The Broadcast

125 5 0
                                    

Pre lepšiu atmosféru odporúčam pustiť počas čítaniatúto pesničku: 

V roku 1988 neznáme vysielanie zasiahlo niekoľko UHF staníc v stredozápadných Spojených Štátoch počas šiestich po sebe nasledujúcich nocí. Vysielanie trvalo len niekoľko minút a obsahovalo biely šum a sivú siluetu človeka v strede obrazovky. Tieňová postava hovorila hermafroditickým, ale hlbokým hlasom a vždy rozprávala šepotom.

Tí, ktorí boli svedkami vysielania nahlásili, že vraj tá postava hovorila bizarné vety, ktoré mohli niektorých ľudí ovplyvniť.

Bolo potvrdené svedkami, že postava hovorila nasledovné: 'Choď spať', ' Nepi tú vodu', 'Pochop to', 'Nikomu never', Nikomu nedôveruj', 'Zachráň ma', 'Použi nôž', 'Pochovaj ho', 'Spáľ tie dôkazy' a 'Nájdi ma'.

Po tom, čo vysielanie zasiahlo rozhlasové a televízne vysielanie a na Stredozápade sa začala prejavovať masívna trestná činnosť: vlámania, fyzické a sexuálne zneužívanie, vraždy, samovraždy a podpaľačstvo zamorilo mnoho miest a veľkomiest.

Tí, čo boli zatknutí tvrdili, že len plnili rozkazy a že museli poslúchnuť, pretože hlas tej postavy im spôsoboval opakujúce sa nočné mory. Nočné mory prestali iba vtedy, keď spáchali ten trestný čin.

Pôvod vysielania zostáva neznámy a účel vysielania nebol nikdy určený.

CreepypastaWhere stories live. Discover now