18.fejezet +16

654 34 2
                                    

Egyre hevesebben faljuk egymás ajkait , miközben egymást símogatjuk , a csók tempójával ellentétben gyengéden . Kissé erősen belemarkoltam selymes hajába , mire extra izgatóan számba morgott . Elkezdett hátrafelé tolni , nem megszakítva csókunkat . Hirtelen megakadt lábam a kanapéba , mire meglepetten felsikkantottam , de Jungkook ajkai elnyelték hangomat . Lassan lefektetett az említett tárgyra , és lassan fölém magasodott . Fejem egyik oldalán megtartotta magát , a másik kezével benyúlt pólóm alá , érzékeny bőrömet simogatva derekam táját . Hirtelen megszakította csókunkat , majd a nyakamat vette kezelésbe . Az ismeretlen érzésre jólesően felsóhajtottam , hiszen nagyon jól esett . Amikor fülem tövénél egy pontot erősebben megszívott aprót nyögtem , mire érezhetően elmosolyodott , majd végignyalt nyakamon .

-Olyan gyönyörű vagy...-sóhajtotta , miközben újra birtokba vette számat .

Akkor tisztult ki fejem , amikor is elkezdte rólam lefejteni pólóm . Olyan nagy erővel löktem el magamtól , amilyen erősen csak tudtam . Kissé megszédült , majd bűnbánóan nézett szemembe .

JUNGKOOK

Olyan nagy erővel lökött le magáról , hogy szerintem minimális agyrázkódásom lett .

-Sajnálom , elborult a fejem . Nem kellett volna túlzásba estem .-léptem hozzá közelebb , és meglepettségemre nem húzódott távolabb .-Mi lenne ha megnéznénk egy filmet ?-terelem a témát .

-Igen , az jól hangzik -veszi még mindig szaporán levegőjét , mire elmosolyodok . A tudat , hogy mennyire élvezte hihetetlen boldoggá tesz . Nem kéne ilyeneken gondolkodnom , hiszen ez még inkább betesz merev tagomnak . Inkább lassan mellé kuckolódom , elterelve figyelmem nadrágomban keményedő férfiasságomról , és fejét mellkasomra húzom .

Nagyon jól esik közelsége . Eltereli gondolataimat apámról , az elcseszett életemről , és az engem ért összes fájdalomról . Mellette szabadnak , de legfőképp embernek érzem magam . Igen , mellette úgy érzem , mintha nem lennék egy gyilkos szörnyeteg .

-Mit szeretlén nézni ?-vetem fel kérdésemet , mire mosolyogva felnéz rám azzal a gyönyörű bambi szemeivel .

-Tarantino filmet .-kezd el ültében ugrálni . Felnevetek , és kihalászom az összes Tarantino film lemezét , és kezébe adom őket .

Tíz hosszú perc után megtalálja az igazit , amit be is tesz a CD lejátszóba , és már nézzük is . Most először nézünk filmet összebújva , de nagyon jól esik . Kezd egyre nyitottabb lenni felém aminek nagyon örülök . Amikor ide hoztam , mindig tartotta tőlem a távolságot (írói megjegyzés : még jó is , itt a korona😂 ) ,de egyre felszabadultabb lett a közelemben , ez a csók pedig mindent felülmúlt . Hah , mennyire jó lett volna , ha most szeretkeznénk , nem pedig a Ponyvaregényt néznénk . Ha végigcsókolhatnám a teste minden pontját , ahogy a nevemet nyögné , és ahogy a csúcsra juttatnám . Már igazán kéne egy hideg zuhany , mégis a közelében akarok maradni .

EVERLY

Mire a film véget ér , pokoli fáradt vagyok . Jungkook mellkasa tényleg nagyon kényelmes , és nagyon nyugtató szívének dobogását hallani . Sokkal lassabban dobog neki mint nekem . Az övé fél percenkéng dobban eggyet , ami először nagyon megilyesztett , de gondolom náluk ez normális . Lassan felkelek róla , hogy elmenyjek fürödni , és végre a pihe puha ágyamba legyek .

-Elmegyek fürdeni .-kelnék fel mellőle , de csuklómra fogva visszahúz .

-Van kedved ma velem aludni .-néz szemembe , és pedig enyhe sokk után egyből rávágtam a választ .

-Naná .-mosolyodom el , és már megyek is a fürdőbe levakarhatatlan vigyorral arcomon .

Már az ágyában fekszem és őt várom , miközben állatával szemezek . A kis dög nem is annyira rémisztő . De azért még nem kedvelem , sőt , még mindig utálom . Azok a nagy szemei...fúj . Halkan nyílik a szoba ajtaja , mire oda kapom fejem , de a látványra érezhetően fülig vörösödten . Jungkookon csak egy boxer volt , semmi több . Hosszasan bámultam kidolgozott kockáit , egészen addig amíg le nem me nem feküdt mellém . Nem hozta szóba , hogy meddig bámulom , úgyhogy biztos nem vette észre - reménykedtem magamban .

-Látom tetszem .-vigyorog rám kajánul , mire tüdőmben rekedt a levegő . Ó a francba !-Jajj , na ne már , hogy zavarba jöttél . Semmi baj , örülök hogy tetszem .-kúszik hozzám közelebb .

-Jól van na , aludjunk .-fordítok neki hátat .-Jó éjt Mr. Örülök hogy tetszem .

-Jó éjt Ms. Zavarbajövök mindentől .-ölel át hátulról . Érzem ahogy szempilláim elnehezednek , majd végleg elalszom .

Megjöttem😂
Remélem tetszett a rész , hibákért bocsánatot kérek😊❤

Elítélt lelkek /Jeon Jungkook ff. BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now