La oss tenke på noe annet..|Del 33

334 9 0
                                    

Jeg satt på trappen utenfor og ventet på Jackson. Han kom og jeg satte meg inn i bilen. «Hvordan gikk det?» spurte han med et stort smil. Jeg så på han og smilte forsiktig. «Eh..» sa jeg lavt og tenkte litt. «Jeg kom inn,» sa jeg lavt. Han smilte stort og klemte meg. «I California..» sa jeg svakt. Han trakk seg unna og så på meg. «California..?» spurte han forsiktig. Jeg så ned og nikket litt. Jeg var veldig usikker, men samtidig følte jeg dette var et kall. Det var noe jeg plutselig ville gjøre, og å klare å oppnå. Jeg ville det så inderlig..

Han strøket meg forsiktig på låret. «Hva tenker du om det da..?» spurte han svakt. Jeg blinket litt og dro en hånd gjennom håret. «Jeg vet ikke.. Jeg har jo lyst, men det var jo et godt stykke unna,» sa jeg og lente meg bak i setet og lukket øynene mine. Jeg var ganske oppgitt, og litt stresset. For jeg kjente innerst inne at jeg ville, men en del av meg ville være her med Jackson, med pappa og med venninnene mine. Skulle jeg starte et nytt liv i California? Jeg kunne jo komme tilbake hit etter skolen, men det var jo en del år med undervisning og opplæring. Det hadde blitt en god stund der..

«Jeg vil liksom ikke flytte eller noe,» sa jeg lavt og så over på han. «Jeg vil ikke at du skal flytte heller.. Men jeg vil hvert fall ikke stoppe deg fra noe du har lyst til,» sa han og tok hånden min. Jeg sukket og så på han. Jeg nikket svakt. «Vet du hva? Kan vi bare.. Ikke tenke mer på det? Og kose oss i kveld?» spurte jeg lavt. Han smilte forsiktig og nikket. «Selvfølgelig,» sa han og startet bilen og begynte å kjøre. Jeg så ut vinduet hele veien og tenkte bare. California ja..

Vi kom frem til leiligheten hans og tok med opp snacksen og pizzaen han hadde kjøpt. Jeg la den på bordet og satte meg i sofaen og tok et stykke. «skal vi se en film?» spurte jeg og så på han. Han smilte og nikket. «Greit, Finn en du,» sa han og slang seg ned ved sidenav meg. Jeg fant en og skrudde den på, la meg inntil han mens jeg spiste av pizzastykket mitt. Vi kom halvveis i filmen og jeg klarte egentlig ikke å fokusere på noe annet. Alt som romsterte rundt i hodet mitt var California. Jeg hadde alltid ønsket å bo i LA, men ikke nå. Nå følte jeg alt var perfekt her hjemme.

Jeg la hodet mitt på kinnet hans og snudde hodet hans mot mitt, la leppene mine deilig på hans. «Jeg orker ikke å tenke mer..» hvisket jeg lavt og fortsatte å bevege leppene mine. Han smilte skjevt og kysset meg tilbake, strøk hendene sine nedover sidene på kroppen min. Jeg satte meg over han og strøk hendene mine gjennom håret hans, smilte mens jeg kysset. «Hva med et bad..?» hvisket han smilende og strøk litt hår bak øret mitt. Jeg smilte og nikket. «Veldig gjerne,» flirte jeg og reiste meg opp. Han gikk ut på badet og begynte å tappe oppi badekaret.

Jeg gikk til kjøleskapet og tok noen jordbær i en skål og sjenket oss to glass champagne. Jeg tok det inn på badet og satte håret mitt opp i en dott. Han sto og kledde av seg. Jeg så på han i speilet og smilte litt. Jeg vasket bort sminken min og sånn mens han satte seg ned i badekaret. Jeg kledde av meg og tråkket oppi og satte meg rolig ned ovenfor han i badekaret og la beina mine bort til fanget hans. Han masserte beina mine, smilte til meg. Jeg lente meg tilbake og lukket øynene mine, nøt det. «Vi kan få dette til å funke uansett om du flytter eller ikke..» sa han lavt. Jeg åpnet øynene mine og så på han «Jackson.. Hver så snill, bare la oss glemme det. Bare for i kveld..?» sa jeg lavt og krøp bort og satte meg over han på fanget hans og strøk han over kinnet. Han presset leppene sine sammen og strøk meg over hoftene, nikket svakt. «Siden du spør så pent..» hvisket han med et skjevt glis og kysset meg deilig på leppene.

Jeg smilte og bevegde leppene mine rolig med hans. Jeg trakk meg unna og tok et jordbær, rakk det mot munnen hans og flirte. Han bet over det og jeg flirte litt. Jeg tok en liten slurk av champagnen min og tok meg et jordbær. Jeg bet meg i underleppa og studerte han. Jeg lente meg forsiktig mot leppene hans igjen og kysset han mykt, men litt mer intenst nå. Leppene våres bevegde seg i takt, og hendene våres romsterte rundt på kroppene til hverandre. Han tok på meg under vannet og jeg kjente kroppen min ha lyst på han enda mer. Jeg stønnet lavt og satte meg nærmere han. Han kysset meg vått nedover halsen mens han tok på meg. Jeg satte meg enda lengre opp på fanget hans, og lot han gli inni meg. Jeg la hodet mitt bak og stønnet lavt.

Jeg bevegde meg først rolig opp og ned, men etter hvert raskere og raskere. Jeg stønnet høyere, og han stønnet også. Han kysset halsen min samtidig og jeg hadde ikke kjent en slik nytelse på lenge. Jeg pustet tungt og fortsatte og fortsatte. Han holdt meg på hoftene, knep meg på rumpen. Han løftet meg litt opp og lente meg over badekarkanten, før han også stilte seg opp bak meg og presset seg inn i meg igjen. Jeg stønnet høyt og knep øynene mine sammen. Fy faen..

Jeg aner ikke hvor mange runder vi hadde hatt til nå, alt jeg visste var at jeg var utslitt men vi fortsatte. Vi sto nå i dusjen, og det deilige vannet rant ned kroppene våres samtidig. Jeg hadde definitivt ikke tenkt på California for å si det sånn.. «Fy faen Jackson..» stønnet jeg. Han kom, og han fortsatte helt til jeg også kom. Jeg lente meg til veggen og dro hendene mine over ansiktet mitt. «Jeg er faen meg utslitt..» hvisket jeg andpusten og så opp på han. Han flirte og lente seg til meg og presset meg mot veggen. «Faen du er deilig..» hvisket han og strøk hendene sine nedover den våte kroppen min. Jeg flirte og la hendene mine rundt nakken hans, kysset han mykt. Han klemte brystene mine, og bevegde hendene sine nedover. «Siste?» hvisket han og strøk hånden sin mellom beina mine. Jeg flirte og kysset han. «Siste,» flirte jeg. Han løftet meg opp og plasserte føttene mine rundt hoftene hans, armene mine rundt nakken hans og jeg var presset opp mot veggen. Å fy faen..

Jeg sto i morgenkåpen og pusset tennene mine, så på han i speilet som også pusset tenna. Han flirte bare når jeg så på han. «Jeg er virkelig sliten nå,» flirte han og spyttet ut tannkremen sin. Jeg flirte og spyttet selv. «Jeg også.. Jeg skal virkelig sove godt i natt kjenner jeg,» sa jeg og gjorde meg ferdig før jeg gikk inn på rommet hans og la meg godt under dyna. Han kom inn like etter meg og la seg inntil meg med den varme og deilige kroppen hans, la armene sine rundt meg og kysset meg på hodet. «Jeg elsker deg,» hvisket han og strøk meg på armen. Jeg smilte og så opp på han. «Jeg elsker deg også, Jackson..» hvisket jeg og la meg på brystet hans før vi sakte sovnet i hverandres armer.

The good badboy|FullførtWhere stories live. Discover now