Hello California|Del 35

241 7 0
                                    

Sommerferien hadde vært kort, eller den var lang, men den suste forbi som ingenting. Meg og Jackson hadde bare prøvd å tilbringe mest mulig tid med hverandre i ferien. I  dag var dagen jeg skulle dra til min nye leilighet i California. Jackson og pappa skulle bli med meg, men når de dro hjem derfra sammen ble det nok en god stund til jeg så dem igjen.

Vi hadde kjørt i flere timer i en stor leiebil for å ta med noen av møblene mine, ting og klær. Jeg satt i midten, det var en treseter det var kjempe varmt. Det betydde bare at vi nærmet oss. Et par timer senere parkerte vi utenfor leilighetskomplekset. Jeg hadde en leilighet i nesten øverste etasje, og utsikten skulle være helt nydelig.

Et par timer gikk på å få ting opp i leiligheten og innrede det sånn noen lunde. De skulle kjøre igjen i morgen, så i kveld skulle vi alle tre ut å spise sammen. Vi dusjet og gjorde oss klare, og fant en restaurant og spiste der. «Jeg tar å drar tilbake til leiligheten jeg, så kan dere få kose dere sammen litt alene også,» sa pappa og smilte når vi hadde spist. Jeg smilte til han og ga han nøkkelen. «Takk pappa, vi sees snart,» sa jeg smilende og han gikk ut. Jeg så over på Jackson og smilte forsiktig til han. «Hvor vil du?» spurte jeg smilende og så på han. «Ikke tenk på det.. Jeg har en plan,» sa han smilende og reiste seg. Vi gikk ut og begynte å gå. «Har du det?» spurte jeg flirende og tok hånden hans. Jeg så meg rundt, klarte egentlig ikke å fokusere helt fordi det var så mye nytt å se her. «Jepp..» sa han og gikk med meg.

Vi gikk i et kvarter i de varme gatene med palmer langs veien, varm vind blåste i håret. «Vi skal ned her,» sa han og ledet meg ned en sti i en skog. Jeg hørte bølger, og skimtet havet mellom alle trærne. Jeg smilte stort og tok av meg skoene for å tråkke i den deilige sanden barfot. Han ledet meg bort til et teppe med drikkevarer og snacks plassert på, og noe stearinlys rundt i sanden. Jeg smilte stort. «Wow.. Når fikk du tid til dette?» flirte jeg og så på han. «Vel, faren din fikset det faktisk når han gikk fra resturanten.» sa han smilende og kysset meg op hodet. Vi satte oss ned og jeg tok meg en kald cider og tok en slurk. «Tusen takk..» sa jeg flirende og så på han.

«Jeg vet ikke om du husker det.. Men det var akkurat denne sensommernatten for et år siden at vi møttes på den strandfesten,» sa han smilende og så på meg. Jeg hevet bryna og smilte stort. Jeg husket dagen veldig godt, men ikke datoen. Så jeg ble veldig imponert over at han husket det, og at han gjorde noe utav det. Det å invitere meg på en strand, når ser var en strand vi møttes på for et år siden. «Så det betyr at jeg har egentlig vært forelsket i deg i et år,» sa han flirende og drakk av drikken sin. Jeg flirte og satte meg nærmere han og kysset han mykt. «Jeg elsker deg,» sa jeg lavt.

Et år var ikke så lenge, men samtidig var det det. Det hadde liksom vært oss to nesten hver dag i et år nå, og for et år hadde vi gått igjennom mange hindre. Jeg hadde aldri likt en gutt så mye før, jeg hadde aldri elsket en gutt før han. Jeg strøk han forsiktig i nakken. «Ikke vær redd for at vi ikke kommer til å funke.. For vi skal funke,» sa han lavt og strøk meg på armen. Jeg nikket forsiktig. Det var det jeg ville også, men man visste aldri hva som kom til å skje. «For jeg elsker deg også, veldig høyt. Jeg trodde aldri jeg skulle forelske meg på denne alderen,» sa han flirende. Jeg flirte litt. «Jeg er overrasket over at du har holdt deg i et forhold jeg. Du virket liksom ikke som den typen,» lo jeg og dyttet litt i han. Han flirte og dyttet meg tilbake. «vel, du var spesiell da,» sa han smilende og flirte litt. Jeg smilte og kysset han igjen.

Solen begynte å gå ned, og det var bare helt nydelig her. Jeg så meg rundt, og stranden var nesten helt tom. Jeg så et par folk, men de var noen hundre meter bortenfor oss.. Jeg satte fra meg drikken og satte meg rolig over han, kysset leppene hans mykt og dyttet han ned så han lå på ryggen og jeg satte over han.

Jeg bevegde leppene mine deilig med hans og strøk han nedover kroppen. Jeg dro av meg kjolen og så meg rundt. Han tok av seg t-skjorten og jeg dro ned shortsen hans også. Jeg tok ned bokseren hans, og dro trusen min til siden og satte meg over han og stønnet lavt. Han la hendene på hoftene mine og jeg bevegde meg raskt opp og ned. Jeg la hodet bak og pustet tungt, stønnet lavt. Han snudde oss brått rundt slik at han lå over meg. Han fortsatte fortere, la leppene sine på mine og bevegde de deilig. «Faen..» hvisket jeg og stønnet han i øret. Like etter kom vi, og han la seg anpusten ved siden av meg og tok på bokseren sin igjen. Jeg pustet tungt og så over på han, flirte litt. «Håper ikke noen så oss,» flirte jeg og dro en hånd gjennom håret. Han flirte og drakk litt av drikken sin. «Jeg håper noen så oss,» sa han med en latter. Jeg flirte av han og la hodet mitt på brystet hans og lukket øynene. Jeg kom virkelig til å savne han..

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now