Greit..|Del 20

309 11 0
                                    

Jeg åpnet døren hjemme og gikk inn, møtte pappa på kjøkkenet. «Hei jenta m..» han stoppet og så på Jackson bak meg. «Kan jeg snakke med deg?» spurte jeg til pappa. «Jackson.. Du kan vente oppe på rommet mitt,» sa jeg lavt. Han så usikkert på meg og på pappa før han gikk opp på rommet mitt.

«Alissa, hva gjør han her?» spurte pappa. «Pappa.. Du satte han inn i fengsel, og nå har han ingen steder å gå. Leiligheten hans har blitt tatt i fra han siden han ikke betalte leien de to månedene.. Han har ingen steder å gå!» sa jeg lavt. «Jeg kan ikke la han sove ute? Han fortjener ikke det!» sa jeg lavt. Pappa sukket og så på meg. «Jeg kan ikke la en av de jeg har fengslet sove i huset mitt! Om jobben finner ut av det..» begynte han. «Pappa.. Hver så snill. Bare til han får seg en ny leiligheten!» sa jeg irritert. Han sukket og dro seg oppgitt over ansiktet. «Greit.. Alissa, greit. Men ikke lenge! Og ikke gå rundt å snakk om at han er her..» sa han. «Takk pappa..» sa jeg og smilte forsiktig. «Legg en madrass på gulvet ditt,» sa han. Jeg så han ikke likte det, men han hadde ikke samvittighet til å la han sove ute heller. Og det visste jeg.

Jeg gikk opp på rommet og så på Jackson. «Fikset det..» sa jeg lavt og så opp på han. Han smilte forsiktig og pustet lettet ut. «T-Tusen takk, Alissa,» sa han lavt. Jeg nikket. «Ikke tenk på det,» sa jeg lavt og fant en madrass som jeg la på gulvet nedfor sengen min. Jeg ga han laken så han kunne legge på i mens jeg fikset en dyne og pute til han. Jeg la det på madrassen og så på han. «Vi begynner å lete etter en leilighet til deg i morgen.. Og en jobb,» sa jeg lavt. Han nikket forsiktig. «Takk..» sa han forsiktig og så på meg. Jeg nikket og fant meg en t-skjorte. «Sov nå..» sa jeg svakt og gikk ut på badet for å skifte. Hva drev jeg på med nå? Skulle jeg bare falle tilbake så raskt? Men samtidig fikk jeg bare instinkt om å beskytte han i denne situasjonen hans. Jeg gikk inn igjen på rommet og så han hadde lagt seg godt under dynen. Jeg lurer på hvordan han hadde hatt det inni fengselet. Han var ikke der mer enn to måneder, men i og med at han kom ut derfra med sår og blåveiser regner jeg med han fikk seg noen uvenner der inne.

«God natt Alissa,» sa han. Jeg slukket lyset og så ned på han. «God natt,» sa jeg og lukket øynene mine.

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now