12.fejezet

637 34 0
                                    

Már a konyha asztalánál ültünk , beszélgetésre készen állva . Jó ötletnek tartottam , hogy megbeszéljük mi ez az egész , és miért rabolt el . Van családom és vannak barátaim , úgyhogy most megpróbálom rávenni , hogy engedjen el , és ne is keressen soha többé . Nem értettem ezt az egészet , hogy miért pont én ? Lehet azért , mert olyat láttam amit nem kellett volna , de akkor simán meg is kérhetett volna , hogy ne beszéljek senkinek semmiről . Jungkook elöttem foglalt helyet , majd két kezét összekulcsolta az asztalon , és merőn a szemembe nézett . Még most sem tudom felfogni , hogyan is láthattam álmaimban pont az ő szemeit . Ismételtem átfutott rajtam a borzongás , és apró libabőröl jelentek meg karomon .

-Rendben . Szerintem kedjük az elején .-szólalt meg végül ő , én pedig figyelmesen figyeltem .-Te tényleg nem tudod , hogy te magad mi vagy , és én mi vagyok ?

-Nem , semmit sem tudok . Amúgyis ember vagyok , mi más ?-vontam fel szemöldököm , és vártam a válaszra .

-Akkor te eddig hatalmas hazugságban éltél . Egy hortnix vagy . Hatalmas szerepet töltötök be az emberek világába . Ti viszitek el a halott lelkeket a mennybe , hogy megóvjátok őket tőlünk . Vicces nem ? Hogy tőlünk óvjátok a lelkeket , miközben mi is azokat segítjük át a túlvilágra .-mosolyodott el .-csak mi a kárhozat földjére visszük őket .

Mondatai hallatán leesett az állam . Már hogy érti azt , hogy én nem is ember vagyok , hanem egy olyan hortnix , és halott lelkeket viszek a mennybe . Ez nevetséges ! És mégis miért kéne meg óvnunk a tiszta lelkeket tőlük ?

-És mégis miért kell tőletek megóvnunk a jó lelkeket ?-kérdeztem rá , várva válaszát .

-Mert beszippantjuk őket . Olyanok számunkra mint a drog . Ha egy tiszta lélek bekerül a szervezetünkbe , az olyan mintha cocaint szívtunk volna . Nem ismerünk határokat , és bármire képesek vagyunk .-néz mélyen szemembe , és pedig egy nagyot nyelek . Szerintem megőrültem .

-Akkor...mi ellenségek vagyunk...

-Úgy bizony . Látom jól jár az agyad . Tetszik .-emeli meg egyik szemöldökét , miközben kacsint egyet . Most komolyan flörtölni próbál velem , amikor meg ellenségek vagyunk ?

-Akkor most miért vagyok itt nálad ? Ha ellenségek vagyunk , messze kéne lennünk egymástól , nem pedig egy lakásban dumálni .

-Ebben igazad van , de van egy kis bökkenő...-harapta be ajkait , mintha tartana reakciómtól .

-És mi az a bökkenő ?

-A bennem lakozó denevér téged választott társamul . Én sem értem , hogy mégis hogyan történhetett ez , de nem lehet tenni ellene semmit . Igazából ez meg sem történhetne . Már 492 éve kesertelek , és most itt vagy . Ennek igazából nem szabadott volna megtörténnie . Egy hortnix és egy honax között nem lehet semmi féle kapcsolat , mert az felbolygatná az egész rendszert .-mesélte teljes komolysággal , de ott , hogy azt mondta , a lénye engem választott , teljesen le blokkoltam . Nem , ez nem lehet . Nem lehetek én a kiválasztottja , az teljességgel lehetetlen .

-Nem , nem ilyen nincs...ezzel azt akarod mondani , hogy mi ösz...

-Igen , mi ketten összetartozunk . Tudom hogy rossz , én sem akarok veled lenni , nyugi .-szavai mintha kicsit rosszul estek volna , de ezt az érzést hamar elkergettem . Hiszen én sem szeretnék vele lenni .

-És akkor mit csináltál azzal a lánnyal ? A sikátorban...-kérdeztem rá , de folyamatosan egymás arcát tanulmányoztuk . Nem is olyan csúnya... Jézusom , mire gondolok ? Ezt nem szabadna

-Itt a népből már majdnem mindenkit megdugtam , szóval kellett az új hús . Miért , talán zavar ?-hajolt közelebb az asztal felett , én pedig jobbnak láttam ha hátradőlök székemben .

-Igazán gondolhattál volna arra , mennyire fáj neki . Megerőszakoltad , ennél pedig nincs is megalázóbb egy nőnek . Gondolj csak bele , mit érezhetett akkor amikor te azt megtetted .-szálltam vele szembe .

-Kicsit sem érdekelnek az érzései , nekem pedig vannak szükséleteim . De ha zavar , hogy idegen nőket kefélek , nyugodtan segíthetsz benne te is .-nyalt végig újra ajkain . Kicsit sem gyengültem el szavai hallatán , inkább még dühösebb lettem .

-Meg a jó kurva anyádat !-vágtam fejéhez , de őt ez mit sem érdekelte . Lassan elmosolyodott , és bólintott egyet , mire én csak értetlenül néztem .

-Anyám tényleg kurva .-vigyorodott el mostmár teljesen , én pedig csak merőn bámultam . Komolyan így beszél az anyukájáról ?

-A mi népünkben minden nő egy ribanc , mi férfiak pedig ezt kihasználjuk . Ezért vagyunk mindkét fajból ilyen változatosak .

-Milyen fajok ?-vontam kérdőre ismét . Már bizos idegesítem a sok kérdésemmel , de őszíntén nem érdekel .

-Mint láttad , van egy denevérem Black . Ő gyümölcsevő denevér , ezért én is arról az ágról származok . De vannak a vérszívók , mint mondjuk Taehyung . Ti vámpíroknak hívkátok őket , mi pedig csak simán vérszívóknak .-von vállat , és le ejti kezeit az asztalról .

-Szóval ezért van ilyen gyümölcs illat...már azt hittem be van fújva légfrissítővel .-vigyorodtam el

-Igen , nálam gyümölcs szag van . Csak akkor fogsz vérszagot érezni , ha Tae átjön . Jimin is gyümölcsevő , szóval tőle sem kell tartanod . Viszont Taehyungtól tartasd magad távol . Ki tudja mikor éhezik meg . A hegy belsejébe meg amúgy sem fogsz me...

-Milyen hegy ?-vágtam a szavába .

-Nos , babygirl ,egy hegyben élünk .-mosolygott rám , ami miatt láttam nyuszi fogait , és enyhén hegyes szemfogait .-Én egy külön lakásban élek , a hely legcsúcsán . A nép , és a szüleim bent élnek a hegy belselyében , pontosabban alattam . Liftel le tudok menni , de azt már biztos láttad .-igen , tényleg láttam egy liftet , de nem tudtam mire való . Lgalább már ezt is tudom .

-Viszont már későre jár , ideje aludnod . Én a melletted lévő szobában leszek . Ha bármi kell , ott találsz . Viszont ha nem vagyok itthon , vagy nem engedem meg , nem mehetsz a szobámba . Vagy ha mégis , meg foglak büntetni .-lép hozzám közelebb , én pedig ösztönösen hártálok . Végül a hátam a falnak érkezett , Jungkook pedig mindkét karját fejem mellé teszi , elzárva a menekülési irányokat . Lassan közelebb hajol , így már ajakai majdnem súrolják az én párnácskáimag . A légzésem még szaporább lesz , és úgy érzem , mindjárt elájulok . Ösztönösen csukódnak le szemeim , a várt érzésre , de nem történt semmi . Halk kuncogást hallok messze tőlem , mire felnyitom szemeim . Már a lépcső felénél jár , én pedig még mindig a falnak vagyok dőlve .

-Jó éjt .-kuncog egy utolsót , és be megy saját helyiségébe , denevérével együtt . Én még mindig sokkos állapotban állok a falnál , miközbe visszapörgetem a történéseket . Majdnem megcsókolt . Még jó hogy csak majdnem .

Itt lenne az új rész , remélem tetszik drágáim . Hibákért bocsi 😉❤

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now