Første gangen min|Del 15

505 14 0
                                    

Takk for at du vil lese! Gjerne gi meg en lyd om du ser noe skrivefeil så jeg kan rette på<3
____________________________________
Jeg våknet, gløttet litt på øynene og satte meg litt opp. Jeg så meg rundt i rommet mens jeg gnikket meg i øynene. Jeg så ned på Jackson som enda lå å sov ved meg. Jeg smilte skjevt og la meg ned igjen og la meg inntil han, studerte han. Han åpnet øynene sine litt og så ned på meg. «God morgen,» sa han trøtt og la armene rundt meg og dro meg helt inntil han. «God morgen,» sa jeg med et mykt smil og strøk han litt på brystet. «Sovet godt?» spurte han. Jeg nikket. «Veldig,» sa jeg lavt. Han smilte og strøk håret mitt. «Jeg må selge i dag..» hvisket han og så på meg, klødde seg litt på armen. Jeg sukket og satte meg opp, så ned på han. Jeg likte virkelig ikke det han drev på med.. Jeg var livredd for at noe skulle skje han.

«Unnskyld,» sa han og så på meg. Jeg så ned og nikket. «Det går greit..» sa jeg svakt.

«Jeg vil bare ikke at noe skal skje deg, du vet..» sa jeg lavt. Han nikket og strøk meg over håret. «Ingenting skjer meg, alt går fint,» sa han og smilte mykt. Jeg nikket og så opp på han. «Skulle bare ønske det var noe jeg kunne gjøre slik at du ikke trenger å selge.. Men det e..» han avbrøt meg. «Alissa.. Faen så søt du er,» sa han med et lite flir. «Men jeg er good.. Jeg klarer meg, ikke sant?» sa han og smilte litt. Jeg så på han og nikket forsiktig.

Jeg reiste meg og gikk ut til kjøkkenet hans, han kom etter. Jeg tok meg litt frokostblanding og satte meg ned.

«Jeg skal slutte,» sa han forsiktig og spiste litt, så på meg med et seriøst blikk. Jeg nikket.

«Hver så snill.. Si det er siste gang i dag,» sa jeg lavt.

Han nikket forsiktig. «Om det betyr så mye for deg.. Så greit. Jeg skal slutte etter i dag,» sa han lavt og så på meg. Jeg smilte litt og nikket. «Veldig bra,» sa jeg og smilte større. Han flirte litt. «Du må hjelpe meg om å søke noe jobb da.. Ingen har hatt lyst på meg før, så jeg må få en jobb for å få penger.. Om ikke må jeg alltid finne en løsning til å få penger,» sa han og så på meg.

Jeg nikket svakt og så vekk. Nå måtte jeg fikse en jobb til han og.. Jeg var nødt. Jeg kunne ikke være med en som selger dop. «Greit,» sa jeg. Han smilte skjevt og spiste opp maten.

Han gikk inn på rommet sitt, og jeg gikk rolig etter han og lente meg inntil dørkarmen, studerte han. Han dro av seg skjorten for å skifte. Jeg presset leppene mine sammen og studerte han nøye. Han snudde seg da han sikkert merket jeg sto bak han. Han flirte litt og så på meg.

Jeg så han inn i øynene og gikk rolig mot han, og leppene våres møttes i et godt kyss. Jeg la armene mine rundt nakken hans og bevegde leppene mine deilig med hans.

Han løftet meg opp, og jeg la beina rundt hoftene hans og holdt armene mine rundt nakken hans mens jeg bevegde leppene mine rolig med hans. Han la meg forsiktig ned i sengen, la seg rolig over meg og støttet seg på albuene sine.

Han kysset halsen min og strøk hendene sine rolig nedover langs kroppen min. Jeg lukket øynene og la hodet bak, bet meg svakt i leppa. Faen..

Han strøk den ene hånden under toppen min og klemte brystet mitt. Han kysset leppene mine igjen og smilte litt.

«Jackson..» hvisket jeg svakt og trakk meg rolig unna, så han inn i øynene. «Ja?» hvisket han og strøk meg over håret. Jeg smilte skjevt og bet meg svakt i leppa. Han hevet et bryn og så på meg. Jeg flirte litt og nikket svakt før jeg la leppene mine deilig på hans. Jeg ville ikke vente mer. Jeg ville ha han nå.

Han kysset meg dypt og dro av meg t-skjorten, strøk hendene sine på kroppen min. «Sikker..?» mumlet han mellom kyssene. Jeg nikket svakt og bevegde leppene med hans. Han dro av meg trusen, tok av seg bokseren. Jeg kjente hjertet mitt hamre, og pusten min var tung.

Han plasserte seg utenfor meg, strøk hår vekk fra ansiktet mitt og kysset meg mykt på leppene når han rolig gikk inn i meg. Jeg presset øynene sammen og holdt rundt han, gispet svakt. Jeg forventet ikke at han skulle være så stor. Jeg hadde aldri hatt sex før.

Han bevegde seg rolig, og jeg klorte meg fast til ryggen hans og stønnet lavt. Det gjorde vondt, men jeg visste det gikk over snart. Han begynte å bevege seg litt kjappere, kysset meg deilig på halsen. Jeg kjente smerten raskt gikk over til ren nytelse. Jeg stønnet og la hodet bak, pustet tungt mens han fortsatte. Han stønnet lavt og knep det ene brystet mitt med hånden sin, kysset meg opp til leppene. Han trakk seg rolig unna og så meg i øynene, og jeg åpnet de og så inn i hans.

Jeg stønnet og pustet, så på han. «J-Jeg..» «Jeg kommer..» stønnet jeg og holdt hardt rundt han, Og han gikk enda fortere. Jeg stønnet høyt og knep øynene sammen, før jeg kom. Jeg stønnet høyt og kollapset helt under han, og han kom like etter meg og stønnet inn i øret mitt. Fy faen.

Han la seg ved sidenav meg og dro dynen forsiktig over oss, dro meg inntil han. Jeg så på han med slappe øyne og pustet tungt. «Faen Alissa..» hvisket han og strøk meg over kinnet. «Du får meg mer og mer betatt..» hvisket han svakt. Jeg bet meg i leppa og smilte litt. Jeg lukket øynene mine og tenkte litt. Jeg hadde akkurat hatt sex med Jackson..

Vote for mer❤️❤️

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now