Halál tánc

932 76 11
                                    

Hyorit semmi se ingatta jobban mint egy ilyen karót nyelt bagázs kicicomázott találkozója. Egy sarokban toporgott, kezében szorongatva poharát. A bilincs lekerült róla de meg sem tudott mozdulni, olyan ideges volt. Az Uzumaki klán feltűnő vörös hajkoronával rendelkező tagjai vegyültek a falu vénei és fontosabb emberei közé. A lány nem egy klán tagot ismert fel, rég megtanította neki anyja a neveket és az arcokat, csak a fiatalabbakat nem ismerte fel. Mito mind a kilenc fiú testvére és egy szem húga mind jelen volt. A hasonlóságot le sem tagadhatnák, mindnek nap barnított bőre, mély vörös haja, jáde szín szeme, és világító fehér mosolya van. Az Uchiha a vegyült volna a tömegbe szinte világított volna köztük fakó bőrével. Persze esze ágában sem volt be merészkedni a tömegbe. Érezte magán a fehér hajú tekintetét aki bátyja mellett állt de nem foglalkozott vele. Már nem volt rajta a nyomás az átható vörös szempár miatt, és kezdett hozzá szokni. Bele kortyoltam a poharamba.
-Felkérhetem egy táncra?-hallott egy hangot, mire felkapta a fejét és egy méz barna kéz nyúlt felé udvariasan. Mito egy évvel fiatalabb öccse villantott rá egy mosolyt. Haja egész hosszú volt és frufruja mellett két fonatba végződött. A fiú egy öt centivel lehetett magasabb nála viszont mivel kicsit meghajolt fejünk egy vonalba ereszkedett. Látta tétovázását.-Ez egy nem?
-Nem hiszem hogy szabad táncoljak.- sandított a lány egy pillanatra a Senjukra.
-Egy tánc nem a világ vége.-emelte ki kezeméből lassan a poharat és a hosszú asztalra helyezte. Ujjai hosszúak és vékonyak voltak, sugározta minden mozdulata az elegánsságot. Olyan fiúnak tűnt akit inkább diplomáciára készítettek fel, ám mikor lassan megfogta a kezét szinte megfagyott benne a vér. Kurama.
-Tényleg nem hiszem hogy jó ötlet lenne..- de már be is húzta a parkett közepére. Fülében dobolt a vér, a chakrája nélkül jelenleg egy apró nyúl lehet a rókához képest. Egyik kezét megérezte fedetlen hátán  a másikkal meg mellettünk tartotta a kezét. Az Uchiha tenyerét lassan vállára rakta. Mostmár nem csak Tobirama, de Hashirama es Mito is feszülten figyelt.
-Bízd rám magad, nem harapok.- villantott egy mosolyt két hegyes szemfogával. Minden porcikája azt üvöltötte hogy meneküljön el. Nem tudta hogy az Uzumaki klánnál van a kilenc farkú, de így már világos miért pont velük szövetkeznek a Senjuk. Ha kiküldik a csatatérre a kilencfarkút, a világon csakis az én bátyám áll a legközelebb a megállításához. Állát megfeszítve állta a tekintetét, miközben új zene csendült fel és finoman vezetni kezdte a lányt.-Eléggé merev a tartásod, ne aggódj ha nem vagy jó táncos.
-...Jó táncos vagyok.-préselte ki a szavakat miközben fordultak egyet.
-Hmm? Egy táncos nem merev.
-A táncban fontos a fegyelem.
-De nem ma este.- villantotta meg smaradg szemeit és a zene ütemére gyorsította lépéseit. A fiú tényleg csodálatos táncos volt, viszont lépéseit beárnyékolta a vérszomj ami áradt belőle. Még a mosolya is egy vad rókára emlékeztető mosolynak látszódott.
-Miért pont engem.
-Erős aurád van. -figyelte Hyorit szinte nevető szemekkel.-Amint beléptem szinte képen vágott, úgyhogy kiváncsi voltam a forrására. Korántsem gondoltam volna hogy egy ilyen bájos hölgy árasztja magából ezt a szagot.
-Milyen szagot?
-A vér és bosszú vágy szagát.-hajolt füléhez es megszorította a lány kezét.
-Jó orra van ezek szerint, de ebbe a teremben nem hiszem hogy egyedül én bűzlök a kezeimre tapadt vértől, Kenshi-dono.- mosolyodott el fenyegetően. A férfi vissza hajolt, majd fel nevetett.
-Tényleg jól választottam, tudod régóta várok egy olyan személyre aki szabad szájúan mer beszélni velem. A tulajdon szüleim is mindig azt mondják amit hallani akarok.
-Akkor igazán örülhet most, megkérem hogy ne tegezzen, mivel én vagyok az idősebb és egy idegen számomra.-szorította meg a fekete hajú a kezét.
-Ahogy óhajtja Uchiha Hyori-dono.-pörgette meg a lányt, azután rántotta vissza magához.-Óvatosan mert a végén megbotlik és csúnya baleset lesz belőle.
