21.fejezet

505 27 0
                                    

Már úgy érzem , nem tudok tovább várni . Muszály valamit megtudnom Jungkook múltjáról bővebben , mert már az őrületbe kerget , hogy nem tudok róla semmit . Többet tudok a haverjairól mint őróla . A napokban sokszor jut eszembe Jimin története , aminek talán még rosszabb volt , mint a többieknek .

                     Park Jimin élete

Az ajtó hangjára leszek figyelmes . Nem nézek oda , mert tudom kik azok , és semmi kedvem látni az önelégült arcukat . Már levegőt venni is nehezemre esik , annyira fáj mindenem . Minden áldott nap vernek . Álltalában ostorral , de ha jobb kedvük van , inkább forralt sósvízbe mártott vascsíkkal . Jól tudom miért teszik ezt velem , de a valóságot akkor sem tudják . Minden nap a fejemhez vágják a bűnös szavakat : gyilkos , vérszívó...meg a többi . A vámpír megnevezésre mindig muszály hangosan felnevetnem , de olyankor is csak egy hatalmas pofont kapok .

Egyedüli boldogságom csak a vezető felesége , Klara . Ő mindig segít nekem , akár mi is van . Sosem szégyenlem elötte hogy meztelen vagyok . Már hetek óta nem volt rajtam egyetlen egy ruhadarab sem . Ennek a legtöbb férfi örülne , de így , hogy a tested csupa vér , úgy elég nehéz .

Hirtelen öt pár lábat látok meg magam elött , mire felvezetem tekintetem a legelöl állóra . Mr. Dolorant . Minden honax utálja .

-Lám lám . Újra itt a mi kis Koreai vámpírunk . Hár nem szép látvány így megkorbácsolva , és ki kötözve Klara ?-vigyorog a mögötte álló nőre . A nőre aki megdobogtatja a szívem . A nő aki a kiválasztottam . Ő is honax , ugyan úgy mint én , csak ezt a drága férje nem tudja , de nem is kell . Klara lesütött szemeit lassan rám vezeti , majd szomorú arcal bólint egyet . Szemeiben viszont látom megcsillanni a szerelmet és a vágyakozást , ami miatt egyből melegség járja át testem .

-Azért nem gondoltam volna , hogy egy Ázsiainak ekkora van .-nevetett fel a férfi . Hát igen barátom , ezt buktad...
Klara halkan felnevetett , gondolom a győztes mosolyom miatt , viszont férje ezt nem látta jó szemmel . Nagy léptekkel Klara felé kezd araszolni , mire az egész testem megfeszül . Amint odaér megmarkolja a nő haját , aki hangosan felkiáltva adja tudtára mennyire fáj neki . Elkezdtem rángatni kezeim , de Dolorant meg akkor sem engedte el szerelmem .

-Ereszd el ha mondom !-kiabálok rá , de ezen a tetten csak jót nevet . Klarat a hajánál fogva a földre löki , nekem pedig itt szakadt el minden gátlásom . Az összes erőmet felhasználva szakítottam el a csuklómat körülfogó köteleket , majd hatalmas sebességgel kezdtem rohanni a férfi felé . Még mielött felfoghatta volna a történéseket , megfogtam egyik kezemmel az állát , másik kezemmel pedig a feje tetejét , majd egy hirtelen rántással végeztem vele . Hangos puffanással ért földet , de nem akartam vele foglalkozni .

-Jimin...-suttogta Klara , én pedig nem tétlenkedtem . Olyan gyorsasággal csókoltam meg , hogy hallottam ahogy fogai össze koccannak . Csípőjét fogva húztam magamhoz , ő pedig átkulcsolta kezeit nyakam körül és halkan belenyögött csókunkba . Lassan végignyaltam alsó ajkán bejutásért könyörögve , amit kézségesen meg is ad . Ez volt életem legeslegjobb csókja .

                    Emlékezés vége

Jimin életét átgondolva döntésre jutottam . Be fogok menni Jungkook szobájába , és egy kicsit kutakodni fogok , de csak egy kicsit .

Halk léptekkel közelítettem meg szobáját , ahol nem tartózkodott senki . Egyszer már voltam itt bent , amikor együtt aludtunk , de akkor a sötéttől nem láttam semmit . Lassan kinyitottam a fa lapot , ahol egyből megcsapott Jungkook férfias illata . Lassan beljebb léptem , de hála Istennek , nem volt itt senki , még az a fránya denevér sem .

Beljebb léptem a szobában , egészen a rendezett íróasztalig . Volt rajta pár kép , méghozzá gyönyörű keretben . Közelebb hajolva kezdtem el nézni a réginek tűnő képet , amin egy meseszép nő szerepelt .

 Közelebb hajolva kezdtem el nézni a réginek tűnő képet , amin egy meseszép nő szerepelt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ahogy elolvastam a dátumot , még a lélegzetem is elállt . Akkor már egyáltalán volt fényképezőgép ? Na mindegy...
Ez a személy biztosan fontos lehetett Jungkooknak-gondolkodtam magamban .

-Látom nem bírtál magammal .-hallok az ajtó irányából egy mély hangot , aminek hallatán megugrok , és a hanghoz tartozó személyre nézek . Jungkook állt ott , az ajtó falának dőlve , miközben engem méregetett . Nagyot nyeltem , hiszen tudom mennyire mérges most . De ahogy a szemébe néztem , nem láttam benne semmi ellenszenvet . Lassan közelebb lépett hozzám , de én nem tántorodtam a kép mellől . Ahogy oda ért mellém , ő is a képre nézett , majd lágyan elmosolyodott . 

-Akarsz többet tudni rólam ?-kérdezte , én pedig heves bólogatásba kezdtem . Végre

Új rész , új történések , és újra én😁
Remélem tetszett , hibákért pedig bocsi😊❤
Amúgy ezt a részt már egy nappal elöbb megírtam . Akkor jött az ihlet😂

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now