-kilenc

438 86 18
                                    

2019

Egy év sok idő. Rengeteg dolgot csinálhat az ember egy év alatt. Elköltözhet, szerezhet új barátokat, új élményeket, nyithat a világ addig ismeretlen oldala felé, sőt, még párkapcsolatba is kerülhet.

De nem Kevin.

Mert Kevin mindet átélte az utolsó kivételével. Saját véleménye szerint biztosan haladt az utolsó felé is, de a valóságban csak a szobája ablaka előtt állt és Jacob ablakát bámulta a függöny takarásában.

Chanhee szerint rettentően béna volt a flörtölésben. Pedig Kevin kimondottan aranyosnak találta azt az ötletet, hogy belenyírja Jacob nevét a házuk előtti fűbe, de Chanhee erőszakos ellenzése miatt el kellett vetnie.

Maradt a leskelődés, sms-ezés és a közös videó játékozás, ahol néha véletlenül hozzáért a fiú oldalához, combjához vagy kezéhez.

Jacob pedig hihetetlenül jól szórakozott. Az esetek többségében észrevette Kevint az ablakban, de az egyik alkalommal kötelességének érezte felhívni a fiút.

Kevin majdnem leesett a székéről, mikor megcsörrent a telefonja, de miután meglátta ki hívja, ujjai pár másodperc remegésbe kezdtek a képernyő fölött.

- I-igen? - szólt bele, közelebb hajolva az ablakhoz, így látta, ahogy Jacob leült a verandán.

- Mit csinálsz?

- Uh, én... - gyorsan kapkodta fejét, végigpásztázva szobája szegleteit, valami ötlet után kutatva, de semmi használható nem jutott eszébe. - Semmit. - közölte végül, beletörődve a helyzetébe, hogy bizony le fog bukni. De otthagyni az ablakot esze ágában sem volt.

- Akkor ráérsz? - kérdezte, s abban a pillanatban nézett fel Kevinre. A fiú talán sosem érezte magát még olyan kínosan, mint abban a pillanatban, mikor Jacob határozottan a szemeibe nézett. - Vagy elfoglalt vagy a nézelődéssel? - tette hozzá ártatlanul, mosolyogva.

- Nem téged néztelek! - vágta rá a fiatalabb gondolkodás nélkül. Jacob halkan felnevetett, Kevin szívét pedig melegség öntötte el. A világ egyik legszebb hangja volt amit hallott.

- Azt egy szóval sem mondtam.

- Uh.

- Szóval ha ráérsz, elvinnélek fagyizni.

Tehát Jacob nagyon lazán kezelte Kevint, talán túl lazán. Persze néha ő is zavarban volt, de csak akkor, ha egymás közelében tartózkodtak. Kevin pedig azért volt zavarban, mert egyre kínosabban viselkedett, mikor Jacob került a képbe. Lényegében néha csak ültek egymás mellett és elpirult arccal néztek maguk elé, amíg egyikük össze nem szedte magát.

٩( 'ω' )و

Kellemetlen - moonbaeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora