Første kyss|Del 6

619 11 0
                                    

Takk for at du vil lese! Gjerne gi meg en lyd om du ser noe skrivefeil så jeg kan rette på<3
____________________________________
Inneholder seksuelt innhold
____________________________________
Jeg hadde kommet meg hjem, og pappa hadde spurt meg hva jeg hadde gjort. Jeg håpte bare han trodde meg, men han gikk heldigvis på det.

«Jeg skal ut å spise med jentene i kveld!» sa jeg og så på han. Han nikket litt og så på meg. «Greit.. Men ikke vær så sen da! Tenkte vi kunne se på den serien vi liker så godt i kveld, ha noe snop og sånn!» sa han. Jeg så på han og nikket litt. «Ja, ja jeg kan det!» sa jeg og smilte litt. «Jeg går opp for å dusje litt og sånn.. Gjøre meg klar!» sa jeg smilende og gikk opp på rommet mitt.

Jeg la meg i sengen og måtte egentlig bare tenke over hva faen som skjedde nå. Hva var det jeg drev på med? Så det ut som det skulle bli en greie mellom meg og Jackson?

Noen timer senere hadde jeg pyntet meg med sminke, fikset hår og et fint antrekk. Jeg var redd jeg hadde overpyntet meg, men håpte ikke det..

«Snakkes i kveld da pappa,» sa jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

«Snakkes i kveld da pappa,» sa jeg. «Kos deg vennen,» sa han og ga meg en klem før jeg gikk ut. Jeg gikk til møteplassen han hadde skrevet til meg. Stranden? Jaja..

Da jeg kom til stranden så jeg et stort mykt teppe i sanden hvor Jackson satt. Ved siden av han var det en pizzaeske, to brusbokser, noen øl og masse snacks. Han reiste seg da han så meg og gliste med de hvite tennene sine.

«Wow.. Du ser bra ut,» sa han lavt og studerte meg opp og ned noen ganger før han stoppet på ansiktet mitt. Jeg smilte stort. «Tusen takk! Du også,» sa jeg smilende. Han hadde på seg sorte jeans og en kortermet skjorte som han kledde veldig bra. Solen holdt på å gå ned, og helt ærlig var dette mye mer romantisk og koselig enn en dum og klisje restaurant.

«Så koselig!» sa jeg flirende, var egentlig veldig overrasket over at han hadde vært så kreativ og koselig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

«Så koselig!» sa jeg flirende, var egentlig veldig overrasket over at han hadde vært så kreativ og koselig. Han smilte nervøst og tok hendene i lommene. «Joa.. Prøvde hvertfall på noe!» sa han. Jeg flirte og satte meg, så på det forskjellige. «Mye bedre enn forventet,» sa jeg og så på han. Han smilte stort. «Ja? Så bra!» sa han og åpnet pizzaesken. «Håper du liker pepperoni.. Tenkte det var noe alle likte, selv elsker jeg det,» sa han og så på meg.

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now