Hemmelighet|Del 7

518 13 0
                                    

Takk for at du vil lese! Gjerne gi meg en lyd om du ser noe skrivefeil så jeg kan rette på<3
____________________________________
Han begynte å kysse meg nedover halsen mens hånden hans strøk seg under skjørtet mitt. Jeg bet meg svakt i leppa og la hodet mitt bak, så på han. Faen, jeg tror det var et basseng i trusen min nå for å si det mildt.. Han dro ned trusen min, og jeg kjente fingrene hans romstere utpå før han presset to inni meg. Jeg stønnet lavt og lukket øynene. Han lente seg ned mot øret mitt og kysset meg under øret. «Mm..» hvisket han i øret mitt, og jeg stønnet høyere når han masserte klitten min med tommelen sin. «Ah, Jackson..» stønnet jeg lavt og presset leppene mine sammen.

«Kan jeg smake..?» hvisket han i øret mitt og så på meg. Jeg så på han, pustet tungt og nikket svakt. Han gliste og kysset meg deilig på leppene, bevegde de godt med mine før han trakk seg tilbake og bevegde seg med på meg. Jeg stønnet høyt da han begynte å massere med tungen sin i stede for. Fy faen. Han tok fingrene sine inn og ut, samtidig som han brukte tungen sin. Han la til enda en finger, og jeg stønnet høyere. «Ah.. Jackson,» stønnet jeg igjen, enda høyere og la hendene bak hodet, knep øynene mine sammen. «Kom for meg, Alissa..» hvisket han. Jeg pustet tungt og kjente jeg var nærmere og nærmere i å komme.

Jeg stønnet høyt i det jeg kom, hele kroppen min rykket til og jeg pustet tungt, stønnet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg stønnet høyt i det jeg kom, hele kroppen min rykket til og jeg pustet tungt, stønnet. «Jackson..» stønnet jeg og la hånden over pannen min. Han bevegde seg opp mot meg og gliste. «Du smaker godt.. Kjenn,» hvisket han og tok den ene fingeren sin i munnen min. Jeg sugde den og bet meg i leppa, så på han. Han tok de andre fingrene i munnen sin og slikket av saftene. «Fyfaen..» hvisket jeg og satte meg litt opp, dro trusen på meg igjen. Han gliste og ristet bare på hodet. «Du overrasker meg stadig mer, Alissa,» sa han og strøk litt hår bak øret mitt før han kysset meg. Jeg stønnet mot leppene hans og bevegde leppene mine rolig med hans. «Gleder meg til å bli overrasket mer,» mumlet han lavt og trakk seg forsiktig unna. Jeg flirte litt og satte opp håret mitt, var ganske varm.

«Vi må holde dette mellom oss,» sa jeg lavt. Han hevet et bryn, men nikket. «Greit,» sa han lavt. «Mellom oss,» sa han og smilte mykt. «Helt hemmelig,» sa jeg. «Hvert fall nå,» sa jeg. Han nikket. «Sakte.. Du styrer tempoet,» sa han med et smil og kysset leppene mine mykt. Jeg smilte stort og nikket.

Jeg så på klokken. «Det begynner å bli sent,» sa jeg lavt. Han nikket litt. «Håper du koste deg,» sa han og gliste, jeg flirte bare og nikket. «Veldig,» mumlet jeg og kysset leppene hans forsiktig. Han smilte fornøyd og reiste seg, begynte å rydde. «Kom deg trygt hjem da.. Send melding når du er hjemme.. Eller en snap.. Bilde av deg, helst med lite klær.. Eller egentlig samme hva, så lenge det er deg. Ansiktet ditt er nydelig også,» flirte han. Jeg dyttet i han og flirte bare. «Tulling,» sa jeg lavt før jeg begynte å gå. «Hade Jackson,» ropte jeg da jeg hadde kommet et stykke. «Hade Alissa, gleder meg til snappen!» ropte han. Jeg flirte og gikk bare videre hjemover, kunne ikke la være å smile hele veien.

Jeg kom hjem, smilte. «Hei pappa,» sa jeg. «Hei jenta mi, ta på deg noe komfortabelt så ser vi serien,» sa han smilende. Jeg nikket smilende og løp opp på rommet mitt, fant noe gode klær og gikk inn på badet mitt, kledde av meg og tok en rask dusj, vasket ikke håret da siden jeg hadde vasket det tidligere. Jeg gikk ut av dusjen, tok et håndkle rundt kroppen min og så på skjermen da jeg fikk en snap. Jackson.

Jeg smilte litt og åpnet den. Det var bilde av han, i speilet.. I bare bokser.. En ganske så stram en, hvor jeg kunne se egentlig alt. Jeg bet meg i leppa og smilte litt. Jeg tok håndkleet litt ned, men dekte fortsatt alle private deler før jeg tok et bilde i speilet og sendte han. Jeg flirte litt og fikk på meg klærne, fikk et kjapt svar for å si det sånn. «Baby..» sto det på snappen, med et bilde av ansiktet hans. Jeg smilte og sendte nytt bilde. «Takk for pizzaen.. Og resten:*,» skrev jeg og sendte. Jeg gikk ned til pappa, satte meg i sofaen og vi skrudde på serien. Jeg fikk ny snap, åpnet og skippet den raskt da det var enda et bilde av den nesten nakne kroppen hans i speilet hvor han skrev «Takk det samme<3». Jeg flirte bare og la fra meg telefonen. For en type..

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now