Headaches

59 3 0
                                    

Je to skutočne bodavá bolesť. Príde náhle. Bez varovania. Neviem koľko lekárov som videl. Migréna? Lieky na migrénu nepomohli. Rozpínavé bolesti hlavy? Prosím vás. Som v poriadku väčšinu času. Ale potom to udrie. Udrie to priamo medzi moje oči. Napadne ma to. Rovnako ako nejaká malý démon so sekáčom na ľad, ktorý mi bodol do očí. Prichádza bez varovania, bez ľútosti a bez výčitiek svedomia.

Raz to na mňa zaútočilo v aute. Dostal som pokutu. Vážne, nie je to fér. Nebola to moja vina. Keď to zaútočí, zaleje mi oči a zapchá sa mi nos. Nemôžem vidieť. Všetko čo cítim, je bodavá jedovatá bolesť, ktorá sa mi snaží vyskočiť z očí. Raz sa mi to stalo v práci. Kričal som. Všetci si mysleli, že mi preskočilo. Stačí raz spraviť niečo mimo normu a som označený za blázna. Nemôžem spať. Nemôžem pracovať. Nemôžem šoférovať. Čakám len na útok toho démona.

Skúšal som liečbu. Vážne. Robil som všetko, čo mi povedali. Lieky od bolesti. Lieky proti záchvatom. Jógu. Meditáciu. Všetko. Skúšal som drogy. Všetky, naozaj. Skúšal som marihuanu, percocet, aj heroín. Môj démon sa z tých drog vysmieval. Chytili ma. Chytili ma s percocetom. Moji rodičia si myslia, že som kriminálnik. Nie je to moja chyba! Je to démonova. Vždy je to ten démon. Škrieka.

Prichádza. Neviem kedy. Neviem kde. Ale vždy sa vráti. Očakávanie je takmer horšie, ako bodavá bolesť. Celý deň, iba čakám. Len čakám na toho démona. Niekedy príde. Niekedy nie. Myslím, že sa mi len vysmieva.

Nie je to fér! Neprosil som o to. Jeden doktor povedal, že to je bolesť hlavy "sekáč na ľad". No, tak to bolí. Démon so sekáčom na ľad. Bodajúci ma démon. Nenávidím ho.

Myslel som, že ho môžem bodnúť späť. Nechcel som odísť bez boja, chápeš? Tak som vzal svoj vlastný sekáč na ľad. Vzal som svoj vlastný sekáč na ľad a rozsekol si oko. Dokážeš si to predstaviť? Vyšklbnúť si vlastné oko?

Ale nepomohlo to. Nepomohlo to. Neviem, čo viac mám spraviť. Samovražda? Možno. Ale možno sa toho démona dokážem zbaviť tak, že mu nájdem nový domov. Možno by sa mu zapáčil niekto iný. Možno pôjde ďalej. A ja budem voľný. Dostanem späť svoj život. Viem, že to nie je fér. Ale nie jefér, že si tým musím prechádzať ja. Nie je to fér.

Možno ak ešte niekto bude cítiť sekáč na ľad, prechádzajúci jeho okom, pochopí to. Možno k nim démon pôjde. Každopádne, to je dôvod, prečo si tu. Je mi to ľúto, naozaj je. Ale neviem čo iné spraviť.

Prosím, prestaň bojovať. Bude to len horšie.


Originál: creepypasta.com/headaches/

 

CreepypastaWhere stories live. Discover now