18 dalis

293 16 5
                                    

SVEIKI
O jūs pastebėjot jog JAU 18 dalis?
Man tai didelis pasiekimas :D
Gero Skaitymo jums.

Po penkių mėnesių
-Selena, tu turbūt juokauji, -prunkštelėjo Demi. Demi dar viena mergina čia. Jai 19 ir ji taip pat laukiasi.
-Nagi. Argi aš viena noriu dingti iš čia? -paklausiau susiraukus ir ji su Vica papurtė galvas.
-Norim, bet kaip? Juk tau pasakojau ir pati matei apsaugą, -sumurmėjo Vica.
-C'mon. Jūs bijot? -pakėliau antakį.
-Gerai. Įkalbėjai, -prisidėjo prie manęs Demi.
-O mes tavęs tikrai vienos čia nepaliksim, -suurzgiau Vicai. Ji atsiduso ir linktelėjo.
Kas įvyko per tuos 5 mėnesius? Nieko įdomaus. Man su Vica buvo paskirtas vienas kambarys kuris yra rusyje. Tuomet prie mūsų prijungė ir Demi.
8 kartus buvau išprievartauta Daniel. Jam buvo nesvarbu jog aš laukiuosi. Dabar mano pilvukas jau gerai matosi. Ir gera naujiena ta jog aš laukiuos mažo berniuko! Jau myliu jį!
-Kaip nori dingti iš čia? Klok planą, -atsiduso Vica ir aš ėmiau pasakoti savo genialų planą kuris tikrai suveiks.

        Harry pov.
-Harry, kaip manai ar ši atrodys gražiai prie mano purpurinių šešėlių? -suklapsėjo blakstienomis Ken rodydama į rausvą suknelę.
-Neįdomu man, -suurzgiau. Ji pervertė akis.
-Kodėl tu toks piktas šiuo metu? Visi kiek pasakojo prieš metus mano vaikinas buvo linksmas, -paklausė rudaakė. Tos akys... Jos tokios panašios į Selenos...
-Ne tavo reikalas, -sumurmėjau ir atsisėdau viename iš sėdmaišių. Jei vietoj Kendall Jenner būtų Selena Gomez viskas būtų kitaip. Bet to nebus. Niekada. UŽTEKS GALVOTI APIE JĄ!

       Selena pov.
Laukėme tinkamo laiko įvykdyti savo planui. Jau buvome isitikinusios jog Daniel yra rusyje ėmėmės plano. Mes abi su Demi ėmėm klyti ir dėl vaizdo užsiimėme už pilvų. Vica ėmė daužyti duris. Jos atsidarė ir pro jas įlėkė Daniell su keliais apsauginiais.
-Kas vyksta? -pasimetęs paklausė Daniell kol tuo metu Vica dingo iš kambario.
-Sąremiai, -suinksčiau. Girdėjau jog jie pasakė vieni kitiems kažką ir apsauginiai paėmę mus ant rankų išnešė iš rūsio kambario. Po kiek laiko atsiradome namo kambaryje, antrame aukšte. Apsauginiai pranešė jog jie eina dirbti taip pat kaip ir Daniel. Jie išeidami užrakino duris. Kaip gi kitaip.
Iš po lovos išlindo Victoria ir mums su Demi padavė šautuvus, neperšaunamas liemenes ir kaukes. Tuoj pat apsirengėme ir priėjome prie lango. Apačioje buvo sargybiniai tačiau jie kalbėjosi ir gan garsiai tad nemanau jog jie girdi ką nors. Vica numetė konfeti pri durų, kuris skleidžia labai labai didelį garsą. Išlipom pro langą ir mes atsiradome medyje. Pasigirdo didelis šūvis ir apsauginiai po langu nubėgo į namą. Mes išokome iš medžio ir ėmėme bėgti kuo tolyn.
Po dešimties minučių bėgimo mes atsiradome greitkelyje. Išmetėm kaukes ir liemenes, o ginklus paslėpėme po drabužiais. Susistabdėme pirmą pasitaikiusią mašiną. Joje važiavo vaikinas ir mergina.
-Sveikos. Reikia pavešt? -paklausė vaikinas. Mes linktelėjom. Jis galva parodė sėsti mums į galą ir visos įlipome į mašiną.
-Tai kur jūs važiuojat? -paklausė mergina šyptelėdama.
-Jei galit paveškit iki artimiausio viešbučio, -šyptelėjau ir jie linktelėjo. Po 10 minučių buvome prie didžiulio pastato. Visos padėkojome ir išlipom. Nuėjusios į viešbutį užsisakėme kambarį ir sužinojome kur mes esame. Pasirodo jog mes Londone.

    Kita diena
Mąstau ar man pranešti tėvams jog aš vis dėlto gyva. Juk manau jie jaudinasi...tiksliau jaudinosi. Daniel sakė jog jis padarė mano kloną. O tai reiškia jog jie mano jog aš mirusi.
Man įdomu kaip gyvena Harry? Ar jis turi merginą? Kas per klausimas... Aišku turi. Manau jis ir laukė kol galės būti laisvas. Na štai jam laisvė.
-Selena, mums reikės darbo, -priminė man Vica, -bet jūs negalit dirbti nes jūs nėsčios.
-Aš galiu dirbti. Man dar pati jaunystė.
-Selly mes žinom jog tau jau 17 ir tu jautiesi stipri, bet taip negalima. Tavo mažyli..
-Ryan, -pasakiau savo sugalvotą vardą. Merginų veidai nušvito.
-Koks gražus vardas! -sucypė abi ir apkabino mane. Sukikenau.
-Aš žinau.

Do Not Give Up ✨Where stories live. Discover now