A Mother's Love

131 13 0
                                    

Jedného popoludnia pár cestoval autom, keď v diaľke uvideli ženu uprostred cesty ako zúfalo máva.

Manželka povedala manželovi, aby pokračoval v jazde, pretože by to mohlo byť príliš nebezpečné, ale manžel sa rozhodol prejsť pomaly, aby nezostal s pochybami o tom, čo sa mohlo stať a šanci že by mohol byť niekto zranený. Keď sa priblížili, všimli si ženu s rezmi a modrinami na jej tvári, ako aj na rukách. Tak sa rozhodli zastaviť a zistiť, či by mohli nejako pomôcť.

Zrezaná a pohmoždená žena prosila o pomoc, povedala im, že mala autonehodu a že jej manžel a syn, novorodený dieťa, boli stále vo vnútri auta, ktoré bolo v hlbokej priekope. Povedala im, že manžel už bol mŕtvy, ale že jej dieťa stále žije.

Manžel, ktorý cestoval, sa rozhodol, že sa dostane dole a pokúsi sa zachrániť dieťa a požiadal zranenú ženu, aby zostala s jeho ženou vo ich aute. Keď sa dostal dole, všimol si dvoch ľudí na predných sedadlách auta, ale nevenoval tomu žiadnu pozornosť, rýchlo si zobral dieťa a vstal, aby vzal dieťa k svojej matke. Keď sa dostal hore, matku nikde nevidel, takže sa spýtal svojej ženy, kde odišla. Povedala mu, že ho žena nasledovala späť k havarovanému autu.

Keď sa manžel vrátil, aby ju pohľadal, všimol si, že pár na predných sedadlách je mŕtvy, z ktorého jedna bola nepochybne tá žena, ktorá ich zastavila.

CreepypastaKde žijí příběhy. Začni objevovat