~Original Characters p.1: Lily~

812 34 6
                                    


Az első OC-nk: Lily! \(OwO)/ ♥

♥ Beküldte:  EnziOooo ♥

---

"A karakterem neve Lily, kire Rivaille talált rá a föld alatti városban, mikor ő már felderítők hadnagya volt. Levi hamar felfedezte hogy A kölyöknek gyerekkori traumák miatt Ptsd-je (Possztraumás stressze) van, eddigi életére nem emlékszik egy agyrázkódás miatt, nehezen nyílik meg és hogy kiváltképpen tehetséges a festészetben. Barnásszőke haja van és borostyán színű szemei. Egy olyan világban játszódik a könyv, ahol a titánok mellett egy újonnan felfedezett nép is hatalmas fenyegetést jelent, kik nem mások mint a falakon kívül élő gyilkos és jóvalta civilizáltabb népek. Harcosaikat Assassinoknak nevezik, kik közül páran képesek elemet idomítani. Az egyesített népek vezetője az Avatár, ki a Baratheon családi vérvonalon születik újra."

---

Az igazat megvallva engem nagyon megfogott a sztori! ♥ Remélem minél hamarabb olvashatjuk a teljes történetet.  Köszönöm a beérkezett munkád, igazán klassz, hogy egész "világot" építettél fel a már meglévő Attack on Titan köré. 

--

Úgy döntöttem mindennap csak egy OC-t teszek közé, mert nem akarlak titeket elárasztani ( :c ) ahogyan azt sem, hogy a könyvben közvetlen egymás után jöjjenek az OC-és fejezetek.


Még mindig örömmel várom az OC-ket! ;3

ATTACK ON TITAN 𝘧𝘢𝘯𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘴𝘻𝘦𝘮𝘮𝘦𝘭Where stories live. Discover now