Nekem TE kellesz[OLVASS EL VÉGIG!]

1K 41 3
                                    

Először is, boldog új évet! :) Sok kitartást kívánok a 2020-hoz is!

Szóval arra gondoltam, ha van bármi oneshotod, rövid aot fanficed, amit szívesen megosztanál, de még nem tetted meg, küldd el nekem emailben. Szólhat bármiről, bárkiről, bármilyen shipről, bárki szemszögéből, lehet korhatáros, játszódhat az aot világában, vagy a miénkben, én itt közé fogom tenni. Az egyetlen, ami számít az az, hogy az aotrol szóljon.  Természetesen nem fogom saját íromány ként feltüntetni.
Valentin napjáig, az az Február 14-éig várom a munkáitokat a fesztuszdosa@gmail.com-ra. Ez attól is függ, mennyi sztorit kapok. Valentin napján jó lenne, ha ki tudnék rakni 1-2 romantikusabb fejezetet.
Az olyanokat nem fogom kirakni, ami tele van hibákkal, nem vagyok autocorrect, és az engem is minősit, ha bármi igénytelent "adok ki a kezeim közül". Igaz az én helyesírásom sincs a toppon, de ennek a legfőbb oka, hogy mindig hajnali 2 és 5 között jut eszembe folytatni a könyvet. xd (pl. most: 3:35)
Tudom, hogy a könyvem a legkevésbé sem olyan híres, hogy rögtön másnap már 10 kész oneshot legyen az emailjeim közt, emiatt most az egyszer arra kérlek titeket, hogy szóljatok bárkinek, akiről tudjátok, hogy tehetséges író, mégsem osztja meg műveit. Híreszteljétek a lehetőséget, amit "nyújtok" nektek! 💗

Az elkészült munkákat előre is köszönöm!

ATTACK ON TITAN 𝘧𝘢𝘯𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘴𝘻𝘦𝘮𝘮𝘦𝘭Where stories live. Discover now