꧁Boldog Szülinapot Connie!꧂

428 33 15
                                    

Május 2.

Boldog Szülinapot Connie... utólag is.

Ötlet hiányában hanyagoltam a szülinapos részeket, de ma valami igazán különlegessel készültem. Connie meg is érdemli, sőt sokkal többet érdemelne. Underrated boy. ;_;

24.-én volt a névnapom, és megkértem a tesómat, hogy rajzoljon nekem egy Conniet. Mondta,hogy szívesen olvasna most valami cuki fanficet, ezért a rajzért cserébe még az aznap félóra alatt összedobtam... ezt. Nem a legjobb irományom, és ne számíts sokra. Don't judge me, mert bullshit. :D De azért jó szórakozást!

- Baj van Marco? - kérdezte Connie aggodalommal a szemében miközben kifulladt barátjára nézett. Marco végigfutott az egész utcán, mire utolérte. Úgy lihegett, hogy majdnem két egész percbe telt mire összetudta magát szedni és végre megszólalt.

- Eren és Jean már megint verekednek a suliban. - Mondta Marco mély lihegések kiséretében. 

- Ebben mi az újdonság? Ez sűrűn előfordul. - Nem volt túl sok kedve szétszedni a két őrjöngő haverját. Haza akart menni. A mostanában történtek után az ilyesmi gondok eltörpülnek. - Ha most megbocsátasz... - Érdektelen arckifejezéssel hátat fordított Marconak, aki rögtön a válla után kapott és visszarántotta őt. 

 - De ezt látnod kell! Azonnal velem kell jönnöd! - Felemelte a hangját és szúrós tekintettel figyelte Conniet.

- Ott van Armin és Mikasa is, ne tőlem  várjátok el mindig, hogy én intézkedjek az ilyen esetekben! Főleg most ne... - Marco kétségbe esett arckifejezése átváltott szomorúra. Nem mert a szőke szemébe nézni, inkább elfordította a fejét és nagy barna szemeivel a járdát kezdte el bámulni. Úgy tűnt gondolkodott valamin. 

- Ezúttal Sasha is belekeveredett és nem néz ki túl jól. - Connie szája tátva maradt a hír hallatán. 

- Mi van? Miért nem ezzel kezdted? - Most már ő is aggódni kezdett. Csak azt látta maga előtt, ahogy Sasha egy nagyobb sebbel a fején, vagy ne adj Isten betört orral ül egy széken, mialatt a suliorvos lekezeli az arcát, a mentőkre várva.

Villámsebesen futni kezdett az iskola irányába, Marcot maga mögött hagyva. Bő öt perc múlva oda is ért az iskolához. A kapuban megállt és megvárta osztálytársát, aki pár méterrel mögötte próbálta behozni a lemaradást. 

- Melyik teremben vannak? - Idegesen kérdezte miközben egy hirtelen mozdulattal letörölte homlokáról az izzadtságcseppeket. 

- Harminc...nyolcas... terem.... - Szegény Marco, amint sikerült kifújnia magát, már rohannia kellett újra végig az egész utcán.

 Connie bement az épületbe, majd szélsebesen futott végig a folyosókon és a lépcsőkön, majd végre elért a harmincnyolcas teremhez. Megtorpant az ajtóban. Nem tudta mire számítson. Azt hitte már egy kisebb diáksereg gyűlt össze teremben és még pár tanár. Próbált fülelni, de egy pisszenést se hallott. Leellenőrizte: valóban az említett terem előtt állt? A válasz igen volt. Nem értette... Nyelt egyet, utána egy határozott mozdulattal benyitott.

- MEGLEPETÉS!!! - Üvöltött fel hat ismerős hang a teremben ezzel szívrohamot hozva Conniera. Jean, Reiner, Eren, Armin, Mikasa és a sértetlen Sasha ugrott Connie nyakába. Közben Marco is befutott szó szerint. 

- Boldog pénteket, Connie! - mondta a kis szeplős egy angyali mosoly kíséretében. 

 - Neked is! asszem... - Sokkolva nézett végig mindenkin, az összetolt asztalokon lévő finomságokon, de legfőképp Sashara bámult értetlenül. 

- Miért nézel így rám? Maszatos vagyok? - Kérdezte Sasha majd megtörölte a száját. 

- Marco azt mondta megsérültél Eren és Jean hibájából, mert megint vadállat módjára összeverekedtek. 

- Ez most komoly? - Jean egy tockost adott Marconak, aki ezt csak egy bugyuta nevetéssel reagálta le. 

- De miért csináltátok mindezt? Nincs szülinapom, vagy ilyesmi... Ugye? 

- Tudod, mostanában olyan lehangolt voltál. Hiányzott, ahogy órán benyögöd a sok baromságod, vagy mikor szünetekben velünk hülyéskedsz. - Tette hozzá Eren egy biztató arckifejezéssel. 

- Mindannyian tudjuk mennyire nehéz is most a helyzeted, és sajnos nem tudunk rajta változtatni... csak annyit tudunk tenni, hogy megpróbálunk jobb kedvre deríteni. - Armin közelebb lépett Conniehoz, és Erenhez hasonlóan ő is biztató pillantásokkal nézett rá. 

- A kaja Sasha ötlete volt. - Mondta Mikasa mire Sasha csak boldogan bólogatott. 

 - Még a saját kajapénzét is rád költötte. - Szólalt meg végre Reiner is. 

Connie meghatódva nézett barátaira. Mi tagadás, nagyon meghatotta a látvány. De ami igazán a szíven ütötte a tudat volt, hogy Sasha a saját reggelire szánt pénzét ráköltötte.

FIN

Életem első oneshot-ja, ami lehet érződik is. xd Remélem tetszett!

ATTACK ON TITAN 𝘧𝘢𝘯𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘴𝘻𝘦𝘮𝘮𝘦𝘭Kde žijí příběhy. Začni objevovat