,» sa Jackson like etter og kremtet. Christian hevet et bryn og nikket. «Forlovede ja.. Gratulerer,» sa han og trakk til seg hånden sin. «Vi sees,» sa mannen før han snudde seg og gikk videre for å prate med noen andre.

Jeg så opp på Jackson og han så på meg, ristet bare på hodet. «Pass på,» hvisket han lavt før han ledet meg videre til noen andre han skulle hilse på. Det var et par, kanskje bare et par år eldre enn oss. «Hei kompis,» sa Jackson og ga en klem til mannen. «Hei, lenge siden sist,» sa mannen tilbake. Kvinnen ved han var utrolig vakker, og så greiere ut enn se andre her. «Jeg er Victoria,» sa hun og ga meg en klem. «Hei, jeg er Alissa,» sa jeg smilende og klemte henne tilbake.

«Hvem er dette, Jackson?» spurte mannen og smilte, rakk hånden mot meg. «Jeg er Alissa, sa jeg med et smil og hilste på han. «Romeo,» sa han med et smil. «Alissa er min forlovede,» sa Jackson. Jeg smilte svakt og nikket. «Nei? Seriøst?? Det var på tide,» sa Romeo og flirte. «Hvorfor sa du ikke noe? Når skjedde dette?» spurte han. «Et par uker siden bare,» sa Jackson smilende og så ned på meg. Jeg smilte til han og så på dem, nikket.

«Herreguud, fortell meg alt! Var det romantisk?» spurte Victoria og tok hånden min. «Kom, vi setter oss!!» sa hun og dro meg med til et bord med drinker. Jeg måtte virkelig bare improvisere nå..

Jackson POV

Jeg så etter jentene og smilte til Romeo. «Jeg har en stor avtale i dag..» mumlet jeg lavt og så meg rundt. Romeo var en var mine gode venner i dette miljøet faktisk, men jeg måtte uansett lyve om Alissa.

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now