5. Center Station

202 7 0
                                    


Mladá žena vstupuje do podzemného metra na 5. Center Station aby chytila vlak 3:15 ráno. Jej strach z neskorej nočnej jazdy jej v minulosti zabraňoval v tom, aby pracovala na posune hrobov, ale rastúce finančné spory rýchlo ovplyvnili túto výnimku. Ticho úchvatných chodieb metra neustále znepokojuje to, ako úzkostlivo očakáva na lavičke metra. Klasické príbehy o strašných udalostiach zahŕňajúcich vrahov a zlodejov jednoducho napadnú jej myseľ.

Zrazu sa objaví uškŕňajúci sa gang troch. Zdá sa, že idú k nej, ale takmer okamžite zmiznú. "Naozaj nechám svoj strach, aby bol pre mňa výhodný," hovorí si, pokúšajúc sa upokojiť. Vyskytnú sa vibrácie z blížiaceho sa vlaku, ktoré pomáhajú podporovať úľavu prekvapenej ženy. Keď vstúpi do prázdneho vozňa, rozhodne sa odpočívať v najbližšom sedadle. Nikdy som nevidela vlak taký prázdny, pomyslí si, keď vyťahuje svoju knihu.

Nakoniec, sa cestujúca začne poddávať spánku, ale prebúdza sa, na rovnakej 5. Center Station. Čo...? čudovala sa, dúfam, že sme ešte neodišli.

Potom vlak naštartoval. Počas niekoľkých minút sa zobrazí tá istá značka 5. Center Station. Čo sa to deje? Nervózne uvažuje.

Rýchlo zodvihnúc hodinky, aby si overila, ako dlho to bolo, začala byť zúfalá, keď zistila, že čas stále ukazuje 3:10 ráno. Keď sa strachuje, že stratila svoj rozum, z diaľky si všimla, že sa objavuje ďalšia zastávka vlaku. Je to ďalšia značka 5. Center Station. Stále viac a viac zmätená každým okamihom, začne žena v panike okamžite prechádzať cez každý vozeň aby našla ostatných. Bez varovania sa objaví nepredvídateľný svetelný lúč. Zapĺňa celý vlakový vozeň a nakoniec donúti zmätenú ženu zastaviť.

"Dobrý deň, mladá dáma. Čakal som na vás," povedal priateľský mužský hlas.

"Čo tým myslíte?" opýtala sa a rozhliadla.

Mužské zjavenie sa zhmotňuje a ukáže jej novinový článok. V tom okamihu, keď žena číta titulok, brutálne spomienky okamžite zaplavujú jej myseľ. 'Mladá Žena Fatálne Znásilnená a Zbitá na 5. Center Station. ' Nakoniec sa uvoľnila, jej teraz zarmútené oči sa pozerajú na staršieho pána.

"Boli to štyri mesiace, láska," odpovedal skôr, než mohla niečo povedať. "Trvalo mi nejaký čas, aby si sa dostala ku mne."

"Ale prečo som stále tu?" povedala s deprimovaným výrazom.

"Tento vlak je duchovná pasca, láska. Tí, ktorí tu jazdia, si vyberú zábudlivosť, aby zablokovali svoje hrozné úmrtia. Som tu, aby som ti ukázal cestu."

"Zomrel si tu?" opýtala sa a vrátila pohľad ku krutému článku.

Priateľský muž odpovedal, "Som si istý, že áno. Môj titulok mi povedal: 'Dobre Známy Hobo Strčený Pred Blížiaci sa Vlak.' Odmietol som uveriť tomu, čo sa mi stalo a skončil som tu rovnako ako ty."

Jej smutný hlas sa znova opýtal, "Môžem teraz pokračovať?"

"Nie celkom, drahá. Je na tebe, aby si sa stala vedúcim duchom. Čakal som šesť rokov, kým si ma nahradila. Nadišiel tvoj čas." Hneď ako jej oči začnú znovu strácať svoju uvoľnenosť, dodáva, "Neboj sa, roky tu netrvajú tak dlho."

"Počkaj!" Zakričala mladá žena, keď si uvedomila, že jej spoločník bledne, "Ešte nemôžeš odísť. Ani úplne nerozumiem tomu, čo sa deje. Ako môžem vedieť, kedy niekto príde?"

"Nie je to jasné?" usmeje sa a ukazuje na noviny v rukách. "Dostaneš nový článok."

Opäť sama mladá cestujúca otvorí okno vlaku, aby sa zobrazila rovnaká značka 5. Center station. Nie je schopná vystúpiť.

CreepypastaWhere stories live. Discover now