Eren Hazudott Volna Nekünk?

1K 58 6
                                    

< Teória Time >

*manga soilers*
Tegnap nézegettem AoT AMV-ket és eltűnődtem azon, hogy Eren mennyit is törődik Arminnal és Mikasaval is. Számomra nagyon megható az a jelenet, mikor Eren Mikasanak adja a sálját. Vagy akárhányszor Armin visszaemlékezik azokra az időkre, mikor bántották, és Eren egyből a segítségére futott. Azt hiszem a 3/2 évadban van az a jelenet, amiben Armin piszkálói ellopták az ételét, Eren ( és Mikasa is) a tolvajoknak esett. Számtalan ezekhez hasonló eset van mindkét karakter esetében. Természetesen ez a törődés kölcsönös Armin és Mikasa részéről is. Vagyis az, amit Eren mondott még fejezetekkel ezelőtt arról, hogy utálja Mikasát semmiféleképp nem lehet igaz. (igen én még mindig itt vagyok leragadva xd) Viszont, amit Arminnak mondott Bertholdttal kapcs, az nagy bizonnyal igaz. Az emlékek formálják az embert, és ezt a változást Isayama tökéletesen szemléltette Armin karakterén keresztül. De ami engem elkezdett aggasztani az az, hogy mi van akkor ha erről az 'Ackerman' vérvonalról hazudott Mikasanak? Most nézzük Rivaillet vagy Kennyt, kik azok a szereplők, akik ők olyan szinten vedelmeztek volna, vagy szerették szinte már imádták volna. Ugyanis nekem most nem jut eszembe egy se. Jó oké a shipperek kedvéért Rivaille esetében most akár felhozhatnánk Erent, de ha ez az 'Ackerman imádat'  dolog (fogalmam sincs, hogy fogalmazzak) tényleg olyan erős, mint Mikasa esetében láthatjuk, akkor semmiképp se Eren az a személy, akit mindenképp szeretne megóvni. Vagy talán Erwin lenne az? Lehet...
Eremika shipperek, ti még láttok esélyt itt kettejük közös boldogságára? Hogy őszinte legyek, én mondhatni semennyit, pedig nagyon shipeltem őket a kezdetektől fogva.

Mindenesetre kíváncsi vagyok ki mit szól ehhez. Ha valamit rosszul írtam, ne haragudjatok és javítsatok ki nyugodtan. Nem olvastam újra azt a fejezetet, amiben ez mind elhangzott, de már egy ideje ezen agyalok.

ATTACK ON TITAN 𝘧𝘢𝘯𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘴𝘻𝘦𝘮𝘮𝘦𝘭Where stories live. Discover now