Matkina Láska

59 3 0
                                    

Pomaly a potichu vstávaš z postele. Ale napriek všetkej snahe, starý drevený prah hlasno zavŕzga. Stuhneš. Sŕkajúce zvuky na sekundu prestali, pred tým, než opäť začali. Akékoľvek pochybnosti o tom, že to bola tvoja fantázia, sú preč. Srdce ti búši v hrudi, po špičkách sa vydávaš k dverám. Vyjdeš z izby a pozeráš cez chodbu smerom k miske tvojej mačky. A tam ju uvidíš.

Tvoja matka, krčiaca sa na rukách a kolenách. Jej končatiny sú dlhé a chudé a jej prsty sú vychudnuté a kostnaté. Jej špinavé vlasy zakrývajú jej bledú zdeformovanú tvár; jej pokožka sa naťahuje na lícnych kostiach. Nenásytne vylizuje vodu z misky pre mačku jazykom čiernym ako uhlie a dvojnásobkom svojej normálnej veľkosti.

Zrazu prestane. Pomaly otočí hlavu smerom k tebe. Uprene a hlboko sa ti díva do očí; jej zreničky sú dve nepohyblivé bodky zla.

Vyskočíš panikou a bežíš späť do svojej izby, zatiaľ čo tvoja matka šprintuje na všetkých štyroch k tebe. Zatvoríš dvere, tesne predtým, ako sa začnú prudko triasť; cez dom sa ozývajú hlasné rany. Rýchlo sa hodíš oproti dverám, blokujúc ich. Celá zárubňa sa prudko trasie, ale ty pevne držíš.

Potom sa búchanie zastaví. Vo vzduchu visí tajuplný pocit pokoja. Po niekoľkých sekundách neznesiteľného ticha sa kľučka začne otáčať.

"Zlatíčko, deje sa niečo?" počuješ upokojujúci hlas tvojej matky na druhej strane. "Prečo si zavrel? Bojím sa. Prosím, pusť ma."

CreepypastaWhere stories live. Discover now