Slipp meg!!|Del 26

322 11 0
                                    

Jeg kjente jeg var helt utslitt, slang meg på sengen i morgenkåpen. Vi hadde fortsatt på badet, i dusjen og alt. «Du fikk en melding,» sa jeg til Jackson som sto å kledde på seg på badet. Han kom ut og sjekket telefonen. «Jaaa!! Jeg fikk leiligheten!» sa ham med et stort glis. Jeg smilte stort og satte meg opp. «Så bra!! Gratulerer!» sa jeg smilende og kjente jeg ble lettet på hans vegne. Det som var bra med den leiligheten var at den allerede var innredet ferdig, som gjorde den litt dyrere men verd det. «Jeg kan flytte inn med en gang,» sa han flirende og slang seg ned ved sidenav meg. «Jeg må bare handle inn litt småting, mat å fylle opp med, håndkler, sengetrekk og sånne ting,» sa han og strøk hår bak øret mitt. Jeg nikket. «Prosjekt for dagen da,» sa jeg med et lite smil og reiste meg for å finne noen klær. Han nikket og smilte. Det var bra han fikk den. Veldig.

Dagen gikk, og vi hadde vært mange timer på IKEA. Endelig hadde vi fått på plass det vi hadde handlet i leiligheten, og vi slang oss på sofaen og pustet ut. «Da var det i boks. Mye fortere enn jeg hadde trodd,» sa han med en latter og la armen rundt meg. «Jeg har faktisk tre jobbintervjuer jeg skal på iløpet av uken,» sa han med et skjevt smil. Jeg smilte stort og så opp på han. Wow, jeg var utrolig stolt over at han begynte å komme seg på rett vei. «Så bra! Hvor?» spurte jeg smilende og satt meg litt opp. «På en matbutikk, som servitør på en liten restaurant og elektriker. Jeg håper veldig på den siste, siden det var jo det jeg utdannet meg til. Jeg har bare ikke fått muligheten til å søke noen jobber innenfor det etter skolen osv,» sa han. Jeg nikket. Jeg håpte også på at han fikk den. Virkelig. 

Han kysset meg på kinnet og strøk meg på låret. «Jeg er nødt til å gå på jobb.. Har et lite skift nå fra klokken seks til elleve,» sa jeg lavt. Han nikket og smilte skjevt. «Skal jeg kjøre deg?» spurte han. «Åh, ja gjerne,» sa jeg og reiste meg opp. Jeg gikk med han ned og inn i bilen. Vi kjørte til kafeen og jeg kysset leppene hans. «Vi snakkes da,» sa jeg og smilte til han. Han kysset meg mykt tilbake. «Snakkes,» smilte han. Jeg gikk ut av bilen og inn på jobben.

Det var et tregt og langt skift, lite kunder og tiden gikk sakte. Endelig var jeg ferdig, og skulle gå hjem i og med at det ikke var så veldig langt. Jeg låste kafeen og begynte å gå hjemover. Det var mørkt. Jeg gikk, og plutselig hoppet det to svære fyrer foran meg. Jeg skvatt og tok mange skritt bakover, der noen armer grep rundt meg og stoppet meg. «Du er hun ikke sant?» sa han ene med et glis og gikk mot meg. Jeg prøvde å vri meg unna han som holdt meg fast. «Hvem? Hvem er er dere? Slipp meg,» sa jeg redd og prøvde for harde livet å komme meg vekk men grepet hans ble bare sterkere og jeg fikk vondt av hvor hardt han holdt rundt meg. «Hils Jackson fra oss da, søta,» sa han ene og slo meg hardt i ansiktet og alt ble helt svart.

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now