29.fejezet

522 27 1
                                    

Fél óra elteltével meghallottam magam mellől Jungkook szuszogását , ami arra adott bizonyítékot , hogy végre elaludt . Pedig nagyon örülnék neki ha tudnánk beszélni . Már kerek két éve nem láttam , de amint ráveszem magam hogy végre megbeszéljem vele a dolgokat , mindig valami elrontja tervem . Jelenleg ez amit most csináltunk . Fantasztikus volt . Jungkook végig vigyázott rám , hogy élvezzem az egészet...és jól csinálta . Viszont mint mondjak Beomgyunak ? Hogy megcsaltam őt az exemmel aki nem még hogy az ellenségem , de két éve konkrétan elrabolt . Mardossa lelkemet a bűntudat . Egy utolsó kurvának érzem magam a miatt is , hogy megcsaltam barátom , és még ezért mert minden szó nélkül itt hagyom Jungkookot . Tudom , hogy ezt csak az egy éjszakás csajok csinálják , de nincs más választásom . Jungkook vagy Beomgyu . És én most Beomgyut választom .

Olyan halkan kelek fel Jungkook mellől , amilyen halkan csak lehet . De szerencsémre meg sem mozdult , csak nyammogott egyet , és hasára feküdt . Lassan kifújtam a levegőt , és a bejárati ajtóhoz kezdtem osonni . Épp a lift elött mentem el , amikor is megszólalt a csengő . Pánikba estem , és egy jó búvohely után kezdtem kutatni . A legjobb helynek a lépcső alatti kis kamrát választottam . Esküszöm úgy érzem magam mint Harry Potter .

A csendes sötétséget halk léptek zaja törte meg , mire én még jobban összehúztam magam , és a kicsiny résen kikukucskáltam . Nem tudom ki akar hajnali egykor Jungkookal találkozni , de az biztos nem normális . Meglepetésemre Hoseok volt az . Egyből Jungkook szobája felé vette az irányt , én pedig még inkább pánikba estem . Ha felkelti Jungkookot , akkor észre fogja venni hogy csak úgy leléptem . Viszont az illatom érezni fogja . Na várjunk....akkor Hoseoknak is éreznie kéne az illatom . Újabb lépteket hallok meg közeledni , míg nem a kamra ajtajánál meg nem állnak .

-Everly nyugodtan előbújhatsz . Nincs semmi baj .-hallom meg Hobi kedves hangját , mire lassan kinyitottam a kamra ajtaját , és egy édesen mosolygó Hoseokkal találtam magam szemben . Udvariasan segített felállni , és amint lábra álltam egy kedves ölelésbe vont .

-Annyira hiányoztál nekünk Ev . Azt hittük azért léptél le , mert már nem bírtad velünk . Aztán amikor egy másik hortnix szárnytollát találtuk meg , tudtud mi történt . Jungkook utánnad akart menni , de mi nem engedtük . Te is a többi hortnixhoz tartozol , nem pedig ide . Nem haragszunk rád .-símogatja meg hajam , ami nagyon jól esik .

-Hoseok , nekem mennem kell . Tudom hogy így két év után kihasználni Jungkookot bitang nagy kicseszés tőlem , de muszály . Nekem...nekem barátom van .-ismerem be elfúló hangon . Várom a kiakadt és sértő megjegyzéseket , de semmi . Ehelyett csak megértő bólogatást kapok .

-Nem csináltál semmi rosszat . Neked Jungkook a társad . Az ,hogy vele feküdtél le teljesen természetes .-próbál lenyugtatni .

-Nem , nem természetes . Megcsaltam érted ? Átvertem . Nem érdemli ezt meg . Beomgyu nagyon...

-Azt mondtad , hogy Beomgyu ?-kiált fel holt sápadtan , mégis halkan . Nem akarjuk hogy Kook felébredjen . Kissé meglepett a reakciója , ezért rákérdeztem .

-Miért ? Baj ?-csuklik el hangon .

-Sajnálom Everly de ő...hogy is mondjam...-hezitál- megcsal téged .-nyögi ki végül . Most én sápadok le . Nem , ez nem lehet . Beomgyu sosem tenne ilyet , és amúgy is . Hoseok honnan tud róla ?

-Ezt meg honnan veszed ?-nézek rá lesújtóan .

-Két hónapja lefeküdt Jin csajával . Egy honaxal .-fejezi be . Testemet elönti a düh , de visszafogom magam .

-Hobi , nekem most mennem kell . Biztos lehetsz benn , hogy nemsokára találkozunk .-fordítok neki hátat , és már itt sem vagyok . Tele vagyok méreggel , de a csalódottság nagyobb bennem . Csalódtam Beomgyuban . De megfizet ezért .

Meg is hoztam az új részt drágáim . Remélem nem okoztam csalódást . Hibákért bocsi .😊❤

I love Jimin😂😂❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I love Jimin😂😂❤

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now