-tizenöt

505 79 22
                                    

2019

Jacob nappalijában egyre megszokottabbá vált a káosz, a nyári szünethez közeledve. A fiú néha őszintén bánta, hogy az egész baráti köre tudott arról, hogy van Xboxa. Főleg az olyan pillanatokban, mikor Kevinnel akart lenni, de váratlanul megjelent az ajtajában tíz fiú.

Aztán pár perccel később hallgathatta Chanhee kiabálását, mert Eric már harmadjára lőtte le a PUBG-ban és még ki is nevette.

Kevin minden előrejelzés nélkül jelent meg a kanapén ülő Jacob mellett, s emelte fel a fiú karját, hogy oldalához tudjon bújni. A fekete hajú egy hónap elteltével jelentősen bátrabb lett. - Sunwoo és Changmin ketchupot mikróznak és versenyeznek ki bírja hamarabb megenni - közölte nyugodtan, miután kényelembe helyezte magát.

- Akkor ezért van égett paradicsom szag! - szagolt a levegőbe Juyeon bólogatva, aki Ericcel, Chanheevel és Jaehyunnal játszott a tv előtt ülve. Chanhee elfintorodott. Semmit nem utált jobban a paradicsomnál.

- Azt hitted alapból ilyen szaga van a házamnak? - kérdezte Jacob meglepetten, mire Juyeon csak vállat vont.

- Egyre furább légfrissítők vannak, haver.

Kevin felnevetett a fiú tipikusan idióta indoklásán, amivel nem hogy sikerült volna megvédenie magát, de Jacob elvette mellőle a zacskó chipset. - Nem vagyok a haverod.

...

Alig négy óra múlva mentek el a barátaik, ahogy a mutató közeledett a kilenceshez. Még volt három hetük az iskolából és néhányuknak komoly javítást kellett elérniük a jegyeiket illetően. Persze ez az elhatározás egészen addig tartott, amíg mindannyian haza nem értek, aztán Sunwoo megkérdezte a csoportban, hogy valaki PUBG-zik -e vele, amire Chanhee egy vízipisztoly emojival és egy felkiáltójellel válaszolt.

Kevin elmosolyodott, ahogy komoly vita és fenyegetőzés alakult ki a csoportban azzal kapcsolatban, hogy ki fog megölni kicsodát és milyen gyorsan, majd letette a telefont a konyhapultra. Csípőjét a márványlapnak döntötte és Jacobra terelődött a figyelme, aki éppen ketchup mentesítette a mikrót, miközben motyogva szitkozódott és valami gyerekzárat emlegetett.

- Segítsek? - szólalt meg végül, félbeszakítva az idősebbet.

- Nem, dehogy. Mindjárt kész vagyok - válaszolt hátra sem nézve, még egy utolsó mozdulattal áttörölve a mikró oldalát. A papírtörlőt kidobta a kukába, majd miután megmosta a kezét, Kevin felé vette az irányt. Megállt előtte, kezeivel megtámaszkodva a pulton, Kevin két oldalán.

A fiatalabb egyik keze lassan futott fel mellkasára, a másik pedig karjára. Hosszan néztek egymás szemeibe, s Jacob homlokát Kevinének döntötte, mielőtt megszólalt.

- Holnap felelsz kémiából, tanulnunk kell rá!

Karjait elvette, Kevin kezei pedig lecsúsztak róla, s a meglepettségtől eltátott szájjal bámult fel rá. Jacob még azelőtt hátat fordított és indult el ki a konyhából, hogy Kevin bármit is tudott volna mondani.

- Hé, nem teheted ezt velem! - kiáltott utána, de csak egy halk nevetést kapott válaszul, egyetemben néhány tankönyv tompa puffanásával a nappali szőnyegén. - Nem mozdulok innen, Jacob!

- Úgy gondolod? - kérdezte az idősebb, s olyan hirtelen jelent meg a konyha ajtajában, mint ahogyan kiment. - Akkor kénytelen leszek oda vinni téged... - vont vállat, egyre csak közeledve Kevinhez, aki akkor még csak nem is sejtette, hogy komolyan gondolta a szavait.

Aztán minden előrejelzés nélkül felkapta, és elindult vele, Kevin pedig levegő után kapott és a fiú hátára csapott, aki csak győztesen felnevetett.




ez nem lett valami
romantikus haha

Kellemetlen - moonbaeOù les histoires vivent. Découvrez maintenant