~Original Characters p.2: Dorinelia~

698 37 6
                                    

Második OC-nk: Dorinelia (>O3O)>♥

♥ Beküldte: csorikanna ♥

,,Mielőtt rátérnék az OC-om bemutatásra, szeretném elmondani, miért pont rá ( a sok közül), Dorinelia Shadow-ra esett a választásom. Személyiségileg, külső és belső tulajdonságokban ő hasonlít rám a legjobban.
Remélem tetszeni fog nektek ez a kis bemutató ^^ "

Remélem tetszeni fog nektek ez a kis bemutató ^^ "

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Háttérsztori:

837. március 26-án született, Trost körzetben. Édesanyjával, Serenity-vel éltek kettesben egy kisebb házban. Sere a katonai ételelosztóban dolgozott, lánya pedig elemi iskolába járt.
A Mária fal áttöréséig minden a szokott kerékvágásban ment, élték unalmas kis életüket.
A menekültek rengeteg tartalékot, sőt a Trost körzetiek normál ételadagjának nagy részét felemésztették, éhínségnek voltak kitéve az emberek.
Serenity keményen dolgozott, hogy megteremtse lányának a mindennapi betevőt, de magára sosem gondolt. Dorinelia sokszor csak odanyújtotta anyjának az adagja felét, hogy ő is egyen valamit. De Sere csak mosolyogva ingatta a fejét.
...

Dorinelia egy hét után megelégelte ezt, kilenc éves fejjel komoly döntésre jutott : el fog szökni otthonról az anyja érdekében. Nem bírta nézni, ahogyan életvidám, gyönyörű édesanyja szemében kihúnyik az egészséges csillogás, bőre fakó lesz, szeme karikás, s vidámsága csak megjátszott lesz. Összepakolta kevés cókmókját, és hajnalban nekivágott Trostnak.
Tudta, hogy a legkönnyebben a Mária fal menekültjei között tud elvegyülni, ahol ételt és ideiglenes szállást kaphat.
Felvetése igaz is lett. Rajta kívűl nem sok gyerek volt. Azonban megakadt a szeme egy vele nagyjából vele egykorú, fekete hajú kislányon. Megkönnyebbülve odaszaladt hozzá, s beszédbe elegyetek egymással. Kiderült, hogy Mikasa-nak hívják, és két barátjával túlélték az óriás-támadást. Kicsivel később megjelent egy barna és egy szőke kisfiú. A szöszit Arminnak, a másikat Erennek hívták.
Innentől szinte mindig négyen voltak, s barátságuk egyre erősebb lett.
...
A Mária fal visszafoglalására tett kísérlet kudarca után mind a négyen eldöntötték : a Felderítő Egységhez fognak csatlakozni.
Nem sejtették, mivel fognak a későbbiekben szembekerülni.

Személyiség :

Dorinelia könnyen nyit mások felé, de hogy valaki elnyerje bizalmát, ahoz akár éveknek kell eltelnie. Alapvetően komoly, megfontolt, magabiztos, elszánt, segítőkész. Kiváló közelharcban és lövészetben egyaránt.
Ha jó társaságba kerül, szívesen csillogtatja meg fekete humorát és szarkasztikus vicceit. Kimutatja érzelmeit, őszinte ( Életében talán kétszer hazudott. De akkor önmagának.) , egyenes ember.

Baráti kapcsolatok :

Kezdetben az Eren-féle négyes tagja volt, de megismerte Annie-t, Sasha-t és Connie-t, velük lógott a legtöbbet. Mikasa-val ugyanúgy ápolja szoros barátságukat, Arminnal és Erennel csak haverok maradtak.

Szerelmi szál :

Dori először nem értette az érzéseit. De két év alatt rendezte magában a dolgokat a fejében és a szívében egyaránt. Pontosabban megtagadta az érzelmeit. Hiba volt. Ekkor hazudott magának először.

Érdekességek :

Dorinelia imád főzni, sütni, kotyvasztani, új recepteket kitalálni. Emelett rajzolni is imád, gyakran tölti ilyenkor a tetőn szokott ücsörögni, ezzel szívbajt hozva mindenkire.

Amikor elszökött, csak egy ideig hagyta segítség nélkül anyját .
Amint bekerült az egységbe, fizetése nagy részét elküldte anyjának, névtelenül.
Kedvenc lova Hydra, akivel nagyon jól megértik egymást. Főleg vígasztalás terén.

Legjellemzőbb/ legelgondolkodtatóbb gondolatai :

,,Kávé. Az élet értelme."
,, Ha nem tudod a jót jól csinálni, csináld jól a rosszat."
,, Befogod, vagy kést fogok találni belédszúrni."
,, Jobb fiatalon habzsolni az életet, azt tenni amit csak akarunk. Nyuggerként ráérünk majd pihenni."
,, Hanji, nem."

Nagyon szépen köszönöm, hogy beküldted a OC-d, méghozzá ilyen jól összeszedve és igényesen kidolgozva

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Nagyon szépen köszönöm, hogy beküldted a OC-d, méghozzá ilyen jól összeszedve és igényesen kidolgozva. ♥ Nagyon jól kitaláltad és baromi jól rajzolsz! *-*  Hogy őszinte legyek kedves Dori története eléggé felkeltette az érdeklődésemet. :3

Olyan kreatívak vagytok mindannyian. Örömmel olvasom az emaileket, és az üzeneteket, amiket küldtök. :) Egyik jobb, mint a másik. UwU ♥


Még mindig örömmel várom az OC-ket! ;3

ATTACK ON TITAN 𝘧𝘢𝘯𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘴𝘻𝘦𝘮𝘮𝘦𝘭Où les histoires vivent. Découvrez maintenant