Hva gjør du her?|Del 40

204 8 0
                                    

Jeg kom meg hjem fra jobb, hadde enda ikke fortalt et eneste menneske om gårsdagens hendelse. Jeg så på klokken, og den nærmet seg 20. Jeg gikk inn i dusjet, tok en rask dusj, tok på meg en kjole og sminket meg. Jeg hadde bestemt meg for at i kveld skulle jeg faktisk se bra ut. Jeg følte bare for å vise han at dette var det han hadde mistet, og nå ikke behandlet bra. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg følte virkelig på det. Jeg fikset håret mitt kjapt og så på klokka. Jeg måtte kjøre nå. Jeg tok vesken min og kjappet meg ut i bilen før jeg satte veien mot restauranten.

 Jeg tok vesken min og kjappet meg ut i bilen før jeg satte veien mot restauranten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg parkerte utenfor, var fem minutter for sen men det fikk bare være. Jeg la pistolen min vi vesken og pustet dypt inn og ut før jeg gikk inn og så meg rundt. Jeg så han ikke, så jeg begynte å gå innover i restauranten blandet bordene. Plutselig kjenner jeg noen knipe tak i håndleddet mitt. Jeg snudde meg brått og så Jackson sitte der. Jeg dro hånden min til meg og satte meg forsiktig ned på stolen på andre siden av bordet. Jeg klemte begge hendene mine på vesken mens jeg så på han og ventet på at han skulle si noe. «Så vakker du ser ut, Alissa,» sa han med et stort glis. Jeg himlet med øynene og ristet på hodet. «Kom til poenget. Hva vil du?» spurte jeg rett ut. Han flirte og tok hendene i været. «Wow.. Rolig! Jeg ville bare være hyggelig, slapp av,» sa han med et flir. «Jeg liker best å prate med mat på bordet,» sa han og vinket bort en kelner.

«Hva vil du ha i dag, kjære,» sa han med et falskt smil og så over på meg. Jeg sukket lavt og så kjapt på menyen. «Biff..» sa jeg til kelneren. «Og et glass vann med is, takk,» sa jeg lavt. «Ingen vin?» spurte Jackson. «Jeg kjører,» sa jeg kort. Han flirte. «Jeg tar også biff, og en flaske rødvin takk,» sa han til kelneren før han gikk. Jeg så meg rundt i restauranten, tenkte. Hva gjorde jeg her egentlig? Dette var helt surrealistisk.

«Så, Alissa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

«Så, Alissa. Hvordan har du det?» spurte han meg. Jeg så over på han. «Vel, generelt har jeg det bra. Men nå kunne jeg hatt det bedre,» sa jeg lavt og så vekk igjen.  Han flirte bare og ristet på hodet. «Slapp av.. Jeg prøver bare å være hyggelig! Er lenge siden sist,» sa han. Kelneren kom med drikken vår, og Jackson tok en slurk av vinen sin. Jeg tok en slurk av vannglasset og himlet smått med øynene. «Hva lagret dere i varehuset før dere tømte det?» spurte jeg rett ut og krysset armene på brystet. Han flirte og ristet bare på hodet. «Jenta mi.. Trodde du at du skulle få det utav meg?» sa han med et flir. Det så ut som han bare satt å koste seg, mens jeg, jeg ville bare hjem.

Maten kom og jeg begynte å spise uten å si noe. Det var stille en god stund, og han satt bare å så på meg hele tiden. «Jackson, helt ærlig.. Hva har du havnet oppi? Du vet det ikke er for sent til å legge det bak deg?» sa jeg lavt. Han flirte og ristet på hodet. «Jeg er endelig god til noe. Virkelig god.. Og du vil jeg skal legge det fra meg? Det skal jeg faen meg ikke. Jeg lever som en konge! Du skulle bare visst..» sa han smilende og spiste. «Eller, du kunne ha visst om du ikke ga opp da, for noen år tilbake,» sa han flirende. Jeg himlet med øynene. «Kom deg over det Jackson. Det funket ikke for noen av oss!» sa jeg irritert. Han hadde i ettertid ment det var min feil at forholdet vårt ikke funket lengre, eller det var det jeg hadde hørt.

«Hva gjør du her? I LA? Hvorfor akkurat denne byen?» spurte jeg irritert. «Vel, det er pent her. Mange pene damer her, og businessen er god her,» sa han med et glis og spiste av maten sin. Jeg flirte og nikket. «Greit,» sa jeg småirritert. Jeg skulle ønske han hadde flyttet langt vekk herfra. Hvorfor hit? Akkurat her jeg var??

Jeg spiste opp maten min og drakk opp vannet. «Alissa?» hørte jeg bak meg. Jeg snudde meg brått og fikk øye på Marco stå der med et skuffet blikk. «D-Det er ikke som det ser ut som,» sa jeg lavt. Han ristet bare på hodet. «Er det derfor du ikke har ville kommet over de siste dagene?» sa han irritert. «Marco, nei! Jeg kan forklare! Bare ikke akkurat nå!» sa jeg og reiste meg. Han tok et skritt tilbake. «Bare.. Hysj.. Jeg orker ikke dette her nå,» sa han før han snudde seg og gikk. «Marco!!» ropte jeg etter på og så etter han. Jeg sukket tungt og dro en hånd gjennom håret. Jeg snudde meg rolig og satte meg igjen. Jackson satt bare og smilte. «Opsi..» sa han og kremtet før han tok en slurk av vinen.

Jeg så rart på han og krysset armene mine på brystet igjen. «Jeg skal i baren å bestille meg en drink. Vil du ha en?» spurte han. «Alkoholfri ja,» sa jeg lavt og klødde meg oppgitt i nakken. Han nikket og gikk bort. Jeg satt igjen og tenkte bare hva faen?

Da han var i baren tok jeg opp telefonen og skrev melding til Marco. «Baby, jeg kan forklare! Han er en potensiell person som står bak narko og våpensmuglingen! Jeg er nødt til å få så mye informasjon som mulig! Jeg ringer deg senere, elsker deg!» skrev jeg til han.

Jacksons POV

Jeg fikk et pling fra telefonen i mens jeg satt i baren og ventet på å få bestille. Jeg hadde nemlig klart å få en av mennene mine til å hacke telefonen hennes slik at jeg enkelt kunne se alt som foregikk på hennes telefon fra min telefon. Og nå så jeg meldingen hun skrev til Marco. Jeg så bak på henne og sukket tungt. «Virkelig.. Alissa?» mumlet jeg oppgitt for meg selv. Jeg bestilte to drinker. En med og en uten alkohol. Jeg så meg rundt kjapt før jeg tok opp en liten flaske fra lommen min og tok det oppi hennes drink, rørte kjapt om. Det var et sterkt sovemiddel som snart ville få henne helt bevisstløs. Jeg kunne ikke la henne gå ut herifra og dra til Marco for å avsløre meg. Jeg hadde bare middelet med for et nødstilfelle og jeg hadde egentlig ikke lyst til å bruke det, men jeg var dessverre nødt til det nå.

Jeg gikk tilbake til henne og ga henne drinken. «Vi må snakke..» sa jeg lavt og så på henne da hun begynte å drikke av glasset. Jeg smilte skjevt og tok en slurk av min egen.

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now