Kjolen|Del 48

190 8 0
                                    

Vi satt oss inn i bilen og den kjørte oss til en gate i sentrum og stoppet. Vi gikk ut av bilen og jeg så meg rundt. Vi var i gaten hvor alle designer butikkene lå radet opp bortover. «Jeg har en avtale med Balmain, det er en kjole der jeg vil du skal prøve,» sa han til meg. Jeg så på han og nikket. «J-Ja, okei!» sa jeg og gikk sammen med han bort til butikken. Vi kom inn, og jeg ble tatt i mot av mange som jobbet der inn på et stort prøverom. De begynte å kle av meg, og jeg fikk litt sjokk.

Jeg sto til slutt i undertøyet mitt og så meg usikkert rundt. Det var da Jackson kom inn i rommet, og jeg prøvde å dekke meg med armene mine. «Hallo.. Snu deg!» sa jeg små irritert. Han flirte bare og snudde seg rundt. De fikk på meg kjolen, og jeg så meg i speilet. Den var nydelig. Jeg hevet bryna og klarte ikke å se på noe annet enn kjolen. Jeg tror ikke jeg hadde gått med et så fint klesplagg noen sinne..

Jacksons POV

Jeg sto der og ventet, snudde hodet forsiktig for å se, men da jeg så hun i den vakte kjolen snudde jeg meg helt. Wow.. Munnen min falt åpen, og jeg tok meg sammen. «Liker du den?» spurte jeg henne og gikk nærmere. «J-Ja! Jeg elsker den!» sa hun til meg. Jeg smilte litt og så på arbeiderne. «Vi tar den,» sa jeg med et skjevt smil. Jeg snudde meg igjen da hun skulle skifte tilbake til klærne sine.

Vi gikk bort til kassen, og jeg skulle betale. Jeg dro kortet og tok posen. «Hade,» sa jeg til dem. «Hva var prisen??» spurte hun med store øyne. «Ikke tenk på det,» sa jeg med et lite flir og la armen rundt henne. Vent.. Det var rart, men det føltes så naturlig.. «Vil du.. Ut å spise eller noe?» spurte jeg og så ned på henne. Hun så opp på meg og smilte litt. «J-Ja, gjerne!» sa hun usikkert, men samtidig virket det som hun hadde lyst. Bare at hun var overrasket over at jeg spurte.

Det virket som hun likte meg bedre nå, og jeg begynte egentlig å like henne også.. Men jeg var usikker på om det var lurt. Jeg burde la henne dra etter de tre månedene. Jeg hadde ikke tid til noen, med denne livsstilen var det ikke rom eller tid for noe forhold.. Jeg fikk bare gjøre det beste utav tiden vi hadde sammen igjen. Alt føltes bare så naturlig med henne nå.. og for å være ærlig så savnet jeg det, samtidig som at jeg ikke likte følelsen.. Jeg var ikke en følsom type lengre. Det var ikke meg.. Men hun gjorde virkelig noe med det!

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now