I Was Born With Superhuman Abilites

118 7 0
                                    

Nikdy som nebol tým, koho by ste nazvali "normálnym". Moje meno je Dylan a od doby, keď som sa narodil, som mal jedinečnú silu. Môj otec povedal, že ju objavil po prvýkrát, keď som mal tri roky. Zápasili sme v obývačke a ja som ho hodil cez sádrokartónovú stenu. Zlomil si zápästie a mal pár modrín, ale zotavil sa dobre. Moji rodičia ma vždy podporovali a povzbudzovali ma, aby som využil moje schopnosti. Vyučoval som sa doma a nikdy som sa nemohol zúčastňovať športových alebo spoločenských podujatí. Od raného veku pre mňa mali divné učebné osnovy. Mal som sa učiť ovládať hnev, čo prevažovalo nad akýmkoľvek iným predmetom a potom som praktizoval kontrolu nad mojou silou.

Niekedy som bol frustrovaný, ale nikdy toho nebolo príliš. Rozumel som tomu, že som nemohol hrať športy alebo pôsobiť medzi inými deťmi v mojom veku. Nakoniec som dosiahol osemnástky a zvažoval som vysokoškolské vzdelanie. Moji rodičia rozumeli mojim túžbam, aj keď sa čo najviac snažili odhovoriť ma od toho. Vysvetlil som, že som skončil byť zavretý medzi stenami a chcel som preskúmať svet... Prajem si, aby som to neurobil.

Predtým, než som sa zapísal na výšku, rozhodol som sa urobiť si výlet. Nevydal som sa na nič obrovské, len hneď vedľa, môjho rodného mesta, aby som preskúmal svet. Oh, bolo to nádherné. Západy slnka, teplý piesok pod nohami, keď som sa prechádzal po pláži, rozhovory s ľuďmi, ktorí neboli moji rodičia alebo ich priatelia, všetci z nich boli tak milí. To, čo som však o nich nevedel bolo, že to sú tyrani. No, vedel som o nich. Môj otec mal učebné osnovy, ktoré im boli venované a ako by som od nich mohol a mal brániť ľudí, pričom som sa ubezpečil, že nebudem musieť spôsobiť žiadnu fyzickú ujmu, pokiaľ nebude niekoho život v priamom nebezpečí.

Jedného dňa som bol v obchode a práve som dopozeral film v divadle. Sedel som na malej lavičke len pár stôp od vchodu. Niekoľko žien tade prešlo a s jednou z nich sa nám spojili pohľady a usmiali sme sa jeden na druhého. Keď prešli, prichádzala veľká skupina chlapov z opačného smeru. Dalo by sa povedať, že boli veľmi nadšení a všetci začali vykrikovať. Pretočil som očami a pokračoval v počúvaní ich banálnych táranín. Bol som zvedavý, ako ľudia komunikujú a chcel sledovať všetko, čo sa dalo, než by som sa začal pohybovať po celom štáte. Bolo jasné, že ženy neprejavili záujem a snažili sa prejsť okolo mužov a do divadla. Vtedy sa veci zhoršili... Skupina im nedovoľovala prejsť a ich narážky sa stávali agresívnejšími, snažiac sa zaujať ich. Počul som ženu prehovoriť nepríjemným tónom:

"Okej, prestaňte... Chceme si len pozrieť film."

Zasmial som sa a súcitil s mužom. Jedna z hodín môjho otca bola, že niekedy proste ste v živote odmietnutí. Či je to žena, ktorá do vás nie je zamilovaná; zamietnutie povýšenia alebo žiadosti o prácu; učiteľ, ktorý vám dáva o stupeň nižšiu známku, ako tú, čo si myslíte, že ste hodní... Môže to byť ktokoľvek, niekedy veci jednoducho nepôjdu tou tvojou cestou a je to v poriadku. Je na vás, aby ste kontrolovali odkiaľ pokiaľ bude váš deň.

Myslel som, že to bude lekcia, ktorú sa všetci učili, očividný morálny rozsah; mýlil som sa. Videl som, ako jeden z mužov schmatol jednu z žien za zápästie a začal byť naštvaný. Vykríkla, aby muža zastavila, ale on trval na tom, aby ho počúvala. Prešiel som tade a pokúsil sa zničiť malú scénu, ktorá bola vytvorená. Pustil jej zápästie a otočil sa čelom ku mne. Bol tak neuveriteľne rozzúrený a nahnevaný a nemal som tušenie, prečo. Bola to jeho hrdosť? Bol v rozpakoch, že ženy nie sú zamilované do neho alebo do jeho priateľov? Mal som problém so spracovaním situácie, pretože situácia vyzerala, že je tak málo závažná. Ospravedlnil som sa, ak som ho rozrušil, potom vysvetlil, že on a jeho priatelia by mali ísť, pretože tieto ženy, prídu jasne neskoro na ich film. Oblizol si pery a pretočil ramenami spôsobom, ktorý naznačoval, že je dosť naštvaný na to, aby sa so mnou fyzicky utkal. Opäť som netušil, prečo, ale zdalo sa, že jeho priatelia vedeli niečo, čo ja nie, pretože kričali a povzbudzovali celú situáciu.

Creepypastaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن