Ki Illik Hozzád?

845 42 92
                                    


!Kérlek többen ne írjatok!
(Ez a kiírás évek óta itt van, mégis vannak, akik mai napig kommentelnek. Bocs, de ti vakok vagytok? Ha már a kiírást nem veszítek figyelembe, akkor legalább az igazán feltűnhetne, hogy a rész alatt lévő kommentekre évek óta nem válaszolok...)

Most egy "játékkal" készültem nektek, ha lehet annak nevezni. xd Annyi lenne az egésznem a lényege, hogy te kommentben/üzenetben írsz a kinézetedről pár mondatban. Nem kell túlbonyolítani, de azért ne három szóból álljon az egész. Az írásod alapján pedig megpróbállak párosítani az egyik szereplővel. Választásomat megpróbálnám indokolni is.

Két kérésem lenne: Ha esetleg olyan szereplőt kapsz, aki nem a szíved csücske, ne haragudj! A másik pedig, hogy életemben nem írtam még hasonlót sem, szóval ha a végeredmény rosszabb lesz, mint számítottad, ne ítélj el! Igyekezni fogok!

Ne felejtsétek el a nemeteket és szexuális irányultságotokat se leírni! Emellett, ha valaki egy modern au-s párosításra tart igényt, azt is írja le!

A bemutatkozást valahogy így gondoltam:

"Körülbelül 160 cm magas vagyok. barna hajam és zöld szemem van. Szeretem a ruhákat és sminkeket. Hobbim a fotózás, rajzolás és az írás. Szeretem ölelgetni és bókokkal elhalmozni a számomra fontos személyeket, továbbá sokat beszélek. Vannak, akik furának találnak, míg vannak, akik azt mondják cuki vagyok. Szerintem én valahol a kettő közt lehetek. :D" (ezt én vagyok xdd)

Amúgy ha valakinek van kedve engem is párosítani valakivel, az nyugodtan megteheti kommentben, kíváncsi vagyok. :D

ATTACK ON TITAN 𝘧𝘢𝘯𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘴𝘻𝘦𝘮𝘮𝘦𝘭Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin