23.fejezet

490 31 1
                                    

Jungkook már egy hete nem volt itthon . Amikor kiviharzott az ajtaján azt hittem , hogy csak a napaliba megy , de hatalmasat tévedtem . Teljesen eltűnt , mintha csak a föld nyelte volna el . Hogy mérges voltam e ? Igen ! És kire voltam mérges ? Magamra . Nem kellett volna így beleszúrnom a múlt kardját . Most biztosan utál , semmi kétségem ez ellen . Talán az is megalázható volt neki , hogy elöttem sírt . Nem tudom mit csinál egy hete , de nagyon aggódom érte . Remélem jól van , legalább is testileg , mert tudom hogy lelkileg semmi sincs rendben vele .

JUNGKOOK

Muszály volt ide jönnöm . Kicsit sem vagyok mérges Everlyre , hiszen csakis az én hibám , hogy ilyen zárkózott vagyok . Tudom , hogy az egész életünket együtt kell majd le élnünk , de én mégis félek hozzá lelkileg közel kerülni . Nem akarom , hogy az én faszságaim kihassanak az ő érzelmeire , és lelki világaira .

Újra itt vagyok . Abban a házban ahol minden történt . Itt halt meg a családom , és vele együtt az egész életem . Muszály volt egy kis emléket gyűjtenem feleségemről , és a sok játszásról gyermekeimmel . Nem mondom , hogy a ház jó állapotban van , viszont még mindig látom benne régi báját .

Ebben a házban történtek a legfontosabb dolgok életemben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ebben a házban történtek a legfontosabb dolgok életemben . Itt született mind a három gyerekem , itt vettem el Seulgi szüzességét , itt vígasztaltam Taet élete legrosszabb eseményének a napján . Sok jó , és sok rossz dolog történt ebben a házban . Rengeteget változott azóta a világ . Már teljesen kimentek a divatból az ilyes sajta házat . A nőket mamár le kurvázzák , régen pedig mindegyiket misis-nek hívtak . Már menő kocsik vannak , rengeteg lóerővel , míg régen lovaskocsi vitt minket ide oda . Már nem csinálnak gyakran bálokat , inkább középsulis bulikat szerveznek . Kevés tiszteletet adunk egymásnak , míg régen a tisztelet állt legelől . Lerövidítve a lényeget : a világ elromlott . Az igazi szüleim most bizgos forognak a sírjukban , habár belőlük csak por és hamu maradt már .

Izgatottan léptem át a ház küszöbét . Lerobbant a viskóm , azt el kell mondani . De nekem ugyan olyan szép maradt . Lassan jártam át a ház minden szegletét , míg végül el nem értem régi hálószobánkat . Az ágy ugyan olyan álapotban volt , mint ahogy itthagytuk . Rendezetten , viszont irdantó porosan . Lassan közelebb léptem a nem éppen nagy francia ágyhoz , és lassan rá ültem . Amit lehelyeztem rá egész súlyom , úgy kezdtek el a rugók nyikorogni ,és por szállott mindenfele a szobában . Tovább folytattam utam a gyerekszoba felé , és fájó szívvel benyitottam , majd végig néztem az egész szobám . Poros , számomra mégis gyönyörű . Le néztem a földre , de amit meglattam , egy kicsit meglepett . Kislányom régi rongybabája volt az , teljesen ép állapotban . Félve lehajolok érte , és mindenhol megtapogatom . Sajnos Ev illata már nincs rajta . A fiúk ágyai is megvannak . Érzem , hogy könnyek gyűlnek szemembe , de gyorsan vissza tartom őket .

Már az ajtóban állok indulásra készen , de egy valami , vagyis valaki meggátol benne .

-Jungkook ?-a vékony női hang hallatán megfordulok . Nem , ez nem lehet...

-Te ?!-kiáltok fel fal fehéren

Új rész ! Oh yeah 😏
Hibákért bocsi😊❤

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now