Mereana Mordegard Glesgorv

60 4 0
                                    

Existuje video na YouTube, menom Mereana Mordegard Glesgorv. Ak ho vyhľadáte, nič nenájdete. Niekoľko krát, keď niečo objavíte, uvidíte iba 20-sekundové video muža, ktorý sa na vás pozerá bez výrazu a potom sa posledné 2 sekundy uškŕňa. Pozadie je nedefinovateľné.

Toto je iba časť skutočného videa.

Celé video trvá 2 minúty a YouTube ho odstránilo po tom, čo si 153 ľudí, ktorí videli toto video, vystrelilo oči a poslalo ich, do hlavnej kancelárie (centrály? pobočky? idk čo je správne xdd) YouTube v San Bruno. Títo ľudia taktiž spáchali samovraždu rôznymi spôsobmi. Zatiaľ nie je známe, ako sa im podarilo poslať oči po vyňatí. Kryptický nápis, ktorý si vyrezali na predlaktí sa ešte nerozlúštil.

Služba YouTube bude pravidelne postovať prvých 20 sekúnd videa, aby potlačila podozrenia, takže ľudia nebudú hľadať skutočnú vec a nahrávať ju. Samotné video si prezeral iba jeden zamestnanec YouTube, ktorý začal kričať po 45 sekundách. Tomuto mužovi teraz neustále podávajú upokojujúce lieky a zjavne si nedokáže spomenúť na to, čo videl. Ostatní ľudia, ktorí boli v tej istej miestnosti ako on, keď sa na to pozeral a vypli kvôli nemu to video, hovoria, že všetko, čo v tom čase počuli, bol vysoký vŕtací zvuk. Nikto sa neodvážil pozrieť na obrazovku.

Osoba, ktorá video uploadovala, sa nikdy nenašla, IP adresa neexistuje. A ten muž vo videu, nebol nikdy identifikovaný.

CreepypastaWhere stories live. Discover now