Dostať sa do postele

101 4 0
                                    

Často, keď chodím s mojou ženou v noci spať, s nami náš pes zdieľa posteľ. Je to čierny pes, ktorý váži asi 100 libier (pozn. prekladateľa, je to asi 45 kg), takže si viete predstaviť, že zaberá dobrú časť postele, keď sa v noci rozhodne že chce s nami spať. Keďže máme čierne obliečky, má tendenciu splývať s posteľou, takže je ťažko povedať, či sa tam pred nami vplížil.

Väčšinu nocí, potom, čo vypnem svetlá a televíziu ležím v tme, počujem, ako sa môj pes postavil z podlahy a podoprel svoju (ťažkú) hlavu na čele našej postele. Netrpezlivo čakal na postele, aby prišiel za nami do postele a nárokoval si svoje miesto. Môžem vidieť záblesk jeho očí, keď sa od nich odráža mesačný svit z našich okien. Normálne som inštinktívne potľapkám po posteli a poviem mu, aby vošiel do postele, bez toho aby som sa na neho pozrel.

V tento konkrétny večer bola moja žena mimo mesta a zostali sme tu ja a pes. Potom, čo som zostal neskoro hore a sledoval film, rozhodol som sa, že je čas ísť do postele. Prešiel som na svoju normálnu rutinu sprchovania, keď môj pes leží na posteli a snaží sa zaspať ešte predo mnou. Vzhľadom k tomu, že bolo neskoro, som nikdy nevenoval pozornosť tomu, čo sa deje. Vyšiel som zo sprchy, rozsvietil svetlá a nikdy nezapol telku. Bol som úplne vyčerpaný, chcejúc sa len trochu vyspať.

Netrvalo dlho a po tom, čo moja hlava narazila na vankúš, počul som zvyčajný posun zvuku z podlahy, čo znamená, že sa môj pes chystal "požiadať o povolenie", aby prišiel do postele. Dúfal som, že príde, od chvíle keď som bol sám v posteli, som nebol zvyknutý spať v prázdnej posteli. Cítil som ťažkú váhu, keď jeho hlava narazila na nohu našej postele a pozrela hore, aby som znova videl, lesknúť sa to svetlo z tých dychtivých očí. Natiahol som ruku a potľapkal po posteli, aby som ukázal, že mi nevadí, keď vojde do postele a povedal "Poď sem chlapče, poď do postele.". Hneď ako som top povedal, som počul ako môj pes zdvihol hlavu a vrčal smerom k nášmu lôžku.

Zvuk, ktorý sa vrátil od môjho psa, je zvuk, ktorý si želám, aby som ho už nikdy nemusel počuť, samozrejme, toto je pravdepodobne posledný zvuk, ktorý budem kedy počuť. Ako tu ležím v hrôze, vidím tie dychtivé hladné oči, ktoré sa plazia ku mne...

CreepypastaWhere stories live. Discover now