-Biztosítom afelől hogy tudok vigyázni magamba, és a lábaim is kifogástalanok. Mint mondtam jól tudok táncolni.
-Én kérek elnézést.- forró ujjai égették a porcelán bőrt szinte. A sűrű vörös jelenlét fullasztó volt, és Hyori érzékeit elnyomta. Szinte bágyadt állapotba került, és érezte hogy megkell erőltetnie a testét ahhoz hogy mozgásra bírja. Remélem gyorsan vége lesz ennek a haláltáncnak... Egy hideg mellkasnak ütközve eszmélt csak fel. A hófehér hajú tornyosult felé, és az Uchiha lány kezét lassan kihúzva a vörös tenyeréből szólalt meg.
-Lekérhetem ezt a- khm... hölgyet?- hangján hallani lehetett az erőlködést a hölgy szónál.
-Már úgyis elhúzta, legyen a magáé kedves jövendőbeli rokon.-eresztett meg egy gúnyos hangnemet, és hagyta hogy kicsusszantsák karjai közül a mai est "főnyereményét". Kicsit meghajolt, megköszönve a táncot majd sarkon fordult és megindult a családja felé.
-... Bezzeg most nem sikerült elrejtened a jelenléted, csak mikor engem kellett szabdalni.
-Egy szóval se említettétek hogy itt lesz egy Jinchuuriki azt meg főleg nem hogy a kilenc farkú.- vetett rá szúrós pillantást, és közbe táncolni kezdtek. Tobiramával táncolni teljesen más érzés volt a lánynak, persze lehet mindössze  a halál félelem hiánya miatt, de egész kellemesen vezette. A kezét szigorúan hátán tartotta, ami inkább kellemes meleggel árasztotta el testét.
-Persze legközelebb azzal kezdem hogy beavatlak a családom politikai életébe.- horkant fel.
-Ne forgasd ki a szavaimat. Eltudtam volna kerülni ha ismerem a helyzetet.- váltott komoly hangnemre a fekete. A Senju testfelépítése is teljesen más volt mint az előző partneréé. Bár teste kemény volt mint egy páncél, lábai ruganyosak, léptei mintha a vízen járna.
-Nem lett belőle baj. Hashiramának köszönheted megint az életed, eszem ágába nem volt ide jönni és táncolni.
-Bájos.-fintorogott egyet, és nézett el a többi táncoló felé.
-Ha nem nézel rám elfogsz esni.-mondta közömbösen Tobirama.
-Remélem magammal rántalak.-morogta  és vissza nézett rá.
-Bájos.-vonta fel egyik szemöldökét. Megforgatta szemeit és átvettee a tánc vezetését, mire egy gyorsabb tempóval elérte hogy megint őt kövessék lépései. Megszorította a tenyerét és a cipője sarka hangosabban kezdett kopogni, mivel a lány vette át a dominálást. A zenészek is gyorsabb ütemet kezdtek diktálni erre fel. -Beismerhetnéd végre hogy mindenben alul maradsz, felesleges próbálkozni.
-Majd még meglátjuk.- szegte fel az állát.
-Tch..- derekát közelebb húzta és megpörgette, ezzel kizökkentve a lépéseiből vezette. A lány egy lassan elhagyta a cipőjét mert nem tudott lépést tartani a magas talpú kényelmetlen topánban.
-Ha rálépsz a lábaimra kicsinállak.
-Úgy tűnik mintha rálépnék?- szűkítette össze szemeit, és jobban hátára nyomta a tenyerét.
-Tudtommal nem egy táncmester vagy.- vonta fel fekete szemöldökeit, miközben a zene a végéhez közeledett.
-Ki tudja.- rándult meg szája széle egy alig látható mosoly erejéig. Hyori válaszra nyitotta ajkait, ám a zene elhalkult és ebben a pillanatban a Senju eleresztette majd bólintott.-Keresd meg inkább a cipőidet.- mondta, eztán vissza ment pont ugyanoda a bátyja mellé ahol az est elején is állt. Az Uchiha kénytelen kelletlen össze szedte a cipőit és a tőlük eső legtávolabbi sarokba foglalt helyet, poharával kezében.
-Micsoda unalmas éjszaka.




Kész ,kész ,kész, még egy rész. El voltam foglalva a Nana mangájával bocsesz.
2022.01.21.
Btw Kenshi fan lettem és a Pinterest feldobott egy olyan képet ami egészen hasonlít a leírásomhoz.

Btw Kenshi fan lettem és a Pinterest feldobott egy olyan képet ami egészen hasonlít a leírásomhoz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







-
Jézusom! A "Naruto" hashtag alatt másodikak vagyunk🥺💕. Nagyon köszönöm nektek! Szerintetek megérdemel a story ilyen előkelő helyet?
                                  2020.05.24.

Vérbeli UchihaWhere stories live. Discover now