Jeg har bestemt meg|Del 34

251 11 0
                                    

Uken jeg hadde på å tenke var over i dag, og jeg var nødt til å gi dem et svar i dag. Ellers ga de plassen min til noen andre. Jeg hadde invitert Jackson over for å snakke med han. Det ringte på døren og jeg gikk for å åpne. «Hei,» sa jeg smilende og ga han en god klem. Vi gikk opp på rommet mitt og la oss i sengen, han la armen rundt meg og jeg dro dynen over oss. «Så.. Jeg må snakke med deg om noe,» sa jeg lavt og strøk han litt på armen. Han strøk meg over håret. Jeg tror han helt ærlig visste hva jeg skulle si.

«Jeg kommer til å takke ja til plassen,» sa jeg svakt og så opp på han med blanke øyne. Han klemte meg tettere inntil han og kysset meg på pannen. «Jeg vet,» sa han lavt. «Men vi kan uansett få det til å funke, jeg mener. Vi har resten av sommeren. Og jeg kommer uansett til å besøke deg og pappa her, og du kan komme å besøke meg!» sa jeg og så på han. Jeg ville virkelig ha begge deler. Men det gikk ikke.

Han nikket og smilte litt. «Vi finner alltids ut av det, det vet du,» sa han og smilte skjevt. Jeg nikket svakt og kysset leppene hans. «Jeg elsker deg, Jackson,» sa jeg mykt og smilte forsiktig. Han smilte tilbake. «Jeg elsker deg også,» sa han smilende. Jeg er veldig glad for at han tok det såpass bra. Det kunne gått verre. Nå ville jeg bare nyte de siste månedene mine her, og heller ta ting som det kom når tiden var der.

Jeg tok opp telefonen og fant nummeret til mannen jeg hadde hatt intervju med. «Hei, jeg har bestemt meg og jeg takker gjerne ja til plassen. Med vennlig hilsen, Alissa»

«Da var det gjort,» sa jeg til han og la fra meg telefonen. Han nikket og pustet ut. «Ja.. Da var det gjort,» sa han lavt. Jeg strøk han på kinnet. «La oss bare ikke tenke på det fremover, Okey?» spurte jeg han. Han smilte forsiktig og nikket. «Greit,» sa han og kysset meg. Jeg smilte og kysset han tilbake. «La oss sovne til en film eller noe,» flirte jeg og tok på en film og la meg tettere til han. Jeg kom til å savne det å ha han nære.

Jeg sovnet, men ble vekket et par timer senere av at telefonen min ringte. Vi begge våknet og jeg tok telefonen. «Hei pappa!» sa jeg trøtt. «Vennen, vi har nettopp arrestert de som ranet kafeen!» sa han lettet. Jeg pustet ut og lukket øynene mine. Jeg følte en enorm lettelse i kroppen. «Takk Gud..» sa jeg lavt. «Han ene innrømte alt sammen,» sa han. «tusen takk for at du ringte,» sa jeg lavt og smilte forsiktig. «Selvfølgelig. Jeg er hjemme om et par timer!» sa han. Jeg nikket litt for meg selv. «Okei. Jackson sover over forresten,» sa jeg. «Okei, hils han fra meg. Natta jenta mi, glad i deg. Og du gjorde det riktige valget i dag!» sa han. Jeg hadde ringt han i ettertid og fortalt han også. Jeg smilte litt. «Takk pappa. Glad i deg, god natt,» sa jeg og la på.

«Det var pappa. Han hilste. Og de har arrestert mennene som rante kafeen,» sa jeg til han. Han smilte stort og pustet lettet ut. «Bra.. Veldig bra..» sa han. Nå kunne jeg endelig legge det bak meg.

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now