2 Sezonas 21 Dalis

110 8 4
                                    

-Mama, kada tėtis pabus?- Ryan paklausė, o aš užsimerkiau.
-Mes nežinome, Ryan,- Gemma trūktelėjo pečiais.
-Sel, nurimk. Jis nenorėtų, kad tu kaltintum save. Tu nieko nepadarei. Jis puikiai žinojo į kur įsivėlė ir tik norėjo apsaugoti tave,- Anne stengėsi raminti mane.
-Žinau... Ar vaikai su mama?- paklausiau ir ji linktelėjo.- Baisu... Jei jam kas nutiks aš neišgyvensiu. Aš negaliu be jo. Kaip aš viską padarysiu viena?- ėmiau kūkčioti ir Harry mama smarkiai mane apkabino.
-Nurimk. Jam viskas bus gerai. Jis juk mūsų stipruolis Harry. Harry nieku gyvu nepasiduos.

       Harry pov.

Nesuprantu nieko kas vyksta aplink mane. Viskas ką pamenu, jog su vaikinais nuvykome pas Freddie. Tuomet jis pastebėjo policiją ir jis iššovė. Tada man ėmė trūkti oro ir tuomet tik pamenu kūkčiojančią Seleną. Viskas ką matau yra aklina tamsa. Negaliu pajudinti nieko įskaitant ir lūpas. Girdžiu, jog vaikšto seselės ir gydytojai. Mane aplanko mama, Gemma ir žinoma mano Selena. Buvo atėjęs ir Ryan kartu su ja, bet aš negalėjau jiem nieko atsakyti. Esu lyg paralyžiuotas, bet tuo pačiu ir aklas. Suklusau kai vėl atsidarė ir užsidarė durys. Kažkas prisėdo prie manęs ir suėmė mano ranką. Esu įsitikinęs, kad tai mergina.
-Harry...- Gemma atsiduso,- nesugalvok pasiduoti, gerai? Selena mano akyse silpsta, matydama tave tokį. Nenoriu, jog jai kas nutiktų, todėl pabandyk kuo greičiau prisikelti. Jaučiuosi, kaip nesveika, šnekėdama su savimi,- ji sukikeno.- Selena galvoja, jog tu gali nepabusti. Nenoriu apie tai net pagalvoti. Tu pabusi, nes tu ne toks žmogus, kuris paliktų savo šeimą. Žinau, jog nori pamatyti kaip užaugs Ryan ir susiras merginą. Nori padėti jam atskirti blogą nuo gero ir leisti eiti geru keliu, su gera antrąja puse. Taip pat nori pamatyti Luisą su pūsta vestuvine suknele ir nuvesti ją prie altoriaus. Žinau, jog trokšti pamatyti jų laimę. Kas dar, jei ne tu išmokys Nathan apginti savo dvynę sesę Hope? Jei jis negaus tėčio meilės, bijau, kad nesugebės pasirūpinti sesute. Galų gale, Ryan tikrai neatsimins tavęs beglobojančio Selenos ir ji liks visiškai viena. Ji turi per daug didelę širdį, kuri priklauso tau, kad ieškotusi kito vyro. Ji įsimylėjusi tave iki ausų. Neleisk jai likti vienai. Grįžk pas mus. Tu juk mano broliukas,- ji pasakė ir nutilo. Netrukus ant mano rankos nusileido ašara.- Harry, prašau, neleisk man galvoti apie blogiausią,- ji sumurmėjo ir pabučiavusi mano ranką atsistojo nuo lovos ir netrukus išėjo. Viduje šiuo metu ir pats verkiu. Dabar aš privalau kovoti, ne kiek dėl savęs, o dėl savo žmonos bei vaikų. Dabar suprantu, ką mama turėjo omeny sakydama, kad ji viską daro tik dėl mūsų. Mielai dabar iššokčiau iš lovos ir išėjęs pasakyčiau Selenai, kaip ją myliu ir kiek daug ji man reiškia, tačiau negaliu net piršto pajudinti.

         Selena pov.
         Po mėnesio

Harry vis dar nepabudęs. Gydytojai sako, jog pagal visus tyrimus jis jau turėtų lakstyti, tačiau jis vis dar guli. Guli ir nepajudina nė piršto. Seselės nebeduoda man vilties, tačiau aš nenustoju tikėti savu Harry.
-Harry, mažuti, mes visi tavęs labai pasiilgome. Ryan labai sunkiai sekasi mokykloje, nes jis nesugeba susikaupti. Luisa kas penkias sekundes klausia ar tu nepabudai. Harry, visi nenori tikėti, kad tu grįši. Aš nenoriu pasiduoti, mielasis. Nagi, juk tu gali,- sukūkčiojau ir prisiglaudžiau prie jo.- Tu jau pasveikai, tau liko tik pabusti. Pabusk dėl manęs, prašau. Aš nežinau ką daryti be tavęs,-nusivaliau ašaras, tačiau jos vėl ėmė riedėti, dėl ko vaikino ligoninės drabužiai buvo šlapi. Sutrūkčiojau ir atsidusau, tačiau tuojau sustingau pajutusi kažką ant savo nugaros. Lėtai atsitraukiau ir išpūčiau akis. Harry smaragdinėmis akimis žvelgė į mane.
-Harry,-sumurmėjau netikėdama tuo ką matau.
-Labas, mieloji,- jis tyliai sumurmėjo.
-Aš sapnuoju, tiesa?- nemirksėdama žiūrėjau į jį. Harry paėmė mano ranką ir priglaudė prie savo lūpų, tačiau jo judesiai buvo lėti ir švelnūs.-Tu pabudai,- teigiau šyptelėdama.
-Žinoma. Juk pažadėjau tavęs nepalikti, Sel,- jis nusišypsojo ir aš jį smarkiai apkabinau.

Do Not Give Up ✨Where stories live. Discover now