-tíz

425 85 14
                                    

2019

Jacob lába hozzáért Kevinéhez.

Az ebédlőben ültek mindannyian és beszélgettek, de Kevin másra sem tudott gondolni azon kívül, hogy Jacob lába rohadtul hozzáért az övéhez.

- ...és Kevin beszorult a hintába. - fejezte be Chanhee a történetet nevetve. - Képem is van, várjatok! - és már fel is oldotta telefonját, hogy hatalmas röhögést indítson el az előkeresett képpel.

Az említett annyira el volt foglalva a kisebb szívritmuszavarával, hogy addig fel sem tűnt neki a többiek szórakozottságának oka, amíg szemben nem találta magát egy három évvel azelőtti képpel, ahol éppen egy gyerekhintából vágta ki két rendőr.

- Chanhee! - kiáltott fel elvörösödött arccal és kikapta a fiú kezéből a telefont, azonban véletlenül tovább lapozott a következő képre, ahol már kiszabadulva állt a két rendőr között, kezeiben a hinta darabjaival, büszkén. - Úristen. - suttogta megsemmisülten, s kikapcsolta a készüléket.

Arcát kezeibe temette és lassan lehajtotta az asztalra, miközben kiengedett egy szégyenkező nyöszörgést. Jacob együttérzést tettetve simított a hátára, majd füléhez hajolt és szórakozott hangon megszólalt.

- Bad boy.

Eric felnevetett, Jaehyun pedig megszerezte a telefont és ahogy rájött, hogy Chanheenek egy egész fotó gyűjteménye van Kevinről, izgatottan közelebb csúszott Jacobhoz, hogy vele is megossza a felfedezését.

- Úristen, hagyjatok már. - sóhajtott Kevin mikor elég erőt gyűjtött ahhoz, hogy ismét szembe nézzen a többiekkel, azonban még mindig ő volt a téma, de már nem a hintában, hanem a vidámparkban.

- Ne már, szerintem aranyos volt az a kép! - közölte Jacob, úton hazafelé. Ezúttal busszal mentek, ami határozottan rossz ötlet volt Kevin szempontjából, hiszen Jacob lába már megint az övéhez simult. Biztos volt benne, hogy az idősebb direkt csinálta ezt vele.

- Aranyosnak találod, ahogy a tízéves énem hátrazselézett hajjal ül egy biciklin a szivárványos háttér előtt? - nézett rá felvont szemöldökkel, már teljesen mindegy, jobban nem tudok leégni előtte alapon.

- Hé, a hózentróger igazán jól állt. - jegyezte meg komolyan, de arcán látszott, hogy nehezen tudta visszatartani a nevetést. Ahogy halkan kitört belőle, kezével Kevin térdére csapott, aki két dolog miatt szívta be élesen a levegőt.

Először is, a fiú hozzáért, másodszor pedig, mindezt azért tette, mert egy olyan gyerekkori képen nevetett, amit Kevin legszívesebben megsemmisített volna, Chanhee mégis megszerezte valahonnan és abban a gyűjteményben tárolta, amiről addig a fiúnak fogalma sem volt.

- Uh, de komolyan. - szedte össze magát Jacob, szemeit törölgetve. Valahogy egyiküket sem érdekelte az a pár kíváncsi tekintet, amit a közelükben lévőktől kaptak.  - Aranyos voltál. Mondjuk most is az vagy, de azt a képet nem tudnád überelni!

Kevin köhögő rohamot kapott.


hihi

Kellemetlen - moonbaeWhere stories live. Discover now