Egy megbánt tett

1K 66 7
                                    

A lány teste minden érintésre reagált, miközben a lassú csókból már átváltottak éhes gyorsaságra. Bár úgy is érezte mintha fel akarná falni a Senjut mindenestül. A férfi ujjai végig simította nyakán, majd dekoltázsán és hasán. A fekete hajú arcába vér kúszott, miközben jobban széthúzta Tobirama felsőjét és meztelen mellkasára simította tenyereit, majd az anyag alatt felcsúsztatta kezeit vállára és lehúzta a róla az anyagot amit már csak a derék öv tartott. Egy jó ideje nem csinált ilyet, de az alkohol hatása alatt nem bizonytalanodott el egy percre sem. A fehér hajú elvált és a nyakára hajolt, majd erősen elkezdte végig szívni mire a fiatalabbik ujjai megint megtalálták haját és halk sóhajjal díjazta a nyakára tapadó ajkakat. Ujjai begyével a széles hátat simította végig pontról pontra. A férfit kicsit kirázta a hideg és ujjai lassan megtalálták a melltartó csatját miközben ajkaival kulcscsontján is végig haladt.
Az ezüstös fürtökbe markolva harapott ajkába. A vörös szemű lassan neki tolta a falnak és levette róla a melltartót, miközben nehézkesen de elvált a porcelán bőrtől. Az Uchiha amint ezt észrevette eltakarta melleit.
-Látni akarlak.- mondta a férfi és karjaira simított.-Mióta vagy szégyellős?
-Nem vagyok az.- fordította el fejét és leeresztette karjait. A Senju viszont maga felé húzta a lány fejét és megcsókolta, az viszonozta és kezeit ujra a tarkójára vezette. Csípőjéről lejjebb csúsztak az izmos kezek és la nadrág szélét babrálták. Közben ő is elkezdte kibontani a fiú derék övét kisebb sikerrel.-Az Istenit ennek már..- motyogta, mivel még többet akart látni a férfi testéből és az agyában motoszkáló sürgető vágy sem hagyta nyugodni. Tobirama alig de elmosolyodott és elhajolt tőle, majd levette a derék övet és könnyedén a fotelra dobta. A lány közelebb hajolt és végig nyalta a nyakát miközben kezei a másik testét barangolták be. Ujjak túrtak a fekete tincsek közé, mire halk sóhaj töltötte be a szobát.
-Ahh szóval nem csak szidni tudnak az ajkaid?- húzta hátra a fejét kicsit és elégedetten vigyorgott.-Jó kiskutyus.
-Ha így folytatod abba hagyom.- morogta Hyori de mégis vissza tapadt a férfi mellkasára amit szívás nyomokkal borított be. Amaz hátra hajtotta a fejét és élvezte a puha ajkak kényeztetését miközben haját simogatta. Idő közben a lányt megszabadította a többi ruhától is az alsó neműt kivéve.
-Na..-szökött halvány pír arcára és felnézett.
-Na?- fogta meg állát és közelebb húzta majd megcsókolta és bele vigyorgott. Nyelvével táncra hívta a kipirult arcúét, mire még jobban elvörösödött. Egyik kezével lassan össze fogta a csuklóit és megszorította, miközben magáról is levette a maradék ruhát. A lánynak ideje sem volt végig mérni, bár maradék csekély méltósága miatt nem is tette volna. A fehér hajú besimított combjai közé majd azoknál fogva felkapta. Neki nyomta a falnak, miközben megharapta ajkát. Az Uchihából halk nyögés szaladt ki miközben vállaiba vájta körmeit és közelebb húzta. A másik kissé felszisszent mosolyogva és megmarkolta combjait.
-Hah... siess már kicsit..- mondta a csókba és lábait átkulcsolta a férfi derekán.
-Szívesen meghallgatnám ahogy tovább kérlelsz de nem bírnám ki.

Következő nap az Uchiha borzalmas másnapossággal nyitotta ki a szemeit. A feje irdatlanul fájt és hányingere is volt. Lassan felült és hunyorogva körbe nézett majd a szobát látva eszébe jutott a tegnap este mire elkerekedtek a szemei és alig de el is pirult. Fejét maga mellé kapta ahol Tobirama hason fekve aludta az igazak álmát, hátán végig vörös karmolás nyomok, vállát harapások és szívások borították.
Hogy a rohadt életbe... Ennyire nem lehettem magányos és részeg hogy egy Senjuval..
Már pedig a jelek szerint igen, ugyanis mikor a földre rakta a lábait és súlyt helyezett rájuk azok fenemód remegni kezdtek és sehogy sem engedelmeskedtek.
Jól elbánt velem az a seggfej..
Gondolta jobban bele vörösödve a szégyenérzet meg az emlékek miatt is. Arcát megdörzsölve felkelt és vánszorgó, remegő lépésekkel indult meg.
-Mi az Isten?!- hallatszódott maga mögül az eddig alvó hangja. Megforgatta a szemeit és felvette a földről a melltartóját és az alsóneműjét.
-Törd kicsit azt a apró csökevényes eszedet mielőtt megfolytalak.- vetette oda.
-Öl..Öltözz már fel!- találta tarkón egy párna a lányt.
-Te normális vagy?! Mintha én vetkőztem volna le..- motyogta és magára kapta az előbb felvett ruha darabokat. Az Uchiha kicsit hátra nézett és legnagyobb meglepetésére egy vörös arc nézett vissza rá.-Ha nem emlékeznék a tegnapra azt hinném zavarba jöttél.
Tekintetét egyből elkapta abból az irányból. A fiú egész teste arra emlékeztette ami történt, de a sajátja is. Vörös kéz nyomok maradtak csípőjét, combját és felső testét de még kicsit hátát is harapás és szívás nyomok foltozták.

A férfi miután Hyori elment lassan megfordította és végig simított hátán majd megfogta állát, miközben másik kezével elhúzta haját és megharapta a tarkóját. Az Uchiha ajkát halk nyögés hagyta el.

A lány megrázta a fejét, elűzve ezzel az emlékképet és felvette a pólóját. Szemei alól szinte el tűntek a karikák, hiába tagadta, de miután rendesen kifáradt régen aludt ilyen mélyen és pihentetően, még a rémálmok se kínozták.
-Ha elmondod valakinek megöllek.
-Mondja az aki rám mászott.- vágott vissza és felvette a nadrágot. Tudtak hogy ezzel nem fog vitatkozni mert jogos volt, nem ő kezdeményezett, az már más tészta hogy belement. Kis kutakodás után talált egy garbó pulcsit ami elfedte a nyakát.- Egésznap itt akarsz fetrengeni azzal a tudattal hogy "lefeküdtem egy Uchihával" vagy esetleg hajlandó leszel felkaparni magad. Tegnap azt mondtad egy alkalom nem alkalom.
-Az tegnap volt bazdmeg, és ezen kívül még sok más dolgot is mondtam.- morogta miközben kikászálódott.

     -Milyen édes~-mondta majd a lány lábai közé térdelt és megharapta belső combját mire az hüvelyk ujjába harapva elnyomott egy nyögést. A térdeit felnyomta egészen a fejéhez.-Megfognád nekem őket? És nehogy vissza fogd a hangod kiskutya.

-..Alá támasztom.-préselte össze ajkait vékony vonalba.
-Nem hiszem el hogy idáig süllyedtem.-morgolódott tovább de ez a másik már megelégelte. Torkig volt a fiú önsajnáltatásával mikor ő volt a kezdeményező fél. Hirtelen megmozdult, bár óriási erőfeszítésbe került hogy a lábai tartani tudják és elkapta a férfi fejét.
-Megtennéd hogy befogod végre?! Miért ringatod abba a tudat a magad hogy neked a legmegalázóbb a tegnapi este hah? Rám néztél egyáltalán?! Nézd meg mit csináltál a bőrömmel!- mondta dühösen és elengedte a férfit majd sarkon fordult.- Hidd el hogy nem a te méltóságodon esett a legnagyobb csorba, Senju.
















Tudtok jó ship neveket?🥺 Csomót gondolkoztam de csak bénák jutottak eszembe pl.: Tori, Hyrama, Hyorirama.
Szerintem ezzel demonstráltam is szenvedésem
                               2020.05.29.
XDVABSBBS NOT THE PICK ME EMOJI MINDJÁRT JAVÍTOM EZT IS!
     2021.12.28.

Vérbeli UchihaWhere stories live. Discover now