Tomato

365 18 0
                                    


Oh, zdravím, sestrička! Oh, môj Bože! Skoro by som bola zabudla, že ste ma dnes mali navštíviť. Naozaj je dnes streda? Poďte ďalej, poďte! Sadnite si. Mám vám priniesť kávu? Samozrejme, zabudla som. Vždy odmietnete.

Ako môžete vidieť, zabudla som, čo je dnes za deň, ale úprimne, je to v poriadku. Život je oveľa energetickejší odkedy ste ma oslobodili od tých strašných liekov. Oh, viete, že som to nenávidela. Pomohlo mi to s chorobami, samozrejme, ale zobralo mi to všetok môj elán. "Život, ktorý nechceš žiť, nestojí za to žiť." To zvykol hovorievať môj otec, keď bol v mojom veku a, Bože ten človek bol múdry!

Ale môj, môj! No nie je to šťastie, že som práve doma, aby som vás privítala? Dneska ráno som bola vonku, viete? Sama od seba. Prvý krát v mesiaci. Len som bola plná energie, tak som sa rozhodla zájsť do supermarketu pozrieť, čo majú k predaji. Prezerala som to tam, obzerala som ovocie a zeleninu, keď som si zrazu všimla najpozoruhodnejšiu paradajkovú rastlinu len tak sedieť v niečom vozíku. Vedela som, že to je paradajková rastlina, lebo to malo veľkú, šťavnatú, ružovú paradajku sediacu na vrchu. Pozeranie sa na tu lahodnú paradajku ma priviedlo na myšlienku, ktorú mi nedávno povedal môj vnuk. Zdá sa, že niektorí ľudia na internete zistili, že môžete variť paradajky a ryžu v jednom z tých ryžových hrncov naraz. Povedal, že si to takmer urobí vlastnú omáčku. No, tá myšlienka ma urobila veľmi hladnou, skoro som v tom obchode začala slintať. Spomenula som si, že ryžu mám doma a môj vnuk mi dal jeden z tých ryžových hrncov. Nájdenie takej skvelej paradajky, bolo určite znamenie, že by som mala ten recept vyskúšať, najmä teraz, keď som sa cítila oveľa lepšie. Poobzerala som sa, aby som zistila, kde ten druhý zákazník, mohol zobrať, tú rastlinu, ale nič podobné som v obchode nemohla nájsť. Snažila som sa spokojiť s paradajkami, ktoré mali v koši, ale žiadna z nich nebola taká pekná, ako tá, ktorá bola na vrchu tej rastliny. Musela som ju mať. Ach, nebolo to veľmi etické, viem ale hneď ako zákazník odišiel od vozíka, priblížila som sa a vzala ju. Vzala som celú rastlinu, presne tak. Bola to určite posledná, ktorú mali v obchode. Nemohla som len tak nechať niekoho iného, aby si ju vzal. Bola som taká vzrušená, že mám rastlinu, že som s ňou odišla a zabudla zaplatiť. Oh, viem, že to znie strašne, ale ver mi. Ako prvú vec, ktorú mám zajtra v pláne urobiť, je napraviť to, takže sa nemusíte obávať.

V každom prípade, keď som prišla domov, začala som rozmýšľať. Myslela som, že paradajka bola ružová, pretože ešte nebola dosť zrelá a tak som ju dala na okno, kde najviac svietilo slnko, dúfajúc, že do večere dozreje. No, chápete to? O chvíľu neskôr som začula strašný hluk. Takmer som vypustila dušu! Vystrčila som hlavu, aby som skontrolovala rastlinu. Vršok paradajky zčervenal. Zvuk, ktorý som počula, musel byť jej poplach alebo niečo, čo mi malo povedať, že to je zrelé. Je úžasné, čo v dnešnej dobe dokážu technológie! Vedia vyslať muža do vesmíru a dať alarm do paradajky! Bola som samozrejme potešená, pretože to znamenalo, že som si ju mohla dať na obed namiesto toho, aby som čakala na večeru. Chytila som rastlinu a alarm zosilnel. Bolo to tak hlasné, že sa rastlina začala triasť a hýbať. Situácia bola veľmi zvláštna! Ledva som ju udržala, keď som ju niesla na kuchynský pult. Musela som jej dať pár dobrých rán panvicou, aby to prestalo. Samozrejme, ubezpečila som sa, že som nezasiahla paradajku. To by bola hrozná škoda. Po tom všetkom som očakávala, že paradajka pôjde ľahko odtrhnúť, hlavne preto, lebo bola zrelá, ale nakoniec som ju musela odrezať. No, odložila som to skôr. Nepoužila som vtedy ten starý mäsový sekáčik, takže som bola, prirodzene mimo z kurzu. To rameno bude zajtra asi bolieť. Ale všetko dobré, aj dobre končí, tak som dala do môjho hrnca paradajku a nejakú ryžu, vyčistila všetku šťavu, ktorá vytiekla a práve si šla urobiť šálku čaju, keď zazvonil zvonček. Vsadím sa, že cítite tú vôňu. No, určite sa môžete ísť pozrieť do hrnca. Nenechávajte pokrývku dlho dvihnutú. Prečo kričíš drahá? Isto nie je moje varenie také zlé.



Taaaak, dúfam, že sa vám CP páčila :DD... Ak ste ju nepochopili (Ako napríklad moja sestra), tak tá debilná babka, uvarila mimčo hehe xdd

Snažím sa to tu obnoviť tak dúfam že sa mi to podarí :3

CreepypastaWhere stories live. Discover